Aşkımı itiraf ettim ve çok pişmanım.

Ben bu sene yeni bir okula kayıt oldum. Sınıfımdan bir çocuk bana sınıfa geldiğim ilk günden beri çok ilgi gösteriyordu. Arkadaş olmuştuk ve onun bana çok yardımı dokunuyordu. Bana sürekli yardım ediyordu, yönlendiriyordu.. Ve en sonunda numaramı istemişti, bende kendimi tutamayıp vermiştim. O günden sonra hergün sabahtan akşama kadar konuşuyorduk, bana gösterdiği ilgi hoşuma gidiyordu. Çünkü ondan başka hiçbir erkekler konuşmuyordum. bir gün okuldan eve giderken, fenalık geçirmiştim ve o bana yardım etmişti, kendime gelene kadar başımda beklemişti. İşte o gün, ondan hoşlanmaya başladığımı anlamıştım. Arkadaşlarımızın bile bizim birlikte olduğumuzu düşünüyorlardı, yani o kadar samimi ve içten davranıyordu bana. Arkadaşlarımın gazına gelerek bütün yüreğimi topliyarak ona zorda olsa itiraf etmeye karar vermiştim. Kırk yıl düşünsem bunu yapıcağım aklıma gelmezdi, çünkü öyle biri değilim ben. Çok safim ve onun bana davranışını ters algıladım daha önce böyle bir durumu hiç yaşamadığım için. Herneyse, itiraf ettiğimde kendimde değildim çok kötüydüm. Ve onun bana verdiği cevap: ben başkasınu seviyorum.. Adeta o an yıkılmıştım, aklıma geldikçede yeniden yıkılıyorum. Çok pişmanım, onu hergün rüyamda görüyorum, her gece ağlıyorum. Ama onun hiç bir şeyden haberi yok. bir kaç defa önünde fenalık geçirdim ama onun umrunda bile değilim. Her gün okulda görüyorum onu, kendimi çok küçük düşürülmüş hissediyorum.. Kim bilir benim hakkımda neler düşünüyordur. bir kız olarak itiraf ettiğim için çok utanç içindeyim.. Onu her gün görüyorum ve nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum, onu görmezdenmi gelmeliyim yoksa bu olaylar hiç olmamış gibi mi davranmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum..
Aşkımı itiraf ettim ve çok pişmanım.