sevme değilse bile bir hoşlantı var mıdırniye kıskanayım hoşlanmıyosamm, yoksa sadece ego tatmini midir ...?
ben anlamadım sizce?
ben anlamadım sizce?
Seven insan kıskanç olur diye bir tabir yok bizim kültürümüze bu etiket olmuş yapıştırılmıştır kıskanma olarak tabir edilen şey aslında bir erkeğin ya da kızın daha usturuplu daha ağır başlı olması gösterilmeye çalışılan bir davranış biçimi o kadar tafraya etmeye de gerek yok bu böyle olmasın bu tavrın ya da bununla görüşmeni istemiyorum yanlış anlaşılıp yanlış değerlendiriliyor denerek konunun karşı tarafa aktarılması daha uygun ama arkadaşım senin olayın sevme değilse hoşlantı da değildir arada sadece bir alışkanlıktır buda ego tatmini kapısını açıyor.
Hocam o zaman şu şekilde yorumlaya biliriz duygusal bağlamda sadece isteksiz olan yeteri kadar ilgi duymuyorsun ama platonik durumda söz konusu olabilir. Başlangıçlar bazen hep böyle olur kendimden örnek vermek gerekirse şu anki kız arkadaşımla ikimizde bir birimize hiç bir duygu ve anlam yüklemeden çıkmaya başladık ama şu anda işler çığrından çıktı aşk ihritas hepsi bir arada gidiyor :)
Hoşlanmadığın birini anca sende olmayan bişeyden dolayı kıskanırsın veya başkasıyla olan ilişkisinden :)
açılmak derken anlamıyomusun hala falan gibi konuştu.. red etme gibi bir durum da yok ben farketmiyo gibi yapıyorum ama o da anladıgıımı biliyo.. şöyle bir durum sanırm bir hoşlantı var ama aramızda çok fark var imkansız geldiği için ihtimel bile vermiyorum ben ama kıskanıyorum da bir yandan
mükemmelciyim biraz dogru olmadıgını biliyorum tabi ama aşkı mı değil mi anlayamıyorum kii ..
herkesde yaşıyorum aynı sorunu beğenmiyorum bir türlü daha iyisi olur diye düşünüyorum hep bu son dediğim gerçekten yanlış biliyorum daha iyisi olur demek ama sadece ne hissettiğimi söylüyorumm , yargılamayıp yardımcı olmaya çalış lütfen..
Yok ezmedim ben senden küçüğüm aksine 18 doğru yaşım ama sen gibi düşünmedim hiç belkide kızların çoğu böyle düşünüyordur yani dışarda görüyorumda sende görüyorsundur senin hiç hoşlanmıcan bir erkeğin yanında sadece tip olarak tabi güzel bir kız olabiliyor çünkü tanıdıkça o kıza en yakışıklısı o gelicek he ama ben bunu ne zaman öğrenirim diyosan bu sana bağlı bişey yani birine şans vermeden olcağını sanmam .)
bu konuda çok haklısın bir şans versem herşey farklı olur belki ama bir yandan da birini sevmeyip sevicem diyee kendimi zorluyo gibi hissediyorum ya da daha yakışıklı hoş birini gördüğüm zaman ve onu çok beğendiğimi farkettiğim zaman ona ihanet ediyo gibi aslında onu sevmiyo gibi hissediyorum kısacası çıktıgıma pişman oluyorum bir kişyle yaşadım bunları ondan sonra da demek bu kişiyi sevmemişim gerçekten birini sevene kadar kimseyle çıkmicam dedim çünkü o kişişere de haksızlık oluyo ...
tamm akıllı bir küçüğüme danışıyorum ovakit bir akıl versin :)
mesela genel olarak beni beğenirler güzel oldugumu söylerler ben de onun gazıyla olsa gerek benden hoşlananları beğenmiyorum bir türlü ama sadece o değil şu da var hani diyorum daha 20 yaşındayım birine bağlanmak ciddi bir ilişki düşünmek istemiyorum daha karşıma neler çıkar diyorum ciddi bir ilişki büyük sorumluluk bence ciddi olmayacaksam da ne gönül eğlendireyim ki diyorum
red edip sonra kendi uğraşan hemen kabul edip de zaten can atıyomuş gibi görünmek istemediğindendir ya da reddedilen erkek kızı unutup sallamıyosa kız bir sarsılır noluyo len bu çocuk beni seviyodu diye panik yapar elden giden de kıymetli olur tabi ;)))
benim reddedip de sonra kabul ettiğim olmadı çok şükür ne istediğimize gelince bizim beğendiğimiz gelsin teklif etsin istiyoruz beğenmediğim değil işte ..:)
işte bende diyomki kendinizde adriana sayılmasssınız şimdi şöyle bir kız olabilirmi allah için sen söyle boyu 160 kesinlikle yadırgamıyorum ama böyle konuşuyorlar demeden duramıyorum boyu 160 orta hal güzel diyorki ben 190 erkek istiyorum ve kenan imirzalıoğlu gibi yakışıklı olsun diyor severmisin sabahamı hangisi sen söyle :D
Bulamıcan değil bulursun bulmasına ama sen ona sırf tipi için aşık olcan diğer yaptığı hareketlere zamanla katlanamıcaksın ve bırakıcaksın haa şöylede olabilir hem yakışıklı hem karakter hıı zor ama belki oda sana varırmı bilemedim neden dersen yakışıklı olupta sürekli aynı kızda sabit kalmıyorlar diye biliyorum ben :D
o da onların ayıbı ben napayım :DD
baya laf sokuyosun uafaklık o da sana varır mı bilemedimmiş hıh :P
sade tipe baksam iyi de neler var neler biraz fazla şeyler istiyorum orası kesin . sen ümidi kes otur dersini çalış tamiz süt emmiş bir aile çocuguyla evlen gitsin diyosun yani :)
çok mümkün sevmediğim bir adamıda çok kıskanabilrim garipss
şaşırtıcı :P
insan sahiplendiği şeyi kıskanır sevmesi şart değil :))
Cevap
7Cevap
tabiki hoşlanıodur yoksa arkadaş arkadaşı nie kısakansın...
sizin genel özelliğiniz fazla takma kafana
Sevmediğiniz birini kıskanmak mümkün mü?
bence değil :P
Hoşlanıyosun işte bunu anlayamıcak yaştamısın?
hoşlanıyosun git konuş bence
seven kişi kıskanç olur ötesi yok...
yok ilgi duydugunu kıskanırsın anca
egodur ego
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar