Battlefield 2042, 22 Ekim 2021 tarihinde piyasaya çıkacak. Bu tarz gelecekte geçen oyunlar son yıllarda oldukça popülerleşirken tarihi olayları konu alan oyunlara talep azaldı. Bu yüzden firmalar gelecekte geçen, uzay temalı oyunlara bütçe ayırmaya başladı. Peki sizin tercihiniz nedir? Sizce gelecekte geçen oyunlar mı daha başarılı yoksa tarihi olayları konu alan Oyunlar Mı?4 Temmuz 2021 Pazar 12.26
Gelecekte geçen Oyunlar Daha Başarılı
Tarihi Olayları Konu Alan Oyunlar Daha Başarılı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Battlefield 2042, Ekimde Çıkış Yapacak! Sizce gelecekte geçen oyunlar mı daha başarılı yoksa tarihi olaylarını konu alan mı?
Hangisi daha başarılı şeklinde değil de benim sevdiğim olarak tarihi oyunlar derim. İnsanlar, kıyafetler, hikayeler, mekanlar çok gerçekçi ve sanki gerçekten tarihin bir parçasıymışsın gibi oluyor oynarken. Ama tabi gelecekte geçen oyunlardan da aşırı başarılılar var. Kıyamet senaryosu olanlar favorim. Tuhaf bir şekilde gerçekçi ve bu yüzden ürkütücüler.
Tarihi olayları konu alan oyunların ilgi çekmesinin sebebi yaşanılan atmosferin gözümüzde canlanmasıdır bence. Daha ilgi çekici oluyor. Oyun jeneriklerinin de bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.
Geleceği yansıtan oyunların da bilim kurgu veya fantastiği sevenler için uygun olduğunu düşünüyorum. İllâ yaşanmış olması gerekmiyor bir şeyin etkileyici olması için. Bir de geleceği yansıtan oyunların teorik bazı şeyler içerdiğini düşünüyorum, gizli bir tarafları da var mesela. Resident Evil hikayesi buna en iyi örnek sanırım😊
Battlefield'ı çok severim ve Battlefield 2042'yi sabırsızlıkla bekliyorum. Ama yine de tarihi oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. Özene bezene çıkarılmış tarihi oyunlar o tarihte yaşıyormuş hissi veriyor. Ben de bu hissi seviyorum.
Tarihi oyunları severim. Daha gerçekçi ve güzel oluyor. Battlefield V oynuyorum. Ses efektleri, bombardıman sesleri, stukaların dalışa geçerken ki sesleri. Efsane. Gelecekte olan teknolojik oyunları hiç sevemedim. Oyundaki silah sesleri bana güzel hissettirmiyor.
Battlefield oyunlarından bir tek Battlefield Bad Company oyununu alıp oynadım. Onun haricinde hiçbir Bqttlefield oyununi oynamadım. Fakqt bu oyunu güzelmiş beğendim.
günün koşullarına uygun olan oyunları daha başarılı buluyorum. cyberpunk 2077 oynadım pek sarmadı. 2. dünya savaşı oyunları da sarmıyor. gta v iyi mesela bu konuda
Merhaba, Tarihi konu alan oyunlar eğer güzel karakterler ve güzel atmosfer ile yapılırsa gerçekten çok ilgi çekici olabiliyor o yüzden beni tercihim tarihi oyunlar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gamer > Anketler > Battlefield 2042, Ekimde Çıkış Yapacak! Sizce gelecekte geçen oyunlar mı daha başarılı yoksa tarihi olaylarını konu alan mı?