Geçen bayram yasağında Last of Us part 2 yüklemiştim aralıksız oynadım kol elimde bazen gözler gidiyordu kalkınca devam kısa zamanda bitirdim ne anlaıdm bu işten Saran oyun olunca aralıksız, olmayınca hiç
Maksimum 5 saate kadar vuruyor 😄 Pc varken daha fazlaydı. World of tank oynayınca ekiple beraber akşam 20.00'den gece 3'e kadar vurduğu olurdu. Bir de öncesinde tank kasma filan 😄
Bazen kara iksir kasmak gerekiyor o yüzden 4- 5 saat belki daha fazla oynuyorum. Geçen yıl daha çok oynuyordum alarm falan kurup uyanıyordum da bu yıl bağımlılığım geçen yıla göre azaldı.
Tarih, din, felsefe, sosyoloji, klasikler okumayı severim. Çok güzel demişsin. “ bir insanın diğerine kitap tavsiye edebilmesi için birbirlerini tanımaları gerekir.” 🌸
Yani şöyle diyeyim bestseller falan okumuyorum ya da roman tarihi araştırma ya da spiritüel konular ilgimi çekiyor! Ne seversin yarihten anlarmısın bilmiyorum ama osho okuyabilirsin tüm kitapları cok iyi akıcı baymıyor ! Tarih için seçeneğin geniş zaten ilber hoca destan yazıyor oku okuyabildiğin kadar ! Bir insanın diğerine kitap önerebilmesi için birbilerini tanımaları grekir ! Laf olsun diye yazdm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Bu ara 3-4 saat :) Önceden çok daha fazlaydı da azalttım..
😁Neden konu yöneticisi olduğun apaçık belli.
Geçen bayram yasağında Last of Us part 2 yüklemiştim aralıksız oynadım kol elimde bazen gözler gidiyordu kalkınca devam kısa zamanda bitirdim ne anlaıdm bu işten
Saran oyun olunca aralıksız, olmayınca hiç
😂
Maksimum 5 saate kadar vuruyor 😄
Pc varken daha fazlaydı. World of tank oynayınca ekiple beraber akşam 20.00'den gece 3'e kadar vurduğu olurdu. Bir de öncesinde tank kasma filan 😄
Vay be
Soru güncellemene ben de bir ekleme yapayım.
Dedeye sahip çıkalım ☺️
🤣
Valla benim ihtiyar daha kaldırmiyor. zaten bitkisel hayatta. eski gunlerde 2 3 saat oynardim.
😂
World of warcraft saatlerce oynanması gereken bir oyun
👍🏻 Doğru ama abartmamak gerek 😁
Dersim varsa ya hiç oynamıyorum ya da max 1 saat. Yoksa (şu an olduğu gibi) 4 saat oynarım.
Sen ne bağımlı çıktın
can sıkıntısı
Bazen 5 saat bazen 1 saat
5. 😄
Eskiden 10-15 olurdu şimdi 1 saat zor oynuyorum. Bu aralar sarmıyor.
Şu aralar hiç oynamıyorum ama eskiden 5 saat görüyordum.
Genelde oynamam bazen 10-15 dk can sıkıntısından bakarım
Eskiden baya oynardım da @spaykgodzilla artık benle oyanmıyo 😔 tek başına tadı olmayınca bıraktım
Senle oynamıyor değilim ben kendimle de oynamıyorum kankam
Banane benle oyna artik
Elbet birgün kankam şu haftayı bir atlatamda
tamam 😔
Laaan ben senin klavyeden bütün üzgün emojileri kaldırmadım mı?
Hepsi duruyo kankam 😔
Bu aralar hic. Canm istemiyor.. hevesim yok..
😔
Eskiden günlerim geçerdi başında ama şuanda hiç oturamiyorum
Bazen kara iksir kasmak gerekiyor o yüzden 4- 5 saat belki daha fazla oynuyorum. Geçen yıl daha çok oynuyordum alarm falan kurup uyanıyordum da bu yıl bağımlılığım geçen yıla göre azaldı.
