Gerek bittiği için gerek ise yayımcı firmanın artık oyunun zarara uğrattırdığını düşünüp kapattığı bir oyun var mı? Firefall niye bittin üzümlü kekim, he bir de MARS Online vardı hüü.
ps3 de dust 514 diye bi oyun vardı. mekaniği güzel ve battlefield gibiydi uzayda geçiyordu ama tek sıkıntısı konsolda p2win oyun yapmaları. oyun güzeldi her türlü ama büyük ihtimal para sıkıntısından dolayı kapandı oyun. şu an galiba eve online ın yapımcısı o oyunu yapanlar.
Mafia serisi.. Seri sonlandırılmadı ama çok az kaldı bitmesine. Özellikle Mafia 3 ile birlikte seri adeta çöktü. Firma öyle bir yeni oyun yapalı ki Mafia1-2 gibi kasıp kavurmalı ortalığı. İçinde Tommy Angelo, Morello ve Salieri gibi üst düzey karakterlerin bulunması lazım. Bunu yapmak ise şu an hiç kolay değil maalesef.
Tommy AngeloSalieriDon Morello
Benim gibi Mafia içerikleri sevenler için Mafia serisinin bitişi büyük üzüntü olur. Umarım seriyi tekrar toparlarlar.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aga bee internetim yoktu 3 günlüğüne bitirmiştim bunu efsoydu fghf
Mini Fighters diye bir oyun vardı. Gerçi tam anlamıyla kapandı mı bilmiyorum ama ben araştırdığımda oyuna ulaşamadım bir daha. Gayet zevkliydi bence. Online bir oyundu. Severek oynuyordum zamanında. Bir süre oyunu oynamadım ve geri döndüğümde yoktu. Gerçekten üzülmüştüm.
Büyük ihtimalle sonlandı, bir daha çıkmayacak ama yeni bir Metal Gear oyunu görmek isterim. Seriyi Youtube'dan daha yeni izlemeye başladım; şu an da MGS 2: Sons of Liberty'i izlemeye devam ediyorum ve bu serinin evrenini çok sevdim. En son 2015'te çıkan MGS 5: Phantom Pain zaten tartışmalı bir oyun ve oyunun yaratıcısı da Konami şirketi ile tartışmalı ayrıldığı için oyunun hakları Konami'de ve adamlar 6 yıldır yeni oyun çıkarmadılar.
Çok eskiden facebookda social wars diye bi oyun vardı o kalktığında çok üzülmüştüm artık daha iyi grafikli daha iyi pb li oyunlar oynasamda yerini niyese tutmuyor.