En İyi Cevaplar
Eger devrimden bahsediyorsak Minecraft diyoruzdur şirket yapımı olmayan yapımına trilyonlar harcanmadan yapılan 200 milyondan fazla satılarak dünya tarihin en çok satan oyunu oldu. Diğer oyunlar aksine içinde fazla gizem barındırmakla beraber oyuncuyu çok serbest tuttu. Bana göre oyunda devrim Minecraft'tır bir oyuna milyonlar harcanmadan ve grafiklerini ihtişamlı yapmadanda iyi olabileceğini gösterdi.
32 Yorumla
- +1 yıl
Selam,
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir ama bence kesinlikle Minecraft olmalı. Arkasında milyonlarca dolar olmadan geliştirilen ve satış rekoru kıran, milyonlarca dolar harcamadan da güzel bir oyun yapılabileceğini dev oyun şirketlerine göstermiştir11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
GTA diyebilirim bana göre en iyi oyunlardan biri. Minecraft'ta devrim niteliğinde bir oyun olabilir. Eskiden çok oynardık şimdi tabii ki büyüdük. Büyük olup hâlâ oynayanlar mevcut ona bakarsak. Ayrıca Call of Duty'de olabilir diye düşünüyorum.
10 Yorumlakimi oyun grafik kimiside kapsadığı alan bakımından devrim niteliğinde. bu arada en çok alana sahip oyun minecreft yanlışsa düzeltin.
10 Yorumla- +1 yıl
Tabi ben kendi Görüşümü yazayım
1. GTA Serisi (Gangster veya çetecilik sokaklar ve yer altında geçen hayatı olayları anlatan en iyi oyun serisi net)
2. Crysis SERİSİ (şimdi ne alaka diyebilirsiniz ben anlamanızı beklemiyorum zaten, bu güne kadar ki tamamen Türkçe Dublajlı seslendirmeli olan Türk oyunu Hikayeli Fps oyunu en iyisi, ama bazı şeylerin değeri bilinmiyor işte)
3. NFS Serisi (anlatmama gerek yok zaten Araba modifiye, yarışlar sokak yarışları falan)
4. Minecraft (oyunda yapabileceklerinizin sınırı yok, her şey tamamen hayal gücünüze kalmış)
5. The Witcher Serisi (tamamen hikayesi falan kurgu olan ve büyücülerin ve witcher adlı kahramanların olduğu güzel bir yapım)
6. CS:GO (gir online direk çatışmaya dal zevki doruklarında yaşa)
ben seriler olarak yazdım ama umarım bir kusuru olmaz :)11 Yorumla Geri devrim varsa bi kere gerçek hayattır o. Devrim niteliği taşıyan bu oyun iyi mi yoksa kötü müdür bilemedim. Açlık ve hayatta kalma uğraşı, gerçek zamana denk dilimlerle, nasıl savaşacak bu demircinin oğlu bilemedim. Aç gezmekten daraldım, ara verdim. Kingdom Come: Deliverance
12 Yorumla- +1 yıl
gta 6 ve final fantasy 7 remake devamını bekliyorum. remake'te sephiroth'un olması güzeldi ama yanlış geldi bana hikayeyi bozmaları.
22 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Metin 2, hitman serisi, rust, cs, resident evil, tekken mukemmeller bence lolde olabilir
13 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
ahahahahahhahaha bi şey derdim de bende oynadığım için demiyicem klfsldkjlfds bende içine giriyorum yoksa lkfksdlfslk
- +1 yıl
1. Mario
2. The Legend Of Zelda
3. Metroid
gta'a çöptür bu arada19 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
*hayranların
- +1 yıl
- +1 yıl
@MayaNull ben öyle düşünmüyorum, Nintendo'daki oyun yapımcıların hayranların isteği önemsiyorlar, öyle olsa az kaliteli ve aynı çok orijinal olmayan oyunlar yaparlar. He eğer Nintendo'ya paracı diyorsan doğru öyleler her şirket paracı ama bu onların kaliteli güzel oyunlar yaptığı gerçeğin değiştirmez.
- +1 yıl
Gta serisi, COD serisi ve Counter strike, half life
10 Yorumla - +1 yıl
Minecraft, Fallout New Vegas, Rdr2 aklıma bunlar geldi
10 Yorumla - +1 yıl
Gta vice city devrimdi bence. Kendi alanında sims de öyle.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Var the sims kocam komşunun kocasını hamile bırakmıştı sıwöspwödomwsodn
30 Yorumla The Last of Us - Remasterds ! Bence doyamadigim bir oyundu #PS4
10 Yorumla- +1 yıl
GTA San Andreas dönemine göre çok başarılı bir oyun
10 Yorumla - +1 yıl
Detroid become human
Seçimlerin babası10 Yorumla - +1 yıl
Tetris satranç pacman
10 Yorumla Elder scrolls serisi.. 6 yi merakla bekliyoruz
10 Yorumla- +1 yıl
GTA V
10 Yorumla 9 taş
10 Yorumla- +1 yıl
GTA
Counter10 Yorumla - +1 yıl
Half life 3
12 Yorumla- +1 yıl
Ama çıktığı zaman piyasa patlayacak
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
The Sims 4
10 Yorumla - 1 yıl
Mortal kombat ve assasin's creed serisi
00 Yorumla Detroit become human
10 YorumlaGta ve pubg.
10 YorumlaCod tekledi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Sırasıyla bakarsak;
Doom
Birinci şahıs bakış açısıyla ilk tanıştığımız oyunlardan biridir. Ve neredeyse her kitleye ulaşabilmiştir. Fps lerin atası diyebiliriz.
Mario
Platform oyunlarının atası diyebileceğimiz bu oyunda kale kale prensesi arıyorduk.
Half Life 2
Büyük bir sükse yaratan bu oyunda da oyun dünyası fizik motoru ile tanıştı ve devamında bir çok oyuna yol gösterici olmuştu.
Need For Speed Underground
Klasik yarış oyunlarına modifiye olayını getirip sıfırdan bir aracı çok iyi bir görüntü ve performansa kavuşturabiliyorduk. Remake ini en çok istediğim oyunlardan biridir.
Diablo
İzmometrik vurdulu kırdılı RPG olarak bir çok kitleyi etkileyen bir oyunda diablodur. Bu oyunda da sıfırdan başlayıp belli alanlarda uzmanlaşmış karakterler yaratabiliyorduk. Devamında iyi kötü bir çok benzer oyun gördük. Bu da devrim yaptığını kanıtlar niteliktedir.
GTA serisi
Hep iyi kahraman mı olacağız. GTA sayesinde azılı gansgterleri oynayıp şehiri birbirine katabiliyorduk. Hala yeni serisi heyecanla beklendiğine göre demek ki bu da devrimsel olmayı hakeden bir seri.
Doomun tarihi çok ilginç, John Carmack based herif.
HL2yi de çok severim, Valve oyun çıkartınca hep devrimsel oluyor (başkalarından satın aldığı fikirleri saymıyorum)
Diablo da bi tür başlatmış olsa bile türün ilk veya en iyi örneği değil. Geleneksel roguelike türünün piyasaya uygun hale getirilmiş bir versiyonu. Gerçi atmosferi o kadar iyi ki pek kızamıyorum.
@MayaNull teşekkür ederim değerli katkınız için