Çalıştığım için değişiyor 1-2 saat hafta sonu oynarım çoğunlukla
Pubg de arkadaş bulmak sıkıntı oyun atalım
Tarih, din, felsefe, sosyoloji, klasikler okumayı severim. Çok güzel demişsin. “ bir insanın diğerine kitap tavsiye edebilmesi için birbirlerini tanımaları gerekir.” 🌸
1-2 ay önce hergün kesin ve 3 saat falandı en fazla. Tabi geceleri 12 den 3 veya 4 e kadar olan zamanı saymazsak.
Hiç yapamadığım şey ! Bazen acayip özeniyorum ! Zaman geçsin diye saatlerce oyun oynayan ya da dizi izleyenleri !
Kitap okuyun 👌🏻
Kitap okuyorum zaten dizi ve oyun oynamadığım için 👋🏼👋🏼
Tavsiye kitap var mı peki?
Yani şöyle diyeyim bestseller falan okumuyorum ya da roman tarihi araştırma ya da spiritüel konular ilgimi çekiyor! Ne seversin yarihten anlarmısın bilmiyorum ama osho okuyabilirsin tüm kitapları cok iyi akıcı baymıyor ! Tarih için seçeneğin geniş zaten ilber hoca destan yazıyor oku okuyabildiğin kadar ! Bir insanın diğerine kitap önerebilmesi için birbilerini tanımaları grekir ! Laf olsun diye yazdm
Hiç vaktim olamıyor maalesef 😔
Gerek de yok boş iş zatbe
Kafa dağıtmak için iyidir
Oyun oynamıyorum demiştim hâla davet ediyorsun😀
Shjajs 🤣
Bak bu 4 ya da 5 oldu😀
Tamam ya
1 aydır falan oynamıyorum
İnanmam 😄
Yok valla
Haftada bir anca oynuyorum
Azzz
Cok oynuyorum kanka en az 6 saat oynarim
Ypk artık
Oynuyorum ne yapayim bu pandemide
Çok azmiş
Bazen hiç bazen 1 saat 😄
Az ha
Brom bağımlı olduğum bir oyun yok ki. Eskiden bu 10 saat ve üzeri oluyordu lol falan biliyorsun..
Şu aralar hiç oynamıyorum
Süper
eskiden çok oynardım da oyun için bile enerjim kalmadı arada 1-2 saat
Bu ara çok oynamıyorum
Max 2 3 saat.
Az önce valodan çıktım
3 gün boyunca hiç uyumadan aralıksız oyun oynamıştım taaa ki annem telefonu alana kadar
Bilgisayar aldım ama oyun oynayasım gitti çok garip
Günde sıfır saat oyun oynarım
1-2 saat
günde 15 saat oynardım şimdi 0
Hiç saat. Oyun oynamıyorum.
Eskiden çok oynardın şimdi vakit bulamıyorum
Oynardım
Bugün 34 dakika oynamışım
Bu ara hiç vaktim yok
Hafta içi 10 günde bir 1 saat, hafta sonu 2 saat.
Hiç oynamam kral
İyi
Sayamadım ki 😂
😄
oyun oynamiyorum
Tamam
tamam
Tamam.
tamam.
tamamm
taaam
Oyun oynamam
Olur
Hiç oynamam
İyi
Valla finallerim bitti ki 3-4 saat oynuyorum. Daha fazla oluyor bazen.
hemen hemen hiç oynamam.
1 saatcik
Senede bir kaç gün
Çok azz
Çünkü sevmiyorum hemen sıkılıyorum. Tek sevdiğim kahvede 101 oynamak o da pandemi yüzünden askıda kaldı
🤣
Oynamam ki
3 ya da 4 saat olabilir
2 saat oynarım deddeee
Berkan oyun oynamaz asla
Yeni bir oyuna başladım görecez bakalım
Halletcez halletcez merak etme
Hiçç
5-6.
Hiç saat
3-4 falandır
3-4 ne oynuyosun ya