ayrıca genç de değilim.senin gibi.29 yaşındayım
Dünyanın en büyük yalanı işte bu bence. "Kızlar tipe bakmaz"
aynen katılıyorum,tipe bakmıyorum diyen kız yalan söyler.aklı olan erkekte bunu bilir ve ortalıkta hıyar gibi gezmez,kendine bakar ,temiz olur ,iyi görünür :) lakin bu işin ilk adımıdır,ondan sonrası karaktere bakar ,karakterin ne kadar sağlamsa başarı o kadar artar :) özetle,hiç bir arı bal yapmak için çalıya konmaz,cazip gelen renkli ve güzel kokan yapraklardır :)
şöyle söyliyim iş gereği sürekli resmi kıyafet giymek zorunda olan ama normal hayatta da ortalama üstü giyinen bir adamım. ortalama üstü bir arabaya biniyorum iyi bir mesleğim var.
ama hiçbir kızın dikkatini çekemiyorum.
ortalama üstü derken ? ortalama dediğin şey bulunduğun sosyal cevreye göre değişir,bir çok değişik sosyal ortamda bulunmuş biri olarak söylüyorum ,eğer kenar bir mahalleden lüks bir arac gecerse insanlar ona hayran olabilirler ama oyle bir arabaya sahip olmak için çabalamazlar çünkü sahip olamayacaklarını bilirler.insanlarda boyle ,fazla ihtişam onları senden uzak tutabilir bu yuzden ,ortalamaya değil çoğunlukla zaman gecırdıgın sosyal cevreye gore sekil almak en dogrusudur.
ya orta üzeri devlet memuruyum. baktığım kızlar da devlet memuru.
Gerçekten bakmayanlar var ama sanırım uzun bir ilişki olamıyo bu hani yolda bir çift görürsün ve kıza bak ne kadar güzel bide yanında ki malın tipine bak dersin ya bende o mallardan biriydim çok güzel bir sevgilim vardı ve sonra ortada hiçbirşey yokken ayrıldık.
yok hocam ilk beğenmeyi bile sağlamıyorum.
bn tipe bakmıyorum nedeni ise iyi insan kalmadı yakışıklı bir ton bulursun güzelde insan beden olarak kendını bı günde süsler ama ruhu güzelleştrmek yıllar alır emek ister ince ayrıntı ister 1 milyon insan içinde iyi insan bulmak zor şuna göre ii buna göre iyi vardır ama gerçek iyi bu devirde zor
benim ruhumun kişiliğimin muhabbetimin gü<el olduğunu herkes söylüyor.
ee benim niye sevgilim yok.
etrafımdaki olumluve olumsuz eleştrilerii hep değerlendirirm.
anladım bnide kimse begenmez burada bundan şikayetçi çok insan var zaten aşklarda yalan gerçekten sana sahip çıkcak insan yok kullanıp atıyolar böle rahatım en azından kullanılıp atılmadım hayatını yasa boşver bn bir ara bu konuya kafa taktımda delırıyodum nerdeyse sonra anladımki boşa kürek çekiyom artık hayatımı güzel yaşıycam
link sence tip mi :D:D
O paraya bakmış ama :)
ondaki para bende olsa mankenlere ayaklarımı yıkatırdım.
biz orta düzeyden bahsediyoruz.
Taman olay para :) Açıkça belli zaten tek başına tipte gerekli değil bence
Cevap
19Cevap
ya şöyle bir gerçek var ilk basta tipe bakılır begenılırse eger karekterine inilir ve sevilir :) yani şudur gerçek dışını begenmediiğimizin içine bakılmaz gibi bir söz tam denk gelir bence.. önce dış güzellik sonra iç güzellik. gerçekci olalım yani :)
keslnikle katılıyorum beğenmediğimiz bişeyin detayları bizi ilgilendirmez ki zaten beğenmemişizdir.
ee yani olması gereken de budur herkes dengine göre birini bulsun ne var yani.
ya sana şöyle söyliyim ronaldinho'ya benzeyen bir kız tarafından sepetlenmişiliğim var. düşün yani.
hahahaha :D:D çok güldüm yaa :D hayırlısı olsun hakkında ne diyim ronaldınhoymus :D onu beşiktasa gönder bakıyım ben ona :))
e öyleee. sanki ben hep gidip candice swanepoel'lere mi yazılıyorum. 30unu geçmiş hatunda reddetti. evlenemedim diye çırpınan kız da taca attı.
uuuufffffffff :D senin durum vahımmış hacı ya :D:D yorum yapmasam daha iyi :D
yaaa. şimdi ben böyle yazınca millet bıdı bıdı ypaıyor. işte durum ortada vahim halt etmiş benim durum yanında.
sende bakımlı birisi olmayı dene giyim tarzın falan konuşma tarzları şudur budur kendini değiştir etkisini belki görürsün şimdi ne diyim sana bilemedm kii.. hakknda hayırlısı da su ronaldınhoyu cidden besiktasa yolla sen ;)
resmi kıyafet giyiyorum bakımlı sayılırım. marka giymeye dikkat ederim.
herşey bu değil ya.. konusması gülmesi dvaranısları bunlar erkeklerde en cok dıkkat ceken seyler.. bilmiorum ilk görüş farklı dediğim gibi en azından ben sevdiğim adamın bakımı + gülüşü duruşunu begenırdım bunun gibi düşün.
konuşmam bir hatip kadar olmasa da iyidir. kelime haznem genel kültürüm geniştir. zeki de biriyim:D
ama yook.
sen olmamışsın ya valla bak :D bir yerde sıkıntı var ama çözemedm ben :D
eşgal sıkıntılı.fizik sıkıntