Daha yeni “Valoranta” yeni gelen set içindeki kelebek bıçağına 150 lira yatırdım. Pişman değilim ama elim yazarken titredi be. Riot az düşür dedikçe 8 eylülde vp fiyatlarını yükselteceklerini söylediler. Hayırlısı be gülüm 😅 sizce pahalı mı?Yüzeğli milyoncuk🤦♂️
Türkiyede oyun içi epinleri pahalı buluyor musunuz?
Türkiye'de epinler gerçekten çok pahalı. 2014 yılında 65 TL ye 6450 RP almıştım. Şimdi ise 65 liraya neredeyse 4 de 1'i olan 1780 RP alabiliyorsun. Bir de biz Knight oyuncuları sürekli aylık epin aldığımız için bunun acısını ay ay çekiyorduk. 400 cash 10 liradan 12 oldu diye isyan ederken bir sonraki ay 18 e kadar uçmuştu. Dolar bazlı artması, ekonomimizin durumunu açıklıyor birazda.
Adamlar zarar etmeyi göze almadığı için dolar bazlı davranıyor. Ben olsam ben de aynı şeyi yaparım. Bir ülkenin ekonomisi kötü diye sen şirketine aa şu ülkeden 1 dolar yerine 50 cent alalım diyebilir misin? :D
Kanka tamamda öldürmesinler be 😅🤦♂️ Herkes zaten oyun almak zorunda şu zor günlerde mecbur ne biliyim yüksek yaparsın ama zam getirme barç avrupada fiyat düşürüyolar bizde %17 zam yani bari zam olmasa zevkimiz var bi oda kursakta. d
Çok ucuzmuş gibi artıcakmış fiyatı birde pf. Böyle giderse oyunlardaki içerikleri sadece izlemekle yetinicez gibi. Zaten alırken iki kere düşünüyorduk şimdi sadece düşünücez gibi. Ben skinsiz oynama veya oyundaki içerikleri almama huyuma döneyim en iyisi :(.