Gamer Günümüzde en çok hangi tür oyunlar oynanıyordur sizce? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Günümüz de en çok hangi tür oyunlar oynanıyordur sizce 🤔 FPS Moba Adventure Racing Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günümüzde en çok hangi tür oyunlar oynanıyordur sizce? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Fps ve Rpg 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Genelde fps oyunlarını tercih ederim arada sırada spor oyunları 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayatimda hic boyle oyunlar oynanamamisim😂😂Ben ciftlik oyunu oynuyorum 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Zamanı gelince sende oynarsın 😇 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Açık dünya ve macera oyunları olduğunu düşünüyorum daha çok. Çünkü en çok oynanan ya da satan oyunların genelinde temalar bu yönde. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. FPS fazladır zannımca, zaten CS ve Valorant işin içine girince baya bı oluyor 😅😅 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Yıllardır gözlemlediğim ve sunucularda gördüğüm kadarıyla fps oyunlar ağırlıklı 1 0 Yorumla
enbyTgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Valorant ın çıkması ile sanırım FPS ama MOBA oyunlarda bir o kadar popüler. 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl fps oyunları daha çok oynanıyordurama ben şahsen tps oyun türünü seviyorum 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. MMORPG türü oyunlar oynanıyor bence. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Moba türü çok oynanıyor bence. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Savaş bence sonra pratik zeka oyunları. 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl oyunlarla aram yok fazla sadece FM oynuyorum 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl MLBB, pubg, call of duty vb strateji oyunları. 1 0 Yorumla
issik_yabgu Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Hiçbir eski atari oyunları oynuyorum 1 0 Yorumla
Arsheあ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben subway surfers oynuyorum var mı daha iyisi? 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Sana göre yok 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Fps ve Rpg
Genelde fps oyunlarını tercih ederim arada sırada spor oyunları
Hayatimda hic boyle oyunlar oynanamamisim😂😂
Ben ciftlik oyunu oynuyorum
Zamanı gelince sende oynarsın 😇
Açık dünya ve macera oyunları olduğunu düşünüyorum daha çok. Çünkü en çok oynanan ya da satan oyunların genelinde temalar bu yönde.
FPS fazladır zannımca, zaten CS ve Valorant işin içine girince baya bı oluyor 😅😅
Yıllardır gözlemlediğim ve sunucularda gördüğüm kadarıyla fps oyunlar ağırlıklı
Valorant ın çıkması ile sanırım FPS ama MOBA oyunlarda bir o kadar popüler.
fps oyunları daha çok oynanıyordur
ama ben şahsen tps oyun türünü seviyorum
MMORPG türü oyunlar oynanıyor bence.
Moba türü çok oynanıyor bence.
Savaş bence sonra pratik zeka oyunları.
Fps story oyunları seviyorum
oyunlarla aram yok fazla sadece FM oynuyorum
FPS ve Racing olabilir
MLBB, pubg, call of duty vb strateji oyunları.
Hiçbir eski atari oyunları oynuyorum
Fps ve moba olabilir
Ben subway surfers oynuyorum var mı daha iyisi?
Sana göre yok 😄
Moba bence
FPS sanırım
Fps.
FPS oyun
Mobadır bence
Fps iyidir hocam