EA ve Facebook yöneticisi Mike Verdu ile işbirliği için yola koyuldu Netflix. Dizi ve film sektöründe aboneliğine abonelik katan Netflix oyun dünyasında da etkileşim toplamak istiyor. İlk olarak oyun stüdyosu kuracakları açıklandı. (Haber detayları için tıkla!) Ne düşünüyorsunuz? Sizce aynı başarıyı oyun sektöründe de toplar mı Netflix? #benkendall
Netflix oyun sektörüne girmeye hazırlanıyor! Sizce aynı başarıyı oyunlarda da yakalar mı?
Netflix eskisi gibi değil ki bence. Güzelim dizilerin yeni sezonlarını mahvetti. Ve her diziye bı lez gey falan sokuyor yanlış anlaşılmasın karşıt değilim. Bir de cinsellik falan sürekli baydı artık. Bi stranger thingsi seviyorum umarım onu da bok yoluna sokmaz 😅 mesela ne gerek vardı o kızın lez çıkmasına ne güzel steve'le olucaklardi.
Oyun dünyasına girmek için şirket büyüklüğü ve nerede ne yaptığı çok da önemli değildir. Oyun dünyasında bütçe bile asıl belirleyici değildir. Asıl belirleyici nokta tecrübedir, oyun bilgisidir, oyuncuları tanımaktır. Bunu neden söyledin derseniz ortada kapı gibi bir örnek var: Amazon Game Studios.
Bildiğimiz şu sahibinin Jeff Bezos olduğu Amazon'un oyun dünyasına girdiği stüdyodur kendisi. 2012 yılında kuruldular ve hala bir başarıları yok neden peki? Çünkü tecrübeleri yok ve bütçelerine güveniyorlar. Evet bütçe önemli ama oyun dünyası için asıl belirleyici olan söylediğim gibi tecrübe.
Netflix şu an kendi alanında neredeyse birinci gibi bir şey.. Özellikle benim gözümde en iyisi diyebilirim. Eğer oyun sektörüne de adım atıyorsa kesinlikle başarılı olur diye düşünüyorum çünkü çok güzel strateji yapıyorlar.
Neden olmasın ki? Ama şöyle bişey var artık ortaya koyulan oyun çeşidi kalmadı lol, cs vardı ikisini birleştirip valorant çıktı the forest var gta5 var far cry, battlefield, call of duty ler var. Artık ortaya çıkacak oyunlar sadece grafiklere yarışacak netflix'in yapması gereken şey ise sadece grafikleri yüksek oyun yapmak ne tür oyunlar yapacağı belli
Her oyunda SJW'lileri sevindirecek ana tema bulunur, onları hoş tutar. Global bir kitle yakalayayım derken herkesi kaybeder. TV sektöründe kan kaybetmese bu sektörü hiç düşünmezdi
Yakalayabilir. Ama belli başlı ülkelerde başarılı olur. Fiyat performans açısından yeterli düzeyde olursa Türkiye gibi kur fiyatlarinin yüksek olduğu ülkelerde gayet iş görür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tutmaz imkanı yok Amazon tutturamadı bunlar mı tutturacak. Korsan oyuna devam bu arada