4 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm.. Döner mi, dönmez mi?

Merhaba arkadaşlar çok kötüyüm Allah rızası için yardım edin 4 yılık sözlüm benden ayrıldı bir kaç gün şehir dışında olmam gerekiyordu o süre zarfında sıkıntı yoktu hatta geleceğim günün sabahı bana seni cok seviyorum yazmıştı bende sprz olsun diye geleceğimi haber vermedim geldim onu iş yerinde beklemeye başladım çıktı geldi bindi arabaya sana bir şey söylemem gerekiyor dedi ben ayrılmak istiyorum dedi beynimden vurulmuşa döndüm sebebini başta geleceğimiz yok vs sevgim azaldı dedi daha sonra bilmiyorum neden böyleyim iş yüzünden heralde dedi işi gerçekten çok ağır sağlık personeli ve gecesi gündüzü yok nöbeten nöbete gidiyor sabahlara kadar uykusuz kalıyor uyku düzeni yok adam akılı yani ben olsam cidden kafayı kırarım öyle diyeyim. Ayrıldı benden bizim aramızda dini nikah var üniverstede 1 sene beraber aynı evde kaldık çok şeyler yaptık gezdik tozduk çok şey paylaştık çok karışırdım ona giyimine makyajına arkadaşlarına belki bunlar birikti vs bilemiyorum ya başka biri desem olamaz bana şehir dışındayken sürekli çobuk gel çok özledim derdi orada dışarı çıkma derdi hatta yıl başında yanımda olamadı işi yüzünden tam 12 de beni aradı çok güzel şeyler söyledi bana 2 gündür yemek yiyemiyorum mal mal geziyorum ortada içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor 2 gün önce hastaneye gittim onu gördüm makyajlıydı beni gördü git buradan dedi.

2 gün önce mesaj atım sen benimsin diye yazdım etim bana ben istemiyorum en azından bana bir süre ver dedi bende söz ver sadece bir süreliğine ve o sürede hayatında başkası olmuycak dedim oda söz dedi dün gene dayanamadım çok uzun mesaj atım bana sadece ayrıldık ve bitti yazdı bende dayanamadım allah belanı versin benim ahımla mutlu olamazsın sen yuva yıktın beni zor zamanımda bıraktın vs dedim hiç bir şey yazmadı onun yüzükleri onda duruyor hala ona aldığım çoğu şey onda duruyor hediyeler vs onun eşyaları benim dolabımda duruyor ortak facemiz var o halen acık bilerekmi kapatmıyor yoksa fırsatımı imkanımı yok bilemiyorum bizim evimizdede 1 seneye yakın kaldı her hafta sonu ailemle hep iç içeydi aklım okadar karışık ki hiç bir şey bilmiyorum dönermi dönmez mi bana ne olur akıl verin ne olur kalbimde bir ağırlık var beni o bitiriyor içim çok sıkılıyor daha öncede ayrlılmıştık ben uğraşmıştım sonra bir gün ansızın kendisi çıka geldi yanıma ama şimdi uğraşsam da boşa gibi geliyor bilmiyorum ya cidden cok kötüyüm dünden beri mesaj atmadım bir kavga etseydik ben yazardım hep o genelde altan alırdı yapılan alışkanlıklar çok kötü her sabah onun mesajıyla uyanırdım her gün ben onu alırdım işten bunca yaşanan şeyi bir kenara atmak kolay mı ya özelikle kız arkadaşlar siz daha iyi anlarsınız yardımlarınızı bekliyorum lütfen çok sabırsızım birde korkuyorum süre uzarsa benden daha çok kopar diye bir yandanda düşünüyorum hiç yazmıyayım görmeye gitmeyeyim belki özler gelir.
4 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm.. Döner mi, dönmez mi?