Gamer WASD vs Arrow Keys! Oyun oynarken hangi tuşları kullanmayı tercih ediyorsunuz? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben genelde WASD tercih ediyorum peki ya siz?#Triggerr WASD Arrow Keys Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç WASD vs Arrow Keys! Oyun oynarken hangi tuşları kullanmayı tercih ediyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. WASD kraldır.Çoğu oyuncunu ilk arkadaşlarıdır 1 0 Yorumla
birbukre Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arrow keys ama diğer seçenekteki görsel daha güzel olduğu için onu işaretledim HZHDHSJS 1 0 Yorumla
Emmigelburaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Çocukken gta ve csyi oklar ile oynardım sonradan wasd alıştım 1 0 Yorumla
Loriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Oyunu bilmem ama ben bilgisayarımda yazı yazarken WASD tuşlarını da kullanıyorum. 😎 1 0 Yorumla
bensimki Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Wasd tuşlarını Yok tuşları ile zor oynarım çocukluk alışkanlığı işte 😃 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 792 cevap paylaştı. WASD candır gerisi heyecan :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
WASD kraldır.Çoğu oyuncunu ilk arkadaşlarıdır
Arrow keys ama diğer seçenekteki görsel daha güzel olduğu için onu işaretledim HZHDHSJS
Çocukken gta ve csyi oklar ile oynardım sonradan wasd alıştım
Oyunu bilmem ama ben bilgisayarımda yazı yazarken WASD tuşlarını da kullanıyorum. 😎
WASD demeyen bizden değildir😎
Wasd tuşlarını
Yok tuşları ile zor oynarım çocukluk alışkanlığı işte 😃
WASD candır gerisi heyecan :D
Acemiler arrow keyi prolar wasd kullanır
WASD'ciyim
F klavye kullandığım için arrow keys
WASD
Wasd 💙