Diziler & Filmler Daha önce hiç Netflix’in oyunlarını denediniz mi? Denediyseniz favoriniz hangisi oldu? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şahsen bence fena değiller. Favorim Scriptic Crime Stories oldu. Denedim Denemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Daha önce hiç Netflix’in oyunlarını denediniz mi? Denediyseniz favoriniz hangisi oldu? Cevapla Oyun Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. Gördüm de çok saçma geldi bana ilk geldiği günden beri😄 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/kIx4ajsIDgYÇıkarmadılar şunu..Kaç ay geçti ayıp :) .. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onları oynayan oyun zevkini bilmez 0 4 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Bence benim oyun zevkim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmıyorum Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Bence var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İt dalaşına çevirme durumu Yorumla
DarkPassage41 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl 12 minutes ♥️ 0 15 Yorumla DarkPassage41 +1 yıl Kardeşim çizmeli kedi izliyordu bide o da güzeldi hazineleri yolu falan ben beriliyordum Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Abi ben 12 minutes’ı hiç sevemedim yaaaa Yorumla DarkPassage41 +1 yıl Zevkler ve renkler farklıdır ben her türlü oynarım pixel 2d 3d ama vakit geçirtiyor insan merak ediyor sonunu Yorumla DarkPassage41 +1 yıl Bunker diye bitane oyun var oynamanı çok tavsiye ederim mükemmel bir oyun Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ayy ben Ps4 oyunlarını da çoook severimm Yorumla DarkPassage41 +1 yıl Just dance kapisalim bı ara ozaman 😂 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Olurrr gdfkjjsjg oynadığım oyunlardan birini söyleyemeyeceğim çünkü hepsi tek kişilik. Ama Security Breach’te benim yerime bir yer geçebilirsen meselaaa🐊 Yorumla DarkPassage41 +1 yıl Fnaf hangi tür oyunlar oynıyorsun PC/PS ağırlıklı olarak Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Witcher, Uncharted, Dead by Daylight Yorumla DarkPassage41 +1 yıl Zevkin güzelmiş bende Skyrim bannerlord bu ara niyese sims sardım sandbox hayattır ♥️ Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ay tabii ki de Sims4 oynuyorummmm Yorumla DarkPassage41 +1 yıl Benide kız kardeşim alistirdi Allah'ın belası oyuna zevklide Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Evet bayağı thghdjf abi ben bir mod indirdim ama artık neyse Yorumla DarkPassage41 +1 yıl O modları bizde indiriyoruz ama boş verelim skdkks Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ben aldım ama başka bir mod var onu sakın indirme. Bana Ks’den birisi söyledi hayatımda gördüğüm en tuhaf mod zaten satılmıyor Steam’de falan da. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gördüm de çok saçma geldi bana ilk geldiği günden beri😄
Çıkarmadılar şunu..
Kaç ay geçti ayıp :) ..
Onları oynayan oyun zevkini bilmez
Bence benim oyun zevkim var
Sanmıyorum
Bence var
İt dalaşına çevirme durumu
o ne demek...
12 minutes ♥️
Kardeşim çizmeli kedi izliyordu bide o da güzeldi hazineleri yolu falan ben beriliyordum
Abi ben 12 minutes’ı hiç sevemedim yaaaa
Zevkler ve renkler farklıdır ben her türlü oynarım pixel 2d 3d ama vakit geçirtiyor insan merak ediyor sonunu
Bunker diye bitane oyun var oynamanı çok tavsiye ederim mükemmel bir oyun
Ayy ben Ps4 oyunlarını da çoook severimm
Just dance kapisalim bı ara ozaman 😂
Olurrr gdfkjjsjg oynadığım oyunlardan birini söyleyemeyeceğim çünkü hepsi tek kişilik. Ama Security Breach’te benim yerime bir yer geçebilirsen meselaaa🐊
Fnaf hangi tür oyunlar oynıyorsun PC/PS ağırlıklı olarak
Witcher, Uncharted, Dead by Daylight
Zevkin güzelmiş bende Skyrim bannerlord bu ara niyese sims sardım sandbox hayattır ♥️
Ay tabii ki de Sims4 oynuyorummmm
Benide kız kardeşim alistirdi Allah'ın belası oyuna zevklide
Evet bayağı thghdjf abi ben bir mod indirdim ama artık neyse
O modları bizde indiriyoruz ama boş verelim skdkks
Ben aldım ama başka bir mod var onu sakın indirme. Bana Ks’den birisi söyledi hayatımda gördüğüm en tuhaf mod zaten satılmıyor Steam’de falan da.
Denemedim
beğenmedim
Denemedim