Aşk İlişkileri Erkekler uzun boylu kız severler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa minyon mu? Benim boyum 1.70 yüzüm biraz minyon beğenileri böyle kilom 55 Güncellemeler+1 yıl Vücudum kum saatii Erkekler uzun boylu kız severler mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DrAykırı Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz. Her türlüsünü seven var ama ben ince belli severim. 0 0 Yorumla
semm_usa Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kısa da güzel ama uzunun yeri çok başka bende ❤️😍 170 çok güzel bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çoğunluk minyon seviyor istisna olarak var tabii kısa da seven 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *uzun da seven😬 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Bana farketmez benle armut yesin uzun kisa farkederse kahrolayim 0 2 Yorumla timenevercomeback +1 yıl Merhaba sizinle oturalım ceviz falan yiyelim tavuk pilav yiyelim Yorumla respectemir +1 yıl Armut varsa varım Yorumla
timenevercomeback Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Daha çok uzun boylu tercih ederler minyon diye bağırsalar da 0 0 Yorumla
Yenibirhayatyapalim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl minyon daha iyi ama sen normalsn aşırıda uun değilsn 0 0 Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence tam ideal birisin bende 170 im 0 0 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde seviyorlar. Ortalamanın ustundeyim bende 0 0 Yorumla
Efekrhn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. 175 üstünü pek istemem 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Harikasın bence. Ölçülerin nedir? 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkekten kısa olmalı kadın 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Minyon 0 0 Yorumla
TavanlıLibido Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Minnak olsun hem yataktada iyi 0 1 Yorumla TavanlıLibido +1 yıl Bakimmmm vucuduna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Her türlüsünü seven var ama ben ince belli severim.
Kısa da güzel ama uzunun yeri çok başka bende ❤️😍 170 çok güzel bence
Çoğunluk minyon seviyor istisna olarak var tabii kısa da seven
*uzun da seven😬
Bana farketmez benle armut yesin uzun kisa farkederse kahrolayim
Merhaba sizinle oturalım ceviz falan yiyelim tavuk pilav yiyelim
Armut varsa varım
Daha çok uzun boylu tercih ederler minyon diye bağırsalar da
minyon daha iyi ama sen normalsn aşırıda uun değilsn
Bence tam ideal birisin bende 170 im
Bence oranların çok çok iyi.
Genelde seviyorlar. Ortalamanın ustundeyim bende
175 üstünü pek istemem