Çoğumuz oynadığımız oyunlarda anılar biriktirmek için görsel çekiyoruzdur elbette. Aklıma geldi de, ben bir tek Metin2 ve Pubg'de birkaç tane görsel çekmişim.
Metin2'yi bırakalı 6-7 sene belki olmuştur da, çok eğlendiğim zamanlardı. 50-60 kişilik klanım vardı, gece gündüz sohbet muhabbet eğlenirdik. :) Maziler.. :DŞöyle saçma sapan editleyip Facebook'a atardık dsfhsdh Duygusallaştım :D O zaman bir tek karartmayı falan biliyorduk tabi :DAğlamiyeceeğiiim gözüme toz bulutu kaçtı 👀😞
Oynadığınız oyunlardan bir görsel paylaşır mısınız?
Son 3 fotoyu attığım oyunun adı Command Conquer Generals dir. Ve gerçekten efsane bir oyundur çocukken az oynamamıştım gerçi şimdide elimden geldiği kadar oynamaya çalışıyorum pc sıkıntım bitince sahalara dönecez zulada habire sniper ile dolaşmamın sebebi iyi bir keskin nişancı olmam...
Age of Empires! Oynamaktan asla sıkılmadığım bir oyundur. Kaçıncısı olduğu pek de fark etmiyor. Hepsini severim. Oyundaki inşa sürecini ve bir hazırlık sonrası savaşa girmeyi, tabii ki sonucunda da galibiyet tatmayı seviyorum. 🥳
Bu dizaynı tutturmuştum chiselli minecraftta çok hoş şeyler yapacaktım sonra üşendim. Sınav zamanı olması büyük yapılar yapmamı engelliyor ağlayacağum.
bu şeyleri yaratabilmek hoşuma gidiyor, neyse bitmemiş yapılar göz bozar
Aslında çok eski bir görsel değil ortalama 1.5 senelik bir görsel. Katıldığım bir internet kafe turnuvasında fake flash atıp rakip mid laneri güzel yemlemiştim.
Aranıza PS4 ve bilgisayarda gönlümün favorisi, bu aralar ise maalesef yüzüne bakamadığım Mortal Kombat 11'den en zorlayıcı bölümünün bir görseli ile katılıyorum:
Eski Mortal Kombat bile o dönemin teknolojisine istinaden çok daha başarılıydı. Resmen filmi rezil ettiler. Dediğin gibi devam filmi olacağını duyunca isyan ettim. Bu kadar kötü oyunculuk, bu kadar kötü prodüksiyon, bu kadar kötü kurgu böyle güzel bir hikayeye yakışmadı. Scorpion ve Sub-Zero olmasa (ki onlarda bile vasat şeyler vardi) film hiç izlenmezdi.
@SunPower Zaten filmde direkt benim gibi MK11 oyuncularını hedef almışlar, oyun grafikleri iyiyken filmi neden eski şekilde akılda kalsın ki gibi bir mantıkla yola çıktıkları aşikar. İzlemeden önce hype oldum ama hayal kırıklığı... Hele işaretlerinin tek tek çıkışları :D
Yani aga ben hayatımda hiç clash of clans oynamadım yükledim anlamadım sıkıldım sildim ama clash royale öyle değil vakit geçirmek için iyi gidiyor bence giriyorsun 3 dk en fazla bi oyun atıyorsun ayak üstü çıkıyorsun ama coc öyle değil cocu ayakta oynayamazsın tavsiyem bence yüklemelisin 🙂
Coc'u aşırı severdim ama yükseltme süreleri rezildi ya.. Ben köyüm ilk 100'deydi öyle söyleyeyim. Çok uzun süre rank muhabbetinde ilk 100'lerde kaldım ama mesela yeni güncellemelerde bir yükseltme geliyordu, 15 gün.. 2 hafta bir yükseltme beklemek :D Denerim valla, teşekkür ettim:)
1 sene önce falan bıraktım, ana hesabımı sattım :D 2. hesabım da var ama. Arada sıkılırsam giriyorum, bir şey yükseltip kendi haline bırakıyorum :D Şu an bu halde