Gelecek Battlefield 2042 diyorum, başka da bir şey demiyorum :D Bazılarının aşırı ama aşırı güzel sistemi olmasına rağmen, mesela yayıncılar falan çok saçma oyunlar oynuyor..
Gamer olmak için oynanacak oyun diye bir ayrım yapmak zaten yanlış bence. Herkesin zevkleri farklıdır. Askeri shooter oyunlar , online oyunlar biraz daha bir yerde çalışmak gibi. Gergin belirli bir saat ayır , hep aynı şeyleri yap , hep aynı oyunu oyna. Oyuncu değil de sanki kadrolu işçi olmak gibi birşey bu
Ya bir kere net olalım, harbi anlamıyla gamer, online oyun oynar.
Çünkü online oyunlarda karşında senin gibi biri var, ne düşündüğünü, br sonraki hamlesini tahmin etmek zorundasın, single player oyunları hard mode oynasan bile 3 dakika sonra tahmin edilebilir oluyorlar. Tadı kalmıyor.
World of Warcraft diyeceğim yeter yahu diyecekler :D
Merhaba, "Şu oyun oynanır ya da bu oyun oynanır" gibi birşey söylemek yanlış olacaktır. Herkesin oyun anlayışı, oynadığı oyunlar farklıdır ve kim hangi oyunda iyi ise o oyunda hem kendini geliştirir hem de kariyer yapar. :)
Gerçek gamer diye birşey yok. Oyun oynamayı seven ve hobi edinen herkes gamer sayılır. Zevkler işin içine girdiği için gerçek sağlam vs diye ayrım yapılamaz. Genelde online olan oyunları oynayanlar için gamer deniyor bence alakasız bı durum bende eskiden online oynardım fakat çok zaman aldığı için artik single RPG oyunlarını tercih ediyorum.
Bf serisi benim için Bf 5 den sonra bitti. Ne lanet bir oyundu Bf5. Call Of duty serilerini çok seviyorum ben. Call Of Duty İnfinite Warfare ve Black Ops 3 de benim için hayal kırıklığı oldu.
Bf4 de 140lvl'im her babayiğit oynayamaz battlefield ve cod. Şimdi ki elemanlar pabçiii diye dolanıyor gülüyorum onlara. Sistemim hazır sıvı soğutmasına kadar bekliyorum yeni bf oyununu i.
Aklıma gelmişken bir arar SOF Server kurmuştum, ki ego shooter, Aramızda bayanlarda vardı, Acaip oynuyorlardı. Genelde Ev Hanımlarıydı tüm Stresslerini oradaki erkekleri öldürerek çıkarıyorlardı, Aklıma geldi yazdım.
Sen de bir gamergirl havası var aslında şu aralar battlefield 4 oynuyorum ben arkadaşlarla bilgisayarım ne kadarını kaldırırsa diyeyim 2042 yi kaldıracağını zannetmiyorum sistem olsa her oyunu oynarım özellikle farcry resident evil cyperpunk vs.