Gamer Gamer olmak için hangi oyunlar popüler? CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gamer olmak için hangi oyunlar daha popüler? <3 :) - Bence Mobil legends en başta :) Gamer olmak için hangi oyunlar popüler? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Mobile legends tan parayı zamaninda vuran vurdu ama soylede bir gercek var alip yurumek istiyorsan herseyi dusunmek lazim. Ve en populer oyunlari oynamak lazim takipte olamk. lazim bunun icin ve sureklilik gereklidir. Daha say say bitmez. 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Gamer bir oyuna bağlı kalmaz çokça oyun geçmişi ve elini her attığı oyunda en azından ortalama bir başarı gösteren kişidir. 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şu oyunda harikaydım solo efsanevi zafere bile çıktım ama reflü oldum stresten 1-2 senedir oynamıyorum. İnsanlar iğrenç 1 1 Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Pardon mistik zaferdi ismi unutmuşum mk Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer olmak için illa online oyun gerekmiyor. Hikayeli oyunlarda Gamer olmak için yeterli 1 0 Yorumla
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl bence gamer olmak için envanterli 3d oyunlar oynanmalıkorku ve hayatta kalma oyunları 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Fark etmez. Istersen bomba patlatmama oyunu oyna, mevzu nasıl oynadığın, sohbetin, mekanın... 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Lunox severim güncellemeden sonra çok fena oldu 😂😂 1 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben valorant ve lol oynuyorum. Şu sıralar valorant favorim fkdlfsklş 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl LoL genelde ya da Valo 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yayıncıların oynadığı oyunu söylüyorum ben yıllar önce bıraktım :d Yorumla egoadamm +1 yıl Senin main kesin shaco knk 😂😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ezreal sonra Kai sonra Ww sonra Trundle falan mainledim Yorumla egoadamm +1 yıl Bende tek yone Yorumla CazibeKedisi +1 yıl Hadi gidin mesajlarda konuşun :) Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Telefon oyuncularını oyuncudan saymıyoruz. :D 2 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 588 cevap paylaştı. Bully, gta ve outlast. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Mobile legends tan parayı zamaninda vuran vurdu ama soylede bir gercek var alip yurumek istiyorsan herseyi dusunmek lazim. Ve en populer oyunlari oynamak lazim takipte olamk. lazim bunun icin ve sureklilik gereklidir. Daha say say bitmez.
Gamer bir oyuna bağlı kalmaz çokça oyun geçmişi ve elini her attığı oyunda en azından ortalama bir başarı gösteren kişidir.
Şu oyunda harikaydım solo efsanevi zafere bile çıktım ama reflü oldum stresten 1-2 senedir oynamıyorum.
İnsanlar iğrenç
Pardon mistik zaferdi ismi unutmuşum mk
Gamer olmak için illa online oyun gerekmiyor. Hikayeli oyunlarda Gamer olmak için yeterli
bence gamer olmak için envanterli 3d oyunlar oynanmalı
korku ve hayatta kalma oyunları
Fark etmez. Istersen bomba patlatmama oyunu oyna, mevzu nasıl oynadığın, sohbetin, mekanın...
Lunox severim güncellemeden sonra çok fena oldu 😂😂
Ben valorant ve lol oynuyorum. Şu sıralar valorant favorim fkdlfsklş
LoL genelde ya da Valo
Yayıncıların oynadığı oyunu söylüyorum ben yıllar önce bıraktım :d
Senin main kesin shaco knk 😂😂😂
Ezreal sonra Kai sonra Ww sonra Trundle falan mainledim
Bende tek yone
Hadi gidin mesajlarda konuşun :)
Telefon oyuncularını oyuncudan saymıyoruz. :D
Bully, gta ve outlast.
Şu an Valorant ve Cs2 popüler
Valorant der geçerim.