AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Razer marka oyuncu aksesuarları hayli pahalı. Amerika'da bunlara ulaşmak kolayken ülkemizde dolar kuru ve vergiler ile sağolsun, uçuyor.
Mantıklı
Her şey pahalı çok uçuk fiyatlar var artık.
Kozmetik ürünleri ve teknolojik aletler
Pahalı olmayan ne kaldı ki
Test kitapları okuma kitapları
Mesela?
Tüm kitaplar çok pahalı. Kitap gelişim ve vakit geçirmek için temel bir ihtiyaç fakat gerçekten çok pahalılar.
İdeal ücreti ne olmalı peki sizce?
İntettente bütün kitaplar var aylık ödeme yapman gerekir hepsi bu
Tek harcama yapmam gereken şey kitaplar olsa para bir şekilde yeter. Bazı uygulamalar var elbette indirimleri takip ediyorum. Ama bir öğrenci olarak gerçekten tek ihtiyacımız bu değil
Eskiden okul kitaplarıda parayladı…
Test kitaplarını geçtim o kitapları alamazdım yaşam kalitesi artıyorda insanların dertleri sıkıntılar hep aynı
Evet çok kötü bir durummuş fakat bu şimdiki olayı doğru ya da şanslı kılmıyor
Ama çok kötü bir duruma oldugunuda var saymıyor…
Dürüst olalım 5 yıl sonra test kitabı denen bişey kalmıyıcak verdiğin paralara üzülceksin internet varken neden kitap?
Yks'yi online yapacaklarsa neden olmasın. Eğitim sistemi diye birşey yok zaten ne kadar çok çalışanda tanıdığın olmadığı sürece hiçsin
Bu laf benim okul yıllarımda da vardı ama bana göre başarmak isteyen başardıda hiç kimsesi yokken…
Ama sen kendini nasıl olsa tanıdığım yok diye alt yapı hazırlarsa ne kadar çalışırsan çalış başaramazsın
Ben bi şekilde başarırım başardım da fakat ne kadın ne de insan olarak bir değerimin olmadığı bir yerde çok zor
Neresi orası değerinin olmadığı yer
Hayat gerçekten pahalı ve zor
Ne kolay ki hem kolay olsa çabuk sıkılmazmıydın…
Her şey.
Gıda, teknoloji, ev, araba...
Ucuz olan tek sey hayat bu ülkede
Soru bu Değil ama gıda da herşey çok mu pahalı
4 kişilik ailenin açlık sınırı 2900
hemşire miydin sen
Sağlıklı beslenebilmek için bu para gerekiyor öyle düşün.
Hayır değilim
Haberleri okuyup yazma lütfen
her sey
Sevgi
Sevgi ve para çok farklı
Sevgi pahali olmasaydi insanlar vermemke icin bu kadar diretmezdi
Seni sevmeyen mi var?
Ki varsa ve sevmiyorsa kendini sevdirmeye neden çalışıyorsun
Hayir
Ne hayor
Yaşamın kendisi
Senin yaşamla ne sıkıntın var …
Pahalı ya
Pahalı olan ne bana göre değil gayet normal
Ne olmasınız isterdin mesala ekmek 50 kuruş yağ 10 tl mi?
Normal mi? Hayatını devam ettirmem için gerekli olan temel ihtiyaç olan beslenmeyi karşılamam için saçma sapan rakamlar ödüyoruz. Markete mi çıkmıyosun anlamadım ki
Evet diyelim ki istiyorum
İşte herkes kendi istediklerini ister. Ornek 10 tlye yağ satmak istiyorsan. Yağ işine gir bir maliyeti gor sonra konuş markete gidip bu çok pahalı deme…
Anlıyorum
Umarım.