Çocuk & Ebeveyn Hangi anahtarlık daha güzel sizce? Alaraadı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bebek hediyeliği olarak ⭐️Size hangisi verilse daha beğenirsiniz diyeyim 🥰 Hangi anahtarlık daha güzel sizce? Cevapla Bebek Soruları Hediye Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Birincisi 0 2 Yorumla Alaraadı +1 yıl İki oyla o önde gibi 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet :D
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😊👍 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. yıldız güzel ama rengi kırmızı olsa daha iyi 0 9 Yorumla Alaraadı +1 yıl Güzel olur mu ki kırmızı Yorumla zirkonn +1 yıl ya da sarı da güzel olur Yorumla Alaraadı +1 yıl Peki sizce böyle ip olanlar mı güzel peluş oyuncak gibi olanlar mı Yorumla zirkonn +1 yıl yıldız gibi olan güzel diğerlerini beğenmedim Yorumla Alaraadı +1 yıl Profilimdeki nasıl Yorumla zirkonn +1 yıl profilinde bebek resmi war Yorumla Alaraadı +1 yıl Değiştirdim aslında Yorumla zirkonn +1 yıl buda fena değil ama çok klişe Yorumla Alaraadı +1 yıl Bence de Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Benim fikrimce, ilk yeşil olan hoş. 1 16 Yorumla Alaraadı +1 yıl Rengi nasıl sence Yorumla NevHa +1 yıl Rengi de çok hoşuma gitti. Yorumla Alaraadı +1 yıl Cidden mi ya Yorumla NevHa +1 yıl Siz hangisini beğendiniz?Bu arada 2. nci de güzel. Hem kız hem de erkek için olur. Yorumla Alaraadı +1 yıl Bilemedim ya çok kararsız kaldım rengini çok sevmedim sanırım birincinin Renk kombinasyonu ne istiyorsanız yaparız dediler ama bilmiyorum Yorumla NevHa +1 yıl Tabi sizin fikriniz daha önemli. Yorumla Alaraadı +1 yıl Yok ya ben çok kararsızım cinsiyet de ikisi de olunca Yorumla Alaraadı +1 yıl Üç güzel geliyor sanırım bana ama erkek bebek hediyeliği gibi mi duruyor bilemedim Yorumla NevHa +1 yıl 3 de güzel, lacivert yerine başka bir renk isteyin? Yorumla Alaraadı +1 yıl Mesela? Yorumla Alaraadı +1 yıl Bir de oyuncaklı olanlar var onlar nasıl sizce? Yorumla NevHa +1 yıl 2. deki sarı gibi ya da turuncu. Yorumla Alaraadı +1 yıl Peki sence kullanışlı olur mu Yorumla NevHa +1 yıl Sanırım bebek görmeye gelenlere verilecek. Hevesiniz varsa yaptırın, dikkatli kullanılırsa uzun süre gider. Yorumla Alaraadı +1 yıl Aynen, magnet falan yaptıracağıma daha iyi olur kullanılır gibi geldi bu Yorumla NevHa +1 yıl Bence de. Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Anahtalik icin kaba degilmi 0 14 Yorumla Alaraadı +1 yıl Ne yapayım hep böyle üretiyorlar Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Yildizli olan daha kucuk olsaydi guzel olurdu Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Gulen yuz emojisi vardi bende maalesef kirildi Yorumla Alaraadı +1 yıl Bebek hediyeliği olarak mum bir de küçük şişlerde kolonya yaptırayım diye düşündüm bunu da görünce iyi bir fikir gibi geldi ama bilmiyorum Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Emin onunde guzel anahtarliklar var cok gordum. İstanbul'da isen bakmani tavsiye ederim Yorumla Alaraadı +1 yıl Bebekler için yaptıracağım ya ondan olmaz öyle Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Tamam malzemeler var, kendin ve zevkine gore yaparsin. Kuzenlerim oyle yapmisti Yorumla Alaraadı +1 yıl Yapamam ben uğraşamam 🙈 Yorumla Alaraadı +1 yıl Profile koyduğum nasıl Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl ALLAH bagislasin ☺️ Yorumla Alaraadı +1 yıl Anahtarlığı sordum 🙈 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Profil dedin paylasim demedin ki ☺️☺️ Yorumla Alaraadı +1 yıl Başka bir anahtarlık koymuştum sonra sen görmeyince değiştirdim Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Gunaydin mutlu sabahlar. Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl En sondaki 🙂 1 6 Yorumla Alaraadı +1 yıl Ama iki erkek bir kız o çok mu erkeksi duruyor 🙈 Yorumla Derinhayel +1 yıl Cinsiyette belirtseydin iyiydi o zmn🤷 Yorumla Alaraadı +1 yıl Ya aşırı sorun değil ama mavili olunca erkek bebek hediyesi gibi mi duruyor bilmiyorum Yorumla Derinhayel +1 yıl Otekinler sade sen en iyisi çok internetten bak Yorumla Alaraadı +1 yıl Konuştum yapan kişiyle istediğiniz renk kombinasyonunu yaparız dediler Yorumla Derinhayel +1 yıl Başkalarıda yazar yorum yazar konunda ona göre karar verirsin Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl İkinci görseldeki. 0 3 Yorumla Alaraadı +1 yıl Kıza da erkeğe de uyar di mi 🙈 Yorumla AyzTmr +1 yıl Uyar tabi. Renkleri değişiyorsa üste mavi alta pembe ortaya beyaz koydurabilirsiniz🌸. Yorumla Alaraadı +1 yıl Renk olarak istediğiniz kombinasyonu yaparız dediler Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2. olan 💛💫 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birincisi
İki oyla o önde gibi 😅
Evet :D
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😊👍
yıldız güzel ama rengi kırmızı olsa daha iyi
Güzel olur mu ki kırmızı
ya da sarı da güzel olur
Peki sizce böyle ip olanlar mı güzel peluş oyuncak gibi olanlar mı
yıldız gibi olan güzel diğerlerini beğenmedim
Profilimdeki nasıl
profilinde bebek resmi war
Değiştirdim aslında
buda fena değil ama çok klişe
Bence de
Benim fikrimce, ilk yeşil olan hoş.
Rengi nasıl sence
Rengi de çok hoşuma gitti.
Cidden mi ya
Siz hangisini beğendiniz?
Bu arada 2. nci de güzel. Hem kız hem de erkek için olur.
Bilemedim ya çok kararsız kaldım rengini çok sevmedim sanırım birincinin
Renk kombinasyonu ne istiyorsanız yaparız dediler ama bilmiyorum
Tabi sizin fikriniz daha önemli.
Yok ya ben çok kararsızım cinsiyet de ikisi de olunca
Üç güzel geliyor sanırım bana ama erkek bebek hediyeliği gibi mi duruyor bilemedim
3 de güzel, lacivert yerine başka bir renk isteyin?
Mesela?
Bir de oyuncaklı olanlar var onlar nasıl sizce?
2. deki sarı gibi ya da turuncu.
Peki sence kullanışlı olur mu
Sanırım bebek görmeye gelenlere verilecek. Hevesiniz varsa yaptırın, dikkatli kullanılırsa uzun süre gider.
Aynen, magnet falan yaptıracağıma daha iyi olur kullanılır gibi geldi bu
Bence de.
Anahtalik icin kaba degilmi
Ne yapayım hep böyle üretiyorlar
Yildizli olan daha kucuk olsaydi guzel olurdu
Gulen yuz emojisi vardi bende maalesef kirildi
Bebek hediyeliği olarak mum bir de küçük şişlerde kolonya yaptırayım diye düşündüm bunu da görünce iyi bir fikir gibi geldi ama bilmiyorum
Emin onunde guzel anahtarliklar var cok gordum. İstanbul'da isen bakmani tavsiye ederim
Bebekler için yaptıracağım ya ondan olmaz öyle
Tamam malzemeler var, kendin ve zevkine gore yaparsin. Kuzenlerim oyle yapmisti
Yapamam ben uğraşamam 🙈
Profile koyduğum nasıl
ALLAH bagislasin ☺️
Anahtarlığı sordum 🙈
Profil dedin paylasim demedin ki ☺️☺️
Başka bir anahtarlık koymuştum sonra sen görmeyince değiştirdim
Gunaydin mutlu sabahlar.
Yıldız güzel. Rengi farklı olabilir.
En sondaki 🙂
Ama iki erkek bir kız o çok mu erkeksi duruyor 🙈
Cinsiyette belirtseydin iyiydi o zmn🤷
Ya aşırı sorun değil ama mavili olunca erkek bebek hediyesi gibi mi duruyor bilmiyorum
Otekinler sade sen en iyisi çok internetten bak
Konuştum yapan kişiyle istediğiniz renk kombinasyonunu yaparız dediler
Başkalarıda yazar yorum yazar konunda ona göre karar verirsin
İkinci görseldeki.
Kıza da erkeğe de uyar di mi 🙈
Uyar tabi. Renkleri değişiyorsa üste mavi alta pembe ortaya beyaz koydurabilirsiniz🌸.
Renk olarak istediğiniz kombinasyonu yaparız dediler
2. olan 💛💫
Son olan güzel
yıldız güzel