Lütfen yardım edin bana....

merhaba arkadaşlar ben şu an tüm sorunlarımı buraya yazıcam lütfen dalga geçicekler şimdiden gitsin

o kadar kötüyüm ki ben diyerek başlıyım

benim bir sürü sorunlarım var bu sorunlarım 4 değişik yerde var

1: okul =ben eskiden 1,2,3,4,5 sınıflarda hep sınıf birincisiydim sınavlardan hep 95-100 alıordum hatta 3 tane dershaneden %85 burs kazandım fakat şimdiise 40-50-60-70 arası alıyorum ama benim için tabikide dersler önemlide derslerden çok daha önemli bir sorunum daha var ben hayatım boyunca 3 kere okul değiştirdim çünkü hep arkadaşlarım okulda bana' top' diyor du sebep soruncada

1-küfür etmemem

2-sesimin ince olması

3- yürümem falan diyorlar

şu an 7.sınıf a gidiyorum ama hayatımın boyunca hiç arkadaşım olmadı tenefüslerde hep tuvalete girip gizlice ağladım sonra okul değiştirdim

yine herşey aynısı gibi oldu bende 3 yıl okuduktan sonra yine okul değiştirdim ama burada herşey tekrarlanmadı X2 daha kötü şeyler oldu herkes beni yadırgadı derste parmak kaldırıp birşey dediğimde herkez bana güldü teneffüslerde sınıfa girdiğimde herkes benim taklitimi yaptı şimdide herşey aynı kimse benle oturmak istemiyor öğretmenler bile bazen laf sokup dalga geçiyor hatta bir arkadaşımın' faceden benim adımı kulanarak bu çocuğu sevmeyenler beğensin' yazmış 6 kişide beğenmiş :( ben u a çok kötüyüm daha önceden 3 kere intihar ettim ama midemi falan yıkadılar çok acı çektim kuldan nefret ediyom artık teneffüslerde bir yerlere saklanıyom her sabah okula gittiğimde hep düşünüyorum acaba bugün benimle dalga geçiceklermi diye o kadar kötüyümki anlatamam

2:EV= babam hep bana çok kilo aldın zayıfla diyip kızıyor odamı dağıttım diye kızıyor evdede çok yalnızım odama geçip hep kapıyı kilitleyip ağlıyorum

3:sokak mahalle vb. = mahallede pek dalga geçen yok çünkü mahallede arkadaşım yok

4:yaşantı = yaşantı desen çok hantalım herkes bana sen büyüyünce hiçbirşey yapamıyıcaksın diyor

KISACASI ŞU ARALAR( GERÇİ 7 YILDIR HEP BÖYLEDE ZOR DURUMDAYIM DA )BANA YARDIM EDİCEK BİR KİŞİ BİLE VARSA LÜTFEN HİÇ ÇEKİNMEDEN YORUM ATSIN

YARDIMLARINIZI BEKLİİYORUM ABLALARIM ABİLERİM ÇOK DEĞERLİ KÜÇÜKLERİM ...
Lütfen yardım edin bana....