Erkek arkadaşım tarafından resmen kullanıldım

Tam üç sene oldu ben başta uçarı ve bilmiş tavırlarından hiç hoşlanmamıştım ne yaptı etti girdi aklıma işte yakışıklı, zeki,başarılı biri kendisi başlarda olan negatif etkinin sonrasında çok iyi bir ilişkimiz oldu her açıdan. Sonra zamanla birbirimize alıştığımızdan motonlaştı herşey aynı eve çıktık aynı okulda okuduğumuzdan. Zamanla garipleşmeye başladı erkek arkadaşım böyle bir ilgisizlik boşvermişlik çok üstünde durmadım. 1 ay önce sabah geldi eve benim çok yakın bir arkadaşımın erkek arkadaşı var iyi bir çocuk sevgilimle de samimiler onunla ders çalışmış. Ama ilgisizlik içimi yedi ben de hiç yapmadığım şeyi yaptım geçen hafta o uyurken birgün telefonunu kurcaladım whatsapptı sanırım başta anlayamadım tam panikten dolayı erkek arkadaşımın o çocukla ilişkisi varmış açık açık seksüel içerikli mesajlar hem de 3 ay olmuş. İnanamadım en yakın arkadaşımın erkek arkadaşı ve sevgilim hiç saklamamışlar bile konuşulanları alenen ortada. Kendisine sorduğumda telefonu alıp bana bağırmaya başladı karıştırdığım için yok öyle bişey diyor gerisi yok. nasıl olur böyle bişey ya. Diğer çocuğun kız arkadaşına anlattım bir şekilde korkutulmuş kız öyle değildir yanlış anlaşılmıştır olur öyle diyor sakin sakin. Ayrılmak istiyorum diyince de seni sevdiğimi biliyosun yok yere sorun yaratıyosun diyor konuşmuyorum onunla diyor ama konuştuğuna eminim neyin b*k yemesi bu anlayamadım ne yapayım ben. Seviyorum onu ama böyle devam etmek çok zor
Erkek arkadaşım tarafından resmen kullanıldım