Milyonlarca kişinin beklediği fragman sonunda yayınlandı. Bir günde 8 m izlenmiş. :) Ne çok bekleyeni var cidden :D
- Oyun 22 Ekim'de oynanabilir olacak.
Oyunun sözde tanıtım lansmanlarından birinde saçma şekilde diğer lansmanın tarihi verildi yani oyuna dair net bir şeyler anlatmak yerine 10 hazirandı yanlış hatırlamıyorsam oynanış videosunun geleceği söylenmişti.
Birincisi oyun aşırı pahalı yani bu pahalılığın nedeni de çözemedim evet dolar kuru oldukça yüksek fakat diğer firmalarda kaliteli oyunlarında ülke bazlı fiyatlandırma yoluna gidebiliyor. Yani benim kanaatim henüz oyunu tam anlamıyla bilemesekte çok büyük bir özelliği ortaya çıkmazsa kesinlikle oyun bu parayı etmez.
İkincisi benim bir oyunda en zevk aldığım şey sağlam bir hikayedir yani aldığım bir oyunda çok çok üst seviyelerde yani 100 200 saat oynanmasa dahi bir hikaye oynanmalı diye düşünüyorum en azından benim beklentim bu fakat firma hikaye bölümüyle uğraşmayıp bir an evvel oyunu piyasaya sürmek için hikayeyi oyundan tamamen kaldırmış.
Battlefield oyunlarında çok üst seviye bir hikaye olmasa dahi dönemi az da olsa yansıtan ve o atmosfere sokan bir hikaye oluyordu ama dediğim gibi bunu da kaldırmışlar.
Sağlam grafikli, oynanışı çok daha yüksek Cs gibi bir fps oyunu canlandı artık gözümde yani bu oyuna bu parayı asla vermem diyebilirim.
Tabikide bunlar kişisel görüşüm yani seven beğenen kişiler bu paraları ödeyebilir belkide.
Gerçi oyunun fiyatı çok yüksek belki doğrudan oyunu satın almak yerine ea play proyu 1 yıllığına alıp kullanmak daha makul olabilir.
En azından her türlü oyunu 1 yıl doya doya oynar oyuncular.
Battlefield 1 ile oyunu bıraktım. Çünkü hep ya fiyatlar çok yükseldi alamadım, ya da sistem gereksinimleri arttı oynayamadım. Sonra zamanlada sağda solda izleyerek oyunu bitirmiş kadar oldum bilgisayar alınca da oynayasım kalmadı. Şimdide bilgisayarım var ve yine yüksek fiyatlı bir çıkış olacağı için büyük ihtimal bu oyunu da yalan olacak. 🤣🤣🤣
Oyunun fiyatını gören türk oyuncusu hasikome deyip EA ye sağlam bir şekilde kaydı... BF oynamayı bıraktım... BF5 te ki bir ton sorun ve de o sorunların düzeltilmemesi , EA nin saçma sapan hareketleri bu oyunun da çöp olacağı intibası bırakıyor bende ve o parayı da vermem...
Standart fiyatı en az 400 tl civarı. Bende ne konsol var ne de PC. BF 2042 konsolda daha pahalı zaten. Bir de oyun sadece online, hikaye modu da yok. Ben oynamazdım.
Cevap
49Cevap
Bf1 ve Bf5 eski silahlar pek sarmıyordu. BF3 ve 4 daha eğlenceliydi.
Yeni gelecek bf ise daha ileri tarih iyi hoş ama gördüğüm kadarıyla çevre, iklim falan biraz bunaltıcı gibi geldi. Grimsi atmosfer, beton yığınları gibi. Umarım renkli haritaları da olur. Şu an için Warzone yetiyor
Bir de bunun için ssd alacağız. Yahu 213871298378921 çikolayt oyun yapıyorlar , bari ssd hediye etseler.
Evet geldi 2 gözümün çiçeği 1942 den beri oynarim her oyununu oynadim sadece çanakkale gelibolulu olani oynamadim osmanli askerlerini vurmak icimden gelmedi oynayamadim yani yarim biraktim duygusallik:)
Abi Osmanlı tarafında da olabiliyoruz. 😂
Hehe oynayacağım ama rüyamda 😄 Bir oyuna 500 ₺ vermem açıkçası versem bile elimde bu oyunu oynatacak sistem yok malesef.
Eskiden her oyunu takip eder para biriktirir alırdim. Artık bilgisayar hic birine yetmiyor yenisi de malum sebeplerle alınmıyor. O yüzden saldim ama fragmani baya iyimis..
aşırı modern zaman olacaksa pek seveceğimi sanmıyorum. teknolojik yan ekipmanlardan ziyade anam babam savaş altyapısındaki oyunlar beni heyecanlandırıyor
bi oyun tuttuğunda onun suyunu sıkana kadar sömürmeleri de ayrı bir olay... yakında 3055'de görürüz 8402'de..
Uçak sahnesi yok babanın amisi. Habada bazukayla uçak vurup tekrar kendi uçağına biniyor. 😅😅😅 Bf5 den sonra soğudum ben Bf serisine. Birde bilim kurgu hiç sevmem.
Saçma bir sahneydi o bence
Valla ne olursa olsun umrumda değil. Saçma sapan hikayesi olan bir oyun ve görselle insanları kandirmaktan vazgeçmeyen bir firma resmen. FPS oyunlarında uzun hikaye istiyorum artık. Başına oturup 3.5 saatte bitirmeyim hikayeyi ya.
Multiplayer ve savaş alanı temasını en güzel yansıtan ve bu alanda rakipsiz bir oyun BATTLEFIELD. Merakla bekliyorum.
yok ya beni pek sarmadı fiyatı da pek uçuk olur çıkınca. son zamanlarda güzel fps oyunu yapma konusunda firmalar çoğunlukla başarısız.
Bu oyunda geleceğe gitti ah crysis zaman akışını değiştirdin ve üzümlü kekim
Call of duty sonra pek sarmadı açıkçası. Ama yeni moddan sonra ilgimi ceker mi cekebilir.
Şu yaşıma kadar bir oyuna en fazla 92 lira ödedim, öderken dahi 40-50 sefer düşündüm.
2042 demiyiz bu ne saçma oyun ismi ya o kadar sçenek varken 2042 yapmakta ahmaklık
Askeri shooter oyunları ilgimi çekmeyi bırakalı çok uzun zaman oldu. Büyük olasılık oynamam
Bir türlü sevemedim bf ama cod çok daha iyi bence. Destyn, ya da outriders'ı tercih ederim
Single player olursa ve crack'i de çıkınca oynarım tabii.
F-16 dan zıplayıp uçağa roket atıp tekrar binmesini görünce oyun değil film olmalı dedim
Kesinlikle oynayacağım para biriktirmeye başladım şimdiden
Steam'de izledim.
Çok eğlenceli görünüyor, ön sipariş fiyatı 420 lira, sonraki paketler 600 ve 800 lira yanlış hatırlamıyorsam. 😂
saçma 2042 ama adamın elinde keleş var :D Tank aynı günümüzdeki tank arkasında led var :D çöp oyun.
İnan 5 dakkadır izliyorum Savaş mavaş var bi şeyler patlıyo ama noluyo anlamadım
PC için alırım severim bu seriyi ama en çok far cry 6 bekliyorum 😍😍😍
Fragman çok efsane duruyor
Benim için en iyisi tartismasiz 1'dir. Ama red death2 babadir
Sadece online olacakmış sanırım yabancı kanaldan gördüm
Jet sahnesi abartılmış ama oyun sonuçta 😄
Oynanıcak elbet ama 410 tl çoks.
Ben çok sevemedim bu oyunu
Hikâye modu olmayan oyunlara ilgim yok ya
Pc kaldırmaz pubg new state bekliyorum
Sevdigim bir oyun oynamayi dusunuyorum :)
kim ne derse desin bu oyun kesin 300 gb olcak
battlefield tüm serilerini oynadım bunuda oynarım
Hayır 400 lira buna veremem :D
Fps oyunlarından hoşlanmıyorum kesinlikle oynamam
internetim dusuk yoksa korsan indiriridim😂
EA Play'e düştüğü an oynayacağım.
Oyun değil mi bu :) oyunlar yoruyor ya.
Sırf battle serisi için pc dizilir net.
Para yok para 😂
Call of Duty Mobile dışında oyun oynamam
Ben daha 1 ri bitirmedim
Oynamayacağım NET