Hoşlandığım çocuk benim arkadaşımla konuşmaya başladı, ne yapmaya çalışıyor sizce?

Sizce ne yapmaya çalışıyor?..soruyu gören herkes yorumlasın lütfen::))şimdiden teşekkürler:)

sınıfta 3 aydan beri hışlandığım birisi var?..oda anladım benim ondan hoşlandığı ama sanırım yanındaki arkadaşı ona izin vermiyor..galiba..benim yanımda komiklik yaparken konuşurken arkadaşı sus felan dercesine kaş göz hareketi yapıyor..arkadaşı derste sürekli bana bakıyor?..benim hoşlandığım çocukta benim arkadaşımla konuşmaya başladı..sizce ne yapmaya çalışıyor..hoşlandığım çocuğa bakmayınca tavır yapıyor..ilgilenmeyince..yanındaki arkadaşı felan da sürekli benle uğraşıyor..dalga geçiyor ama bende ona sürekli hep kapak yapıyorum duruyor öyle..hoşlandığım çocukta tabi buna biraz kızıyor..onlara dalga geçmeyinn felan diyor sizce ne yapmalıyım?..yardım edin arkadaşlar..:))
Güncellemeler
+1 yıl
benden hoşlanan başka birisi daha vardı sınııfımızda bende buna anlam veremiyorum..hoşlandığım çocuğun üstüne felen kankasını gönderiyor bir şeyler yapıyor..ne yapmalıyım?..ben yüz vermiyorum diyee..oda deliriyor..ama bende sürekli hoşlandığım çocuğu düşünüyorum 4 aydan beri yoksa vaz mı geçmeliyim?
Hoşlandığım çocuk benim arkadaşımla konuşmaya başladı, ne yapmaya çalışıyor sizce?