Hayatınız boyunca en fazla zaman harcadığınız oyun nedir?
2 ay
En çok oynanılan oyun?

Hayatınız boyunca en fazla zaman harcadığınız oyun nedir?
En çok bunları oynuyorum
İşte farklı türlerde 40 bilgisayar oyunu önerisi:
Aksiyon:Grand Theft Auto 5: Açık dünya suç macerası.
Call of Duty: Warzone: Battle Royale oyunu.
Counter-Strike: Global Offensive: Çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu.
Fortnite: Battle Royale oyunu.
Minecraft: Bloklardan dünya inşa etme oyunu.
Macera:The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Açık dünya macera oyunu.
Horizon Forbidden West: Açık dünya aksiyon-macera oyunu.
God of War: Açık dünya aksiyon-macera oyunu.
Elden Ring: Açık dünya aksiyon-rol yapma oyunu.
Red Dead Redemption 2: Açık dünya vahşi batı macerası.
Rol yapma:The Elder Scrolls V: Skyrim: Açık dünya rol yapma oyunu.
Fallout 4: Açık dünya rol yapma oyunu.
The Witcher 3: Wild Hunt: Açık dünya rol yapma oyunu.
Cyberpunk 2077: Açık dünya rol yapma oyunu.
Disco Elysium: Rol yapma oyunu.
Strateji:StarCraft II: Çok oyunculu gerçek zamanlı strateji oyunu.
Age of Empires IV: Çok oyunculu gerçek zamanlı strateji oyunu.
Total War: Warhammer III: Çok oyunculu gerçek zamanlı strateji oyunu.
Civilization VI: Tek oyunculu ve çok oyunculu sıra tabanlı strateji oyunu.
Paradox Interactive oyunları: Çok oyunculu sıra tabanlı strateji oyunları.
Simülasyon:The Sims 4: Yaşam simülasyonu oyunu.
Microsoft Flight Simulator: Uçuş simülasyonu oyunu.
Euro Truck Simulator 2: Kamyon simülasyonu oyunu.
Farming Simulator 22: Çiftçilik simülasyonu oyunu.
Cities: Skylines: Şehir kurma simülasyonu oyunu.
Puzzle:Portal 2: Fikir temelli bulmaca oyunu.
Tetris: Blok yerleştirme bulmaca oyunu.
The Witness: Çevresel bulmaca oyunu.
Baba Is You: Sözcük temelli bulmaca oyunu.
The Talos Principle: Felsefi bulmaca oyunu.
Indie:Celeste: Platform oyunu.
Cuphead: Run and gun oyunu.
Hollow Knight: Metroidvania oyunu.
Undertale: Rol yapma oyunu.
Stardew Valley: Yaşam simülasyonu oyunu.
Eski:Half-Life: Aksiyon-macera oyunu.
Super Mario 64: Platform oyunu.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time: Aksiyon-macera oyunu.
Metal Gear Solid: Casusluk oyunu.
The Sims: Yaşam simülasyonu oyunu.
Bu öneriler, farklı türleri ve ilgi alanlarını kapsayacak şekilde seçilmiştir. Oyunların fiyatları ve sistem gereksinimleri değişiklik gösterebilir.
World soccer winning eleven 08. Bu oyunu devamli oynuyorum. ve Burnout-3. Surf bu yuzden. Amazon Dan. Bu iki oyundan. ikiser tane fazla aldim onlar kenarda. duruyor. surf bu iki oyun icin yepyeni. Ambalajinda iki. Wireless kontrol. ve. PS-2 Aldim. Okie boyuda. baska oyunlara ihtiyacim yok diye dusunuyorum..( Cunku. Zorluk derecesini artirinca. iki oyunda sampiyon olmak imkansiz..) Bu iki oyun sayesinde. Xbox mis ps5 mis hiv umurumda degil bu iki oyunda tapiyorum..( Siz bu iki oyunu biliyor musunuz? Hic oynadiniz mi? Oynadiysaniz. Siz hangisini daha cok begendiniz? Yoksa ikisinide. Sevdiniz mi?
