Gamer Aranızda oyun oynamayı çok seven var mı? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kulaklığı birisine hediye etmek istiyorum sistemi komple dağıttım klavye fare kulaklık kaldı Aranızda oyun oynamayı çok seven var mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Soruyu biraz geç kaldım ama olsun oyun oynamayı gerçekten çok seviyorum. 0 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Oyun oynamayı severim ama kulaklık kalsın. Ortada sistem falan yok çünkü. Artık YouTube dan izliyorum 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Telefona bağlanıyor kulaklık Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Elbet çıkar oyun sever biri. Şimdiden hayırlı olsun Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tatilde olduğum için oyun moyun unuttum, soğudum. Forza Horizon ve LoL oynuyorum arada. Öyle pek kulaklığa ihtiyacım olmuyor 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Birkaç sene önce sorsan evet derdim:D Artık yüz yüze oynananları seviyorum 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sahibinden ya da letgo dan ya da dolaptan satsana 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Gitmez ki Yorumla
Lim1Ox Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 89% +1 yıl Lol bagimlisiyim 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Knk lolda ses kasılıyor mu Yorumla Lim1Ox +1 yıl harita takip Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Çok da değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soruyu biraz geç kaldım ama olsun oyun oynamayı gerçekten çok seviyorum.
Oyun oynamayı severim ama kulaklık kalsın. Ortada sistem falan yok çünkü. Artık YouTube dan izliyorum
Telefona bağlanıyor kulaklık
Elbet çıkar oyun sever biri. Şimdiden hayırlı olsun
Tatilde olduğum için oyun moyun unuttum, soğudum. Forza Horizon ve LoL oynuyorum arada. Öyle pek kulaklığa ihtiyacım olmuyor
Birkaç sene önce sorsan evet derdim:D Artık yüz yüze oynananları seviyorum
Sahibinden ya da letgo dan ya da dolaptan satsana
Gitmez ki
Arctis kaçtı bu
Lol bagimlisiyim
Knk lolda ses kasılıyor mu
harita takip
Hiç sevmiyorum
Çok da değil.
Sevmem