Gamer PUBG Mobile aylık ban raporlarına göre, %23 oranla en çok elmas ligindeki oyuncular hile kullanıyor! Daha önce hiç ban yediniz mi? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor PUBG Mobile, sadece 2-8 Temmuz arası (6 gün içerisinde) toplamda 1.596.116 hesabı 3. parti yazılımdan (hileden) dolayı kalıcı olarak yasakladı.#Triggerr PUBG Mobile aylık ban raporlarına göre, %23 oranla en çok elmas ligindeki oyuncular hile kullanıyor! Daha önce hiç ban yediniz mi? Cevapla Yazılım Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Pubg'de 1 hafta ban yemiştim.. Takıma bir çocuğu almıştık, meğer hile kullanıyormuş. Onun yanında 3-5 el oynadık diye 1 hafta hesap gitmişti :D 1 0 Yorumla
LuanaRoza Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hile kullananlardan bir sey anlamıyorum pubg de baya var ama ben ban yemedim hiç 1 0 Yorumla
KONYALI4235 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Allah'a şükür hiç yemedim ve az da olsa elim kolum var hile kullanmam 1 0 Yorumla
King_Tiger Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bende Elmas ligindeydim en son. Ama hile kullanmadım. Pubg sarmıyor artık. O yüzden oynamıyorum 1 0 Yorumla
Schn4ps Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Ban yemedim pek oyunlarla alakam yok en son metin2 idi işte :)) 1 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Ben hiç hile yapmadım en azından online oyunlarda 1 0 Yorumla
Emmigelburaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Hayır yemedim şu an oynamıyorum zaten bıraktım 1 0 Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Bende elmastım 2 aydır girmiyor banşandımmı acep 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pubg'de 1 hafta ban yemiştim.. Takıma bir çocuğu almıştık, meğer hile kullanıyormuş. Onun yanında 3-5 el oynadık diye 1 hafta hesap gitmişti :D
Hile kullananlardan bir sey anlamıyorum pubg de baya var ama ben ban yemedim hiç
Allah'a şükür hiç yemedim ve az da olsa elim kolum var hile kullanmam
Bende Elmas ligindeydim en son. Ama hile kullanmadım. Pubg sarmıyor artık. O yüzden oynamıyorum
Asla hile yapmam. SimCity hariç✌
Ban yemedim pek oyunlarla alakam yok en son metin2 idi işte :))
Ben hiç hile yapmadım en azından online oyunlarda
Hayır ama incelemeye alınmışım
Hayır yemedim şu an oynamıyorum zaten bıraktım
Bende elmastım 2 aydır girmiyor banşandımmı acep
ben nıye yemedım daha
Evet çok
yok yemedim
Yiooq