Valve
Rockstar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Valve'nin Half Life'ı ayrı bir oyun, ayrı bir dünya. 1998 çıkışlı olmasına rağmen olağanüstü bir bilim kurgu var oyunda. O hikaye gibi bı hikaye Rockstar'da bence yok. Rockstar'ın yaptığı oyunlar bence grafik olarak öne çıkıyor sadece. Grafikten kastım gerçekçilik. GTA 5 olsun, RDR 2 olsun gayet başarılı grafikleri var. Çok gerçekçi oyunlar. Bu konuda da Valve Rockstar yakalayamaz. Ama Valve'nin bir yanda da CS'si var😅. Half Life'ın ayrı bir dünyadan gelmiş bir oyun gibi olduğunu düşünerek ve CS'nin de baya oynanma oranı olduğundan dolayı Valve daha iyi diyorum. Ayrıca Steam Epic Games olayı da var ama onu da karıştırmak istemiyorum 😂.
Merhaba
iki oyun şirketi kıyaslanması yapılamaz yapılması dahi teklif edilemez kategorisine giriş yapmalı. bunu şöyle açıklamak isterim. VALVE şirketi okuldan kaçtığımız zaman arkadaşlarımızla eğleneceğimiz bir çok oyun yaptı ve bizler bunları oynadık okula gitmedik evden babamızdan para çaldık gerekirse yine de oynamayı başardık.
Rockstar ise İnternetimiz olmadığın da bizlerin yanında bulundu araba çalmak nasıl bir duygu çatışmak gibi duyguları bize anlattı gösterdi reel hayatımız da yapamadıklarımızı yaptırttı ve çocukluğumuzun popüler oyunlarını yaptı. o yüzde ben bu anket de ikisini seçmek istiyorum.
Rockstar, RDR serisini çıkardığı günden beridir resmen beğenimi çok fazla kazandı. Gerek harcadıkları zaman, oyunlardaki grafik kalitesi, hikaye akışı, oynanış gibi özellikleriyle insana istediği zevki verecek oyunlar çıkarıyor. Çıkarıcakları yeni oyunlarda da bu seviyede, kalitede devam ederlerse daha çok insanı kendilerine çekeceklerdir eminim. Beklemedeyiz, hazırdaki oyunlarınıda oynuyoruz.
VAlveeee
Cevap
18Cevap
Rockstar'ın sadece North şubesi Valve'nin 3-4 katıdır.
Valve'nin oyunlarını da seviyorum ama bir Rockstar etmez. Rockstar işi biraz üstlere taşıyan bir firma.
Tartışmasız Rockstar Games.😎😎
Oyunların grafikleri, kalitesi, hikayesi bir kere çok ilgi çekici. Sadece Gta V bile pek çok oyunu tekte eler
Rockstar oyunlarından bı GTA falan biliyorum. Valve oyunları ise daha teknolojik ve modern. O yüzden ölümüne valve.
Rockstar ya Rockstarın oyunları insana özgürlük hissiyatı yaşatıyor
İkisi de güzel oyunları var left 4 dead serisi çok güzel oyun gta ve red dead de öyle
ikiside değil Nintendo. ama sanrım Rockstar Games Yerine Vave tercih edebilirim.
Bence aynı klasmanda değiller ama ben valve derdim. Çocukluğumuz o oyunlarla geçti.
Half-life dolayısıyla valve ama gta serisi red dead oynlarıyla da rockstarda çok iyi
Valve oyun dünyasının devlerinden oyunları iz bırakmış kendinden sonra gelen oyunları etkilemiştir.
Valve başka bir boyut.
Ben rockstar games ten manhunt ı oynadım her sahne geçişinde oyundan atıyodu ama valve oyunu olan half-life ta böyle bir durum görmedim
ikisi de tam bir başyapıt
Valve bir efsanedir
Rockstar
Rock star
Rockstar
Team fortress denen bir efsane var gta dan iyi
Bence Rockstar Games
Valve
Rockstar
Rockstar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?