Sevgili boydaşım bir ara bende taktım boyuma mesele erkekeler beğenir mi beğenmez mi değildi ama kendimi kısa buluyoryordum ve inan ameliyat yöntemlerine kadar herşeyi araştırdım, sonra insan çevresine bakındıkça normal geliyor bir de topuklu falan giyince kapanıyor sanırım en azından ben kompleksimi böyle azalttım. Ayrıca uzun erkek uzun kız sever ya da illa sevmelidir diye bir genelleme yok şahsen 86dan kısa sevgilim olmadı :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyun 1.70 daha ne istiyonn benim 1,60 1.67 felan olmak isterdimm. ya ailede genetikmi yoksa ne yiyip içiyosun veya ne egzersizler yapıyosunn. bana tüyo verirmisin lütfennn :) :) :)
13 Yorumla- +1 yıl
ben uzun degilim ki.. keske ben uzun olsaydim :p bence genelde bunlar genetik ama ben her sabah yogurt yerim zarar gelmez :) :p
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :) :) :): ): :):
- +1 yıl
birsey degil ne kadar sevimlisin sen :))
yazin bile insana motivazyon veriyor :p
Erkekler kısa kızların yanında kendini daha güçlü ve güvenliği sağlayan bir rolde buluyorlar.Ama uzun kız olunca kendilerince elde etme ve tutması çok zor bir varlıkmış psikolojisine girebilir ve rahat davranamayabilirler.Bir de iri cüsseli erkekler masum, korunmaya muhtaç görünümlü herşeye sempati duyarlar.
00 Yorumla
1,70 kızlar icin cok ideal bence en iyisi.. Uzun boylu kızlar seksi olur ama uzun vadeli ilişki düsünmek sacma olur erkekler icin :D Ancak düsünebilmen icin o kızdan uzun olman gerekir.. Onun haricinde 1,50 erkek dahi 1,80 kızı seksi bulur cokta begenir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Kız öyle 2 metre olurmu ya allasen ... Ruslar ıyı hoş guzelde yuzleri guzel mınyon tıplı rus yokki napalım 1.70 rus vardıda bızmı begenmedık :D en ideali 1.70 tamam kısayım falan deme hıc :))
Hem öyle uzun boylu olanlar falan cabuk cokuyo ılerde bak :))112 Yorumla- +1 yıl
neden rus'u katindi :p turk bayanlarda uzun..
ama ben 1.70i kisa buluyorum - +1 yıl
ruslarda uzun haklisin :) ama hollandalar daha uzun :)
- +1 yıl
seninle ayni fikirde degilim benim polonyali,ukraynali arkadaslarim var
boylari kisa,uzun guzel,cirkin her ulke gibi ama sarisinlar :) ben sarisinlari begnniyorum
holland kizlarda guzel her insan ayri guzel iste :p - +1 yıl
sarisinin bende olmak isterdim :)
turklerdede artik sarisinlar cok goruyor oldum
bir kiz sarisindi tatar bende siyah sacli o siyah cok begeniyor bende sarisin yani komik biir durumdu hakketwn - +1 yıl
guzel kizdi zaten :) rusca ve turkce azicik biliyor
tatarda turk koken oluyordu degilmi ? ben rus oteline gitmistim yanlisliikla:p - +1 yıl
aynen :) turk irki guzel :) ama diger irklarda
+1 yılsever tabi uzun boylu kıza giydiği hersey daha çok yakışır yanında daha iyi durur hiç değilse topuklu derdi yok ve özgüven tam . uzun kızın sevilmemesinin tek nedeni bende dahil olmak üzere türkiyedeki erkeklerin boy ortalamasının düşük olması .bu yüzden hiç sıkıntı yapma...
022 Yorumla- +1 yıl
aslinda boyumdan pek sikinti yasamadim
tek bazen benim yanimda uzunlar olunca kendimi ufak hissettiyorum :p
- +1 yıl
uzun ? kız mı erkek mi?
- +1 yıl
ikiside ama genel olarak erkek daha uzun
- +1 yıl
1.durum eğer yanından uzun erkek geçiyor ve kendini ufak hissediyorsan kendi boyuna yakın kişi ile çık
2.durum eğer uzun kız ise zaten türkiyede ki kızların çoğu 1.65 civari olduğu için hatta daha kısa hiç moralini bozma - +1 yıl
haha 1. iyi onu denicegim :)
burdada uzun kizlar var ama hollandada kisa oldugu gibi uzunlarda uzun yani :p
- +1 yıl
hollandada yaşamıyoruz ama
- +1 yıl
ben yasiyorum
- +1 yıl
o zaman türkiyeye taşınmaya bak. bütün sorunlar halolur :)
- +1 yıl
eminim yine kisa kalirim
- +1 yıl
eger sen böyle düşünüyorsan bizin buradakilerin hepsi hobit. biz bir kabileyiz o zaman koca ANKARA olarak
- +1 yıl
bence ordaki turk kizlari cok kisa degiller tatile gittim gordum
- +1 yıl
sen tatile gittin gördün ben hergün görüyorum. ya senin sansına tatil süresi kadar hep uzun boy geldi ya da benim sansım hergün bunları görüyorum ...
- +1 yıl
neden ordaki turk kizlarini ovecegine boyle konusuyorsun ki
antalyya gitmistim buarada :) - +1 yıl
övülecek tek yanları var o da yüksek egoları. gerisi boş zaten
- +1 yıl
bilmiyorum artik.. sadece ordakilerinin kizlari biraz kiskanc
ama ordan arkadas tanimiyorum o yuzden nasil olduklarini soylemek olmaz
ama bende turkum :) - +1 yıl
türk kızlarının geneli egosu yüksek insanlardır. topuklu ile 10 cm boy atarlar. o boyu kendi boyları yerine koyarlar. yani anlayacagın sadece boy konusunda değil makyaj botoks, vb yapay seyleri kendilerine doğalmışcasına kabulettirerek kendilerini kandırırlar. alayı boş o yüzden.
- +1 yıl
ama ben oyle degilim .. neden bu kadar onyargilisin
her kisi degisik - +1 yıl
ön yargı ile degil deneyim ve tecrübe doğrultusunda seni bilgilendiriyorum sadece. sence topuklu giyen kızların hepsi sevdiğinden mi giyiyor yoksa topuklu ile daha da uzun boylu erkek aradıkları için mi. bu arada boy komplexi yapmıyorum yanlış anlama
- +1 yıl
tabiki hepsi sevdigi icin giymez ama o niyetle giyince her erkek ona bakacak degil ya ben normalda topuklu giyinmem ama dugunlerde giyerim acikcisi bana seksi ve kadinim havasi veriyor
ben o yuzden severim elbisemle tamamliyor yoksa o erkek baksin sirf uzun oldugu icin degil
ben anladim seni ama heryerde boyle tipler var
- +1 yıl
topuklu giymekteki amac erkegün ona bakması değil onun daha da uzun erkege sahip olmak istemesi. ve bizim ülkede baka erke bakıyor beyne kan gitmiyor ki o sıra. kızlar da daha da havalanıyor. sonra da ne oluyor birbirlerini kıskanmalar vs...
- +1 yıl
Boyle hic dusunmemistim
boy ne onemi var sen begendigin erkek sana uyan birisi olmasi lazim o gormiyecek mi sonunda
Haha :p bencede gitmiyor
ama sen nasil biliyorsun ki ordaki turk kizlarinin oyle oldugunu ?
- +1 yıl
Görmüyorlar evet . Beynine kan giden her Türk erkeği düşünür bunu ama kan gitmiyor ki bazı sebeplerden
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten kadinsiligi katan sey, boy postur. Kadin gibi kadin denen kizlar, uzun boylu fit vucutlu kizlardir. Her erkek cok begenir ama bizim boy ortalamamiz cok dusuj oldugu icin sevgili olurken kisa boylu kiz arariz. Ben de 1.68den uzun kizla cikmam da evlenmem de.1.68 ve sonrasi uzun boylu kiz sinifina girer.