Winning Eleven'ı ben de çok oynardım. Şimdi FIFA çok övülüyor ama eskiden pek güzel değildi. Burnout'u bilmiyorum. Ben çok oynardım eskiden PS 2. Favori oyunum Def Jam: Fight for NY'du Pc için çıksa alırım hemen.
Winning eleven 08 digerleri o kadar guzel degil. Fifa. Goruntu guzel ama you aldiginda oteki kaledesin. 08 de. Uzak goruntuye slip tum sahayi goruyorsun. 10 numarali oyunu gibi. Kim. Iyi here kacmissa ona pas veriyorsun. Burn out 3 u bulabilirsen. anlasin ne kadar guzel not oyun oldugunu. Yokustan yukari tirmanip asagiya. ucuyorsun. Kaza yaptiginda arabs hadar goruyor. Ever sokaklar cok guzel.. Benim yasadigim ulkede Gamestop adinda sirket var kaydim oldugu icin. bende hangi oyunlara ve onatici oldugunu biliyorlar bana. Ps2 nu getir. Ps5 v. s. al su kadar indirim var falan diye. Reklam. brosuru ve telefonuma. Mesaj gonderiyorlar. Ama. Bu iki oyun varken. Hayatta. Ne baska konsol need oyun alirim
PS 2 bende de var, biraz arızalı bir şekilde. Kapağı tam kapanmıyordu sanırım. Keşke ben de öyle bir ülkede yaşasaydım :) PS 2 yi değerlendirirdim uygun bir fiyata. Burn Out oynamadım ama araba yarışını genellikle sevmem zaten. İki yarış oyununu çok sevmiştim. Gran Turismo 4 ve Crash'in araba oyunu vardı. Onlar dışındakiler çok ilgi çekici değildi.
Burnout serisi ile gercek bir maceranin icine gibisin sehir sokaklarindasin yokustan cikip yokustan asagiya ucuyorsun. Kaza yapinca. aracin ezilmid halini goruyorsun. EA, nin yaptigi bir oyunu bu.. Buradaki Gamestop. Eski. Ps2 yi alip. ona. fiyat belirliyor. ve aldigin oynaticinin. Fiyatindan dusuyor.. Unutmadan. Gamestop ikinci el oyunlarda. Makinelerde satiyor.. dukkana girince. Ikinci el oyunlarda ve makineler bir yerde sergileniyor.. vede ikinci el parcalar bulabiliyorsun. Mesela. Remote controller. Oyun memorileri kayit icin. Her turlu ikinci el parcalar ve oyun var.. Mesela. PS3 oyunu alacaksin. Yeniler. Camli mekanda. ikinci Eller ondeki tezgahta binlerce var. Secmek icin. ikinci Eller genelde yari fiyatina. Mesela oyunu oynamis ve bikmis mustering CD, yi dukkana getiriyor. onladan. Baska yeniler oyun aldigi icin. Binlerce ikinci el oyun var orada
İlk defa duydum bu uygulamayı, çok güzelmiş. Geri dönüşüm açısından da iyi. EA oyunlarını severdim ama araba yarışı çok benlik değil gibi. Tanıdığım bazı arkadaşlar bayılıyor bu tarz oyunlara ama bana sıradan geliyor.
Turkiyede Gamestop. yok mu. Bu buyuk milyar dolarlik bir sirket. Hatta. Oyun yapan sirketler. Bu sirketi ikinci el satiyor diye mahkeme verdiler ama birsey yapamadilar
Cevap
6Cevap
Knight Online'dır kesin
Counter-strike 1.6 ve GTA5
GTA San Andreas
S4 league ve silkroad
clash of clans
Hic oynamadm ya
fifa serisi
R6 ve Rdr2
En İyi Cevap