Ben sadece bana zaman ayırmasını istedim. Sizce bir daha arar mı?

Ben çok ince düşünen bir insanım karşımdaki insanı sıkmamaya çalışırım kendisine arkadaşlarına özel zamanlarında araya girmem didiklemem kurcalamam ama bana zaman ayıracağı zamanında özel olmasını isterim bu olamıyorsada kırılırım. flört aşamasında olduğum biri var dün akşam aradı konuştuk sonra ben eve gidince arıyım seni dedi kapadı yoldaydı bekle bekle 2-3 saat oldu yok mesaj attım 20 dakika sonra cevap geldi özür dilerim daha yeni eve geldim diye cevap yazmadım aradı arakadşıma uğradım özür dilerim diye bende kızdım ii geceler dedim kapadım ve mesaj attım samimiyetsizssin diye yalan mı söylüyorum diye cevap yazmış bende cevap atmadım yine aradı ne demek istiyosun arakadaşıma uğradım arayamadım işte falan dedi inanmıyorum samimiyetine dedim öyle düşünüyorum dedim tamam sen bilirsin iyi geceler dedi ve kapadı. ben sadece bana özel yarattığı zaman yarım saat dahi olsa bana özel olmasını istiyorum sonra ne yaparsa yapsın çok şey mi bu?sizce bir daha arar mı? yoksa unutma moduna geçmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
ben sürekli trip atan bir insan değilim benim kızdığım nokta ben nasıl ki arkadaşlarıyla ailesi ile olduğunda saygı gösterip arayıp sormuyorsam zırt pırt sıkana kadar bana ayırdığı zamanda da ben olayım istiyorum olay sadece bu. hadi arkadaşının yanına gitti mesaj at çok zor birşey değil ya bide hastayım biliyor aramasını beklediğimi biliyor. ben zor olan birşey istemedim. kızdım ve samimi olduğuna inanmıyorum artık dedim. saygıdır bu karşındakine verdiğin önemdir trip değil.
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler hep trip yapıosun der karşısındakine abartan kızlar illaki var. önceleri ilgi alakaya alıştıran sizlersiniz. sonra kız aynı ilgiyi bekliyor beklediği olmayınca kızıyor ve adı tribe çıkıyor. ya hiç alıştırmayın ya da sonradan rahata bağlayıp insanları üzmeyin. sonra kızlar trip yapan bireyler oluyor. bizler sizin eseriniziz.
Ben sadece bana zaman ayırmasını istedim. Sizce bir daha arar mı?