sizin peşinizdeki olan birisini dusunun sız onu ısteemdını ılk naslarda sev sonradan bu sekılde olupta sevdıgınız bırısı oldumu hiç olduysa ne kadar zaman sonra oldu yada nasıl oldu sonradan sevmenıze sebeb ne oldu
Cevabın nedir?
+1 yıloldu olmazmıı hemde nasııııl.. çocuk bana deliler gbi aşıktı şiirler yazmıştı resmen bana bakmaya kıyamıyodu baya belli de ediyodu aşkını. ama ben çok malmışım hep reddettim neymiş sevemiyomuşum. denesene bi dimi. allahm! sonra bana son kez soruyorum dedi oda haklı çok uğraştı ben yine olumsuzdum. şimdi aradan 3 yıl falan geçti işte o birileriyle çıktı ben birilernden hoşlandım falan derken ona tutuldum. aynı okuldayız. eski herkese yavşayan hallerinden eser yok. o zmnlar o yüzden de çıkmamıştım onla. şimdi olgunlaşmış gibi geliyo. aşık oldum ben ona ya. normal bi günümde hep onu düşünüyorum artk. sonra arkdşlık isteği gönderdm. ki silende bendim tükürdüğümü yaladım yanii. onayladı işte. ah ahh. beklemekteyim şuan. benim için yazdığı şiiri vardı ne de güzel yazmış çok fena haksızlık etmişim ona. inşallah hala seviyodur. ben onu çok seviyorum..
21 Yorumla- +1 yıl
Barıştınız mı peki lütfen cevaplar mısın aynı şeyleri şu an ben yaşıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşadım. eski sevgilim defalarca teklif ediyordu kabul etmiyordum hatta 1 sene falan uğraştı. sonunda ona bir şans vermek istedim. benim için okadar uğraşması mücadelesi ona güvenimi sağlamıştı. 1 sene hiç vazgeçmeden peşimde koştu demekki gerçekten seviyor diye etkiledi beni kabul ettim. başlarda pek birşey hissetmiyordum sonra konuştukça tanıdıkça birşeyler paylaştıkça farketmeden aşık oldum ona. deli gibi sevdim. sonra o beni terketti döndü affettim gel gitler başladı sürekli gitti geldi. sonrada tamamen ayrıldık ve başkasıyla evlendi.!
03 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm geçekten keşke benım sevdıgım kısıde senın gıbı olsaydı ama ben onu bırakmazdım asla :(
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsunn artık..
Soran+1 yılöyle tabıkı her işte bır hayır vardır elbet
Aslında bu lafı özeti şu olabilir."Ben birileri için uğraşıyorum.Sen beni sevmeye devam et bulamazsam seninle birşeyler yapabiliriz.Seni sevmeye alışabilirim.Ama bulursam yüzüne bile bakmam manasına gelebilir"
01 Yorumla
Soran+1 yılbuda dogru karsındakının dusuncelerıne baglı bırazda
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldu , biz kız arkadaşım peşinden koşturdu sonra fikir değiştirdi ama artık çok geçti... ben ondan artık soğumuş ve vazgeçmiştim.. defalarca aradı ama artık iş bitmişti.
07 Yorumla
Soran+1 yılşuan bende aynı duruma gelıyorum ve o biraz takılır gıbı bana ama ne olur bılınmez çok gec olmadan olsa iiy olacak yoksa senın gıbı sogmaya basladım bende aslında :)
Cevap sahibi+1 yılGururum el vermedi ve sanki beni yedekte bekletti , unutamam bunu bi ömür boyu.
Soran+1 yılne diyim allah yardımcın lsun :(.. benimki yedekte felan bekletmıyor ama arada baska sorunları var ama yınede artık agırama gıdıyor ve soguyorum artık ondan :(
Cevap sahibi+1 yılHala seviyorum ama soğudum bi kere , ki hayatım da ilk kez adam gibi sevdim onda da bunu yaşadım artık kimseyi sevmiyorum , sevemiyorum.
Soran+1 yılya sen bana benzıyorsun ınan bende oyle sevmısımkı nu ahlen aklımda ama soguma ayrı olay kız gelse ne yapı dıye dusunuyorum bazen kabul etsem yoksa sevgımı alıp kacsammı dıye ama bılmıyorum ama sen benden ondesın en azından kızın sevdıgını bılıyorsun bende bır dene derım 2-3 ay kadar sonra pişman olmazssın belkı kız gerı ıcındekılerı alevlendırır
Cevap sahibi+1 yılÇok koştum peşinden , bi kızı prenses hissettirirsin ya öle koştum.. Sonra birden çektim kendimi ama öğrendim ki, aklında başka biri varmış, baştan söyleseydi koşmazdım. Bana net olmasını beklerdim. Enayi gibi hissettim kendimi. Oysaki ben herşeyine koşmuştum.. Ayıp etti bi kere ..
Soran+1 yılanladım sen asık oda baskasına asık ısın zor gercekten allah kolaylık versın karar senın durumu en ıyı sen goruyorsun ve kararıda sen vereceksın elbette
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu.sonra da o sürekli ayrılıp barışmaktaan sıkıldğı için bitirdi. sonrasında aşık oldğumu anladm 6 ay sonra onsuz bir hayat geçirmek çok anlamsız geldi...ağlayarak buldum kendimi. fakat o başkasına aşık olmuştu çoktan.Beni tavlamaya çalışırken ve ayrılıp barışmalarımızda hayatının sonuna kadar bekleyeceini söylemesine inanmışm içimde belki de ..kimsenin o kadr seveceğine inanmamışm o zamana kadar ,ama inanmak istemişim. onu hala çok ama çok seviyorum.mutlu olmasını istiyorum.iyi ki karşıma çıkmış .
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke başta sevebılseydın ama bilmiyorum bu işler neden boyle olumsuz olur bende anlamadım hayırlısı olsun ne dıyıleım bende 2 yıl oldu ma halen kızda bıseyelr yok gıbı ve bende bıtırdım artık sayılır en azından
ben erkek arkadaşımın peşinden kostum . o beni sevmiyordu ama bi gün denizdeyken ayagına diken batmıştı bende bilincsiz olarak bakıp çıkardım bu onun çok hoşuna gitmiş falan anlattığına göre onun bana ısınması yaklaşık 5 ayı buldu
013 Yorumla
Soran+1 yıl:) sevındı adına ne kadar kostun onun pesınden pekı
Soran+1 yıl2 yıl oldu ama ben halen emın dgılım senınkı bay bır kısa surmus :9
Soran+1 yıldavranışlar sevıyor ustune gıdınce bu konuda bendee birşeyle yok diyor kız o yuzden artık emın olmadan ustune gıymeyecegım kızda sımdı baya bır degıstı ama emın olmak ıstıyorum aynı seylerı yasamamak ıcın :(
Soran+1 yılöyle yapıyorum işin aslın ben artık dogalım ve bazende ondan kaçan bırısı gıbıyım şuan ama yaklasmaya çaışıyor yavaş yavaş ama emın olamıyorum neden yaklastıga
Soran+1 yıloyle oluyor zaten uzak duruyorum şu an acılsın dıye ama baska seyelr yapıyor kız dırek demek yerıne senı eklıyorum yaptıklarını özelden yazarım o zaman ne durumu tam anlarsın
- +1 yıl
bende merak ettim banada anlatın özelden :)
Soran+1 yılhmm ne kadar meraklısın sen öyle :))))
- +1 yıl
:) merak değil bende ders almak istiyorum hatalarımı görüyorum bu site sayesinde ve bende bu tür birşey yaşadım :(
+1 yılsevilmek her kızın hoşuna gider. ve bir süre sonra ona karşı bir sempati duymaya başlıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılbu sure ne kadar surer bırden sevgılısınden yenı ayrılmıs bır kız ıcın sence
- +1 yıl
eğer sevgilisinden yeni ayrılmışsa biraz beklemen gerek. hemen olmaz. ama onun bu duygusal halinden yararlanıp kendini sevdirmeyi de başarabilirsin. ilk bir ay falan arkadaş ayakları yap biliyorum yeni ayrıldın arkadaş olarak takılalım hem kafa dağıtırsın falan de.. sonra zaten sen uygun zamanı anlarsın o zaman çıkma teklif et.
Soran+1 yılama baya oldu ve sevdıgımı dedım ona ve halen yok beklıyorum boyle kız yenı yenı adımalr atıyor ama bılmıyorum emın olamıyorum o adımalrdanda
Soran+1 yılonu demeden bılıyorsun işte belkı senı sevıyordur ama senden kesın olarak emın olmak ıstıyordur benım gıbı kız şu an ne yapsa bana ben normal davranıyorum aldırmıyorum cunku ben umıtlenıp gıdınce
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloldu. önce ön yargı yaptım. beğenmedim. sonra tanıdıkça sevdim hemde çok sevdim
029 Yorumla
Soran+1 yılne kadar surdu onu sevmen ve nasıl dedın ona sevdıgını gerı
Cevap sahibi+1 yılgörüşmesekte. onu sevmem hala sürüyo. ona hiç söyleyemedim. ama o anlamıştır zaten.
Soran+1 yılbence demen daha onemlı gıt soyle en azından zamanın varken
Cevap sahibi+1 yılbikaç kez ona yazdım aradım ama hep mahvettim herşeyi. artık oda bıktı benden
Soran+1 yılnerde bılıyorsun bıkıtıgını belkıde senden o sıhırlı kelımeyı duymak ıstıyordur yurekten ve kalpten gelerek demenı beklıyordur bundan emın olmanın tek yolu gıdıp harbı kız olacaksın dıyecek adam gıbı geldım kapına sen benı sevmıstın sımdıde ben senı sevıyorum dıye ondan sonra ne olacaksa olacak zaten ama boylede yarım yamalak olmaz bencede
Cevap sahibi+1 yılseni seviyorum demediki bana. ama sevmese ona neler yaptım herşeye rağmen geri ne zaman arasam açtı telefonu konuştu benimle. telefonla olmuyo yüz yüze gelsek biliyorum sarılıp başlarız yine ama bulamam onu bahaneler uyduruyo benden kaçıyo :( gibi sanki
Soran+1 yılçok dokunaklı yazmıssın ve aşında baya sel olmus akıyor sanırım :( ne dıyım inş. o mucize sana ugrar ve tum sevenlerede ugrar inş...
Cevap sahibi+1 yılben senin için dua edicem sende benim için dua et aşk olsun ama onunla olsun ve çok güzel sorunsuz mutluluk dolu olsun bundan sonrası inşallah. :( sizin neden olmadı sorun neydi. neden bitti.
Soran+1 yılinş dua edicem merak etme ;),
benimkie senınle aynı şuan kızı senın yerınde bende karşı taraftayım koştuk koştuk olmadı ama şimdi biraz biraz kendısı gelıyor tam herseyı sılım deyınce yaklasım var ama artık emın olkmadan ona bırsey demekte ıstemıyorum kısaca ben sonuna kadar ugrastım artık sıra onda ama bılmıyorum sonrada severmı sevmezmi :(
Cevap sahibi+1 yılçok naz yaparsan ters tepebilir. al karşına konuş kızlar içinden geçeni söylemezler saklarlar. dikkatli ol hala seni sevsede sen geri çekilince senin ondan vazgeçtini düşünüp farklı sözler söyler kapatır konuyu itiraf edemez belki gurur yapıp. ben öyleyim :( sağol arkadaşım dua için
Soran+1 yılbende o sekıdle dusundum ama somut adım lazım ask adına bır astsa bende atıcam ama yokk pasıf adımlar ask adına admlar beklıyorum şu an sonrasını ben getırrım zaten ama oda kafası karısık sanırım senın dedıgın gıbı brıazda korkuyorsa ondan ask adına gerı planda ama normalde yakın duruyor :).. önemli degil inş istreklerin kabul olur .;)))
Cevap sahibi+1 yılne gibi bir adım atsa sana devamını getireceksin mesela. ben saçmaladım kendi ilişkimde korkuyorum arasam açmaz açsada yeter artık bıktım senden arama derse yada açmazsa diye. bikaç gün önce konuşmuştuk iyi konuştu sonra ben saçmaladım sustu :(
Soran+1 yılne gibi mesala ornek olarak senı sevıyorum bıle demesse bu yonde garantı gozukecek bırseyelr işte nedir bu benı tutup delı gııbı kıskana bılır. yada sureklı asktan basseder. yada ımalı laf sokar benım lafı acmam ıcın kendısı en azından dıyecek ama utanır yada cekınır bırsekılde takıla bılır bana karsı bızde anlarız ancok ama garantı olarak anlamak sart en azınedena benım meselede
Cevap sahibi+1 yılseni bilmem ama benim meselede ben anlıycamı anladım çoktan bitmiş bizimki. sizinki devam ediyo sanırım
Soran+1 yılonu demeden bılıyorsun işte belkı senı sevıyordur ama senden kesın olarak emın olmak ıstıyordur benım gıbı kız şu an ne yapsa bana ben normal davranıyorum aldırmıyorum cunku ben umıtlenıp gıdınce o yıne cekılecek gerıye bır kere ben dedım sevdıgımı cunku o onde cunku oda melek olsa bunu kullanacaktır ve ezıyet eder gıbı benı kendınden ıyıce sogatacaktır boyle
Soran+1 yılyaparakta o yuzden emın oplmak ıster artık karsındakı her gıdısınde husrana ugramamak ıcın
Cevap sahibi+1 yılözlediğimi ve görüşmek istediğimi yazdım aramadı bitmiş. okadar haklıki yordum saçmaladım kendimden soğuttum kafası bulandı. kısmet değilmiş ne yapalım.
Soran+1 yılbende cok sogudum bende yoruldum ınan ama halen sevıyorum bunu ona bıle bellı etmıyorum artık cunku bellıe dersem yıne ezecek yıne kosturacak oda senın gıbı edıyor bıraz gelıyor ama bende aldırmıyorum onu tamemen ıstıyorum sadece ve ondan artık 100/100 emın olmak ıstıryoum bır benım olsun ıstıyorum benım ıcın bıseyelr yaptıgını gormek ıstıyorum ve ondan emın oldugumdada zaten benn gerekenı yaparım
Soran+1 yılama sımdı kılımı kıpırdatmıyrum senınkıde o durumda kendını ıyıce acıga bellıkı oda emın olmal ıstıyordur sende ve senbın artık kendını ortaya tam anlamı ıle atmanı beklıyordur en azından ben onu bu sekılde beklıyorum ve ne yaparsa yapsın bakmalar felanda artı taslamalarda ama artık ondan kalıcı adımlar beklıyorum
Cevap sahibi+1 yılbiz uzaktayız karşılaşma şansımız imkansıza yakın. ben son sözümü yazdım mesaj gönderdim sustuysa kendi bilir sevsede sevmesede sustu bu istemediğini gösterir. bundan ötesi artık onu rahatsız etmeye girer yeterince rezil oldum kendimi tanıyamıyorum hiç yapmadıklarımı yaptım artık yeter en azından unutmam kolaylaşır beni istemeyen biri malum acım azaldı.
Cevap sahibi+1 yılAllah herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimiz içinde.bu arada sadece ben yazıyorum hala senide baydım be arkadaş :) kusura bakma gerçi sen bana detayı anlatmadın cadııı ya özelden yazdın ama neyse :)
Soran+1 yılayıp ettin anlatırımda sorun degılde ben zana nasıl yazıcam gızlısın şu an :) beni ekle konusuruz yarın oky
bu arada hiç önemli degıl benı ıstedıgın kadar yora bılırısn ;)
Cevap sahibi+1 yılsen gizlisin :) ben cadıının yorumuna yorum yapan meraklıı :)
Soran+1 yıltamam ekledim ama şimdi çıkmak zorundayım yarın konusuruz oky kendıne ıyı bak iyi akşamlar :)
Cevap sahibi+1 yılsiteyi açtım nasılsın diye mesaj atacaktım baktım yoksun arkadaş listemde. hayrola ne oldu.
Soran+1 yıliyiyim saol geçenlerde arkadasa verdım bırseyler sormak istedi oda kim varsa silmiş listede kusura bakma ama ekleyercegım geri ama bulamıyorum gizliligi kaldırırsan sevınırım :)
Cevap sahibi+1 yıloldu sanırım
Soran+1 yıltamamdır:)
Hemde nasıl. Şuan aşığım ona deli gibiiiiiiiiiiiii...
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki ona dedınmı yada nasıl oldu bu sonradan
Soran+1 yıladına sevındım :)
Soran+1 yılinş. günlünce olur herşey
+1 yılkeşke mümkün olsa,artık mücadele bile etmiyorum :S
03 Yorumla
Soran+1 yılsenın durum nasıl oldu senmı kostun yoksa omu kostu ılk once
- +1 yıl
benim begenimle tanıstık,ama adam aşık olmaktan,baglanmaktan kacıyo..bende yoruldum :/
Soran+1 yılaynen benım durumumda senınle aynı nerdeyse oda kacıyordu ama sımdı nıyetını bende anlamıyorum artık sevıyormu sevmıyormu bılmıyorum :(
yok sevmedım ama onun sevgısının kıymetını anladım
04 Yorumla
Soran+1 yılhalen gec degıldır umarım bırseyler yapman ıcın
Soran+1 yılbence bır dene derım eger arada vaska meseleeler yoksa hiç birsey için gec degıldır malum
evt var boyle olan çok.. payıma düşeni aldım..
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aldın merak ettım
Soran+1 yılanladım alev aldı aşkı depreştı demekı :)
+1 yılbunu yaşamayan yoktur bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılvar :(
Hayır bir kere hoşlanamadıysam bir daha olmuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yıltaşş kalpliii :DD
Soran+1 yıldetttt bide karşılık veriyor bakele :))) kız az yumoşla yumuşattt olmaz böyle :))
10 ayHiç olmadı
00 YorumlaOlmadı hiç (:
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
sevdim evet
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu pekı acıklarmısın ne kadar zaman aldı ve nasıl oldu bu iş :)
Soran+1 yılanladım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizi isteyen ancak sizin sevmediğiniz birisine hiç aşık oldunuz mu, sevdiniz mi onu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım