Minecraftta oturma animasyonu getirirdim. Böyle eğilip durmaktan sıkıldım dhhdbdnd... Onun dışında Gta 5 Online de de selfie modunda karakter poz verebilsin isterdim çünkü Gta 5 hikaye modunda selfie cekerken poz verebiliyorsun ama Online da bu yok.. Birde Gta 5 Online da yeni animasyonlar getirebilirdim mesela araba kaputuna oturabilme, diğer karaktere sarılma gibi yeni animasyon harika olurdu. Gta 5 de Michael De Santanile ilgili bir görev olmasını isterdim veya Gta klasik 3lüsünün ( Michael Trevor ve Franklin) Online da yeni bir heist olmasinı isterdim mesela. Görevlere onlarla gidebilmeyi isterdim mesela... Hoş olurdu bence. Ve Gta 5 Online da hikaye modu karakterlerini görebilmek çok hoş olurdu çünkü evlerinin önüne gidebiliyoruz ama ne arabalarını ne de kendilerini görebiliyoruz.
Counter-strike 1.6 ya 20 kişilik server sunucularının gelmesini isterdim
GTA 5 e Villa alımı ekletmek isterdim o kadar para kasıyoruz Michael veya Franklin gibi bir evimiz olmuyor 😄 bir de karakterlerin ev almasını isterdim VC ve SA gibi başka evleri de olsun mesela kiraya verme falan olsun sadece story mode da değil online da olsun en azından bir gelirimiz vs. olsun isterim oyuncular da buna çok sevinir bence mesela ev kirası 5000 dolar olsa bile yeter 😄
Gta V'teki Michael ve Trevor karakterlerini kesinlikle Gta VI'da yeni devam hikayesi ve kurgusuyla sürdürmeliler, çok iyiydi gerçekten. Milyar dolarlık harcamalar yapılacak yeni alanlar yatırımlar gayrimenkul harcamaları gelmeli. Oyunculara doyumsuzluk hissi verilmeli. Borsadan 2 milyar dolar kasıp 10 milyon dolarlık araçlar almak bir haz vermiyor. Ultra lüks harcamalar ve evler şart. Yolcu gemisi gibi yenilikler de eklenebilir. Hatta işi büyütüp bir Godfather havası getirilip işi mafya dünyası şekline dönüştürmek de mümkün olabilir bölge bölge.