23 yaşındayım iki sene önce trafik kazası geçirdim üst ve alt çenem epey hasar gördü bir kaç dişim dışında hepsi kırıldı, köklerine kadar hasar gördüler. bunun dışında epey bir süre hastanede yattım okulum uzadı vs. bir senedir üst alt çıkarmalı komple protez diş kullanıyorum, altı aydır da görüştüğüm biri var ve ona henüz dişlerimin takma olduğunu söylemedim. öpüşmeye çalıştığımızda falan hep reddediyorum o da çekiniyorum sanıyor ya ayrılacağım ya da gerçeği söyleyeceğim ama çok korkuyorum bir daha beni beğenmezse diye. dişsiz halimi aynada görünce ben bile ağlamıştım haftalarca zaten yeni yeni alışıyorum bir de erkek arkadaşımın tutumu iyice mahveder beni.
sizce ayrılayım mı yoksa doğruyu söyleyip tepkisine mi bakayım. ben erkek arkadaşımı seviyorum tabi ki durduk yere ilişkimi bitirmek beni üzecek ama onun bana acıyan,tiksinen gözlerle bakması daha da mahvedecek lütfen bir akıl verin.
sizce ayrılayım mı yoksa doğruyu söyleyip tepkisine mi bakayım. ben erkek arkadaşımı seviyorum tabi ki durduk yere ilişkimi bitirmek beni üzecek ama onun bana acıyan,tiksinen gözlerle bakması daha da mahvedecek lütfen bir akıl verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer