Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, sevmediği adamın sadakatı arasında çizilir.

Benim hayatımı anlatan bir cümle. Ne yazıktır ki çok sevdim. Her şeyden herkesten çok sevdim. Benim evleneceğim adam bu dedim ve sonra hasta olduğumu öğrendim. Detaylara girmeyeceğim. Zorlu bir süreç beni bekliyordu. Elimden tuttu ben senin hep yanındayım dedi sol tarafım felç kaldı doktor kalıcı olma olasılığı yüksek dedi be o gitti. Gördüğümde güldüğüm adam beni öldürerek gitti. Ve bana bir şey demeden gitti aradığımda barda kızlarla takılıyordu. Ölmek istedim tedavi olmak istemedim acılar içinde kıvrandım ve iyi olucam ve o görecek bunu dedim. Çok şükür iyi oldum pişman oldu dönmek istedi kabul etmedim işimi yaşadığım şehri bıraktım başka şehire gittim. Beni seven ve hastalık sürecimde beni bir an yalnız bırakmayan bir adam vardı onunla beraberim 2 senedir. Eskisi kadar sevemedim onu ama birazda olsun sevdim. Eski sevgilime aşıktım her şeyine aşıktım ama şimdi ki sevgilimin bana olan bağlılığına aşkına samimiyetine sadakatine aşığım. Eski sevgilim benim içimde kocaman bir yara olarak kaldı. Şimdi ise bana sadakatle bağlı sevgilimle evliliğe yürüyorum. Sizce ben doğru mu yapıyorum...
Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, sevmediği adamın sadakatı arasında çizilir.