00 YorumlaBence bu göreceli kavram 1.50 boyundaki erkek 1.75 civarındaki kiz icin ben ondan kisayim diyemez de begenmiyorum der zaten o durumda beğenmemesi normal şahsi dusuncem yeni nesil kizlari icin 170 175 civari iyidir bu boylar yeni nesil erkekleri icin bile kisa kaliyor zaten.
00 Yorumla1,60 ve 1,70 arası bir erkeğin uzun boylu bir kızı beğenmemesi normal değil mi sence? :) Uzun boylu bir erkek yanına yakışacak bir bayanın da uzun boylu bir bayan olacagını bildiği için uzun boylu bayanı beğenir.
01 Yorumla
+1 yılboyum 1.78 kendimden kısa erkek arkadaşım olmadı ama genelde kısalar beni beğeniyor onun sebebini daha anlayamadım daha geçen 1.70 ha var ha yok bir adam ilanı aşk etti mesafeler dedim... :D
00 YorumlaŞahsen sever mi yazacak olup da sonra fikrini değiştiren ardından seviyor mi yazan kararsız hatunlardan pek hoşlanmıyorum bu arada uzun iyi olur diyorum ancak hep kısa oldu şuana kadar ilginç
00 Yorumla
+1 yıl157 boyum var, hiç de sıkıntı etmiyorum. Kendime guvenim tam yani.. Topuklu ayakkabıları da istediğim gibi giyiyorum, süpürge gibi gözükmeden.. Bence vücudun orantılı olması önemli ya boy kilo sorun değil yeter ki uyumlu olsun.
22 Yorumlaboyum 1.82 fakat kısa boylu kızları çekici bulmuyorum ayakkabı filanda kurtarmaz ayrıca nedense genelde karakterlerimiz de uyuşmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
kisa ve uzun komik durur
+1 yılabin doğru söylenmiş ve bende illa uzun boylu sevgilim olsun diye düşünmem .senin boyun topuklu ayakkabı ile tam uygun .ayakkabı ile 160 ta olabilir sevgilim veya eşim olabilecek bayan .
00 Yorumlabenim boy ayakkabısız 1.73 topuklu sevmem giydiğimde 80i buluyor ve sevgilim yok katılıyorum kısa kızlar onlar için daha ideal
06 Yorumla- +1 yıl
bence cok guzel bir boyun var :)
- +1 yıl
ama benim gordugum kadariyla turk erkeklerini uzun,normal biliyordum
- +1 yıl
ama 3 cm sadece..
ama boyun guzelmis bulursun
+1 yılBoyum 1.80 ama 1.70 kizlar nedense hic ilgimi cekmiyor..kiz dedigin ufak tefek olacak 150-160 olsun benim olsun. :)
02 Yorumla- +1 yıl
huh ama ben kendimi kisa buluyordum
ben uzun begeniyorum ama bir arkadasim var onun kisaligi aslinda onu tatli yapti
+1 yılözellikle benim boylarımdaki her erkek uzun boylu kızlardan hoşlanır.ama boy tek başına anlamsızdır.kilo orantısı yani fizik de önemli ve o boyu taşıya bilen biri olmalı giyimi farklı olmalı vs vs.sadece boy beni etkilemez yani.
00 Yorumla
+1 yılkızın yani bayanın kısası makbüldür. çok uzunu soğuk olur
20 Yorumlabenim boyum 180 :D:D gayette begeniyolar yani :D:D sevglmde 185 boyu :D
03 Yorumla- +1 yıl
boyun harika : guzel bir uyum olmus
- +1 yıl
rica ederim :)
1,60-1,70 arası iyidir. bundan daha uzun olması hiç de şık olmuyor. o boylardaki kızlar çok iri duruyor.
00 Yorumlaönemli olan boy diyildir biraz seksi olman yetrlidir sana bakmayan erkek ya gör olur o zaman ya da şaşır..
02 Yorumla- +1 yıl
Boyu uzun kızlara kim bakar sorusu mu soruldu ?
+1 yılçok uzun kız bir tuhaf görünüyor genelde kısa boylular ilgilimi çektiği için aşağılık kompleksine girerim ...
00 Yorumla
+1 yılİkidir gözüme çarpıyor, ojeli ve bakımlı tırnaklarım var, boyum 1.70 falan..
Tezgahlarda iyi boy gösteriyorsun.00 Yorumla
+1 yılGenellikle erkekler nefes alan tüm kızları sevebiliyor :)
60 Yorumla
+1 yılSoruya tıklarken yanlışlıkla arkadaşı ekleye tıkladım.
Kişisel algılama.
Soruna gelince, ''at gibi'' tabiri nerden çıktı sanıyorsun?01 YorumlaBazı uzun kızlardan duyduğuma göre kendilerinden kısa erkek arkadaşlarının komplekse kapıldıkları oluyormuş...
benimse hoşuma giderdi açıkçası :))00 Yorumla1.93 boyum var ve evet 1,70 üstü kızları beğenirim : )
10 Yorumla
+1 yılabin kıskanmış seni ayrıca uzun kızları severım daha tatlı oluyorlar ya da ben gözlerine bakmayı çok sevıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
bence teselli etti :)
- +1 yıl
gorende 1.50 boyun var sanicak 1.70 ne demek biliyormusun kizlarin %70 inden uzunsun
1.68 filanım topuklu giysem baya uzun bişey olurum ama evet uzun boy kızlarda itici bir güç oluşturuyor mesela 1.75 boyunda arkadaşım var bir topukluyla telefon direği gibi oluyor kız :D
03 Yorumla- +1 yıl
ben begeniyorum 175 boylari
biz onlar oluyoruz topuklarla - +1 yıl
eh yani gerci erkekler 1.90 olursa :p
müptelasıyım. 1.45lik 1.50lik oldumu olmuyor hacı, tencere kapak olacak biraz ya. sıradakiieee lütfen.
00 Yorumla:D bende o durumdan sıkıntılıyım 1.74 üm bende genelde 1.70 insanlar karşıma çıkıyor :D
03 Yorumla- +1 yıl
boyun super ama :) ideal boy
bulursun sanki turkiyede hep kisalar mi var :p
- +1 yıl
boy değil akıl boyu önemli boyu uzun aklı kısa olmasın
+1 yılBenim boy 184 bana yakin olsun isterim boyu 170 ile 175 arasi mesala
00 YorumlaUzun olacak dolgun vucutlu olacak hafif balık etlilerde tercih sebebi tabi :))
00 Yorumlaboyun 174 kendimden 10 santim falan kısa bir erkek arkadaşım vardı ayrıldıktan sonra en çok yanında kambur durmucam için sevinmiştim :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha:) bu cok iyidi boyun guzelmis ;)
birde kiz uzun olunca daha ayri bir ilgi cekiyorsun
bu ne saçma bir soru ya boyu boyuna huyu huyuna olmaya bilir bu beğenmemelerine neden engel olsun
00 Yorumla
+1 yılideal boy bence kısa kız tatlı olur ama 1.50 de olmasın
10 YorumlaSenin boyun iyi de, kimi kızlar var 175-180, çok fazla oluyor onlar...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaş kendini uzun bacaklı ve seksy sanıyor demeyin öyle .
12 Yorumla- +1 yıl
ne alaka :) ama fena olmaz
+1 yıl1.70 ten fazlası iyi değil kadın dediğin o kadar uzun olmaz. Hele iriyse gitsin mafya kursun kendine iyi prim yapar.
00 Yorumla
+1 yılbenim boy 1.73 olduğundan çok fazla uzun olsun istemem :)
ama 1.83 arkadaşım var daha bugün kısa boylu kızlardan hoşlandığını söylemişti bana.00 YorumlaBenim boyumda uzun olduğu için uzun boylu kızları daha çok seviyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
boyun kac ?
- +1 yıl
cok guzl bir boy :)
- +1 yıl
1.68 ayakabisiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun kısa farketmez davranışlarınız güzelse, sevimliyse, hanım hanımsanız tadınızdan geçilmez:)
20 YorumlaBenim 188, açık konuşmak gerekirse ben ne kadar boya bakmasam'da örneğin 160 bir kızın yanımda özgüveni düşüyor normal olarak.
01 Yorumla- +1 yıl
benimde duserdi :p
+1 yılcevap veriyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm SHAKİRA
yeterlimi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.80 boyum var uzun kızlar güzel durur ama çok uzunları değil. Şahsen kendi boyuma görede 1.70 den daha uzun bir kız istemem.
00 Yorumla
+1 yılevet ben hastasıyım uzun boylu kızların
şuana kadar sevgililerim + 1.70 di :)01 Yorumla- +1 yıl
cok iyi yaaaa :))
Bence 170 cm normal fiziksel boyu değilde zekasının boyu uzun olduktan sonra sevilir :D
06 Yorumla- +1 yıl
tabiki ondan once zeka ahlak kisilik onemli ama sorum bu :) yoksa onlarida dikkata aliyoruz :)
- +1 yıl
benim eski erkek arkadasimin boyunu bikmiyorum ama bende onun yaninda azicik kisa kaliyordum
tatli oluyor
ama bence uzun daha seksi - +1 yıl
neyse bende topuklu giyince ikisinide olurum :)
1.78 boyum benden uzun olmasi +1 puan demek elimden tutup gezdirsin hatta yetmez 10 cm topuklu giysin ölürüm
00 Yorumlaben zaten kendi boyuma uygun olması için 175 civarı tercih ederim :)
09 Yorumla- +1 yıl
off :) umarim gonlunede uyar kiz bulursun yakisikli :)
- +1 yıl
ya cok tatlisin :p modelmisin ?
merak etme sana yapismam :p - +1 yıl
gobekte yok o zaman :p sen yurtdisinda mi yasiyorsun ?
- +1 yıl
sende turkiyede yasayan bir tarzin yok
yurtdisinda turk tarzin var
ya Ankara ya da istanbulda yasiyorsundur - +1 yıl
tahminim gibi :)
Senın boyun ideal. bide saçlar simsiyah beline kadar uzanıyorsa,ve esmer tenliysen. tamamdır.
00 Yorumlacok uzun olursa biraz toplu olması lazım.Yoksa zayıf olunca itici duruyor bence :/
10 YorumlaBenden uzunsa sevmem zaten her kız sevilmez,bir,kız,sevilir
00 Yorumla170 boyundaki bir erkek 180'lik bir kız istemez tabiki ayrıca kadınların topuklularınıda hesaba katarsak
02 Yorumla- +1 yıl
7/24 topuklu mu giyiyorsunuz? Doğru boy 1.60 olunca topukluyla 1.80 oluyorsunuz :D
+1 yılBak ben 1,93 üm kesinlikle beğeniyor bence uzun boylu kızlar kısa boylulara göre daha çekici arada istisnalar olsada :)
00 Yorumla
+1 yılben 178'im benden uzun olmasın ya. hem normalde erkek uzundur, kadının uzun olması tuhaf duruyo bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mındar der bizimki o hesap ondan mı rus kızlarına hasta türk erkekleri :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen hayır, hatta topuklu ayakkabı giyen kızlar hiç ilgimi çekmiyor...
00 YorumlaUzun boylu kızlar hic çekici gelmiş senin boyun tam ideal
00 Yorumlaboyuna göre kız isterler boy 1.78 kızında en az 70 olması lazım :) :P
00 Yorumlaboyu uzun aklı kısaysa sevmeyiz fakat hem boyu uzun aklı da uzunsa sevilebilir .. yine de öyle kısa kızlar var nice uzunlardan daha tatlı ve alımlı
10 Yorumla
+1 yılben 173 sevgilim 173 böyleyiz ama benim uzamam lazım dahaa kız topuklu giyerrrrr
03 Yorumla- +1 yıl
haha :)
sevgilinle iyi gecinmeye bak sana kizdigi an topuklulari giyer :p - +1 yıl
Çok yakışıyorz ama yaaa
- +1 yıl
ne guzel Allah ayirmasin
hayalindeki kizi buldun :) oda hayalindeki erkegi buldu
sevilmezmi at gibi hatun derim...keşfetmesi harika oluyor vücudunu :))
00 Yorumla
+1 yılbeğenmem mi ben zaten onlara bayılıyorum ama bir de tipi düzgün olsun :P
00 Yorumlaşöyle 175 civarı idealdir benim boyum uzun hakkımı ararım :)
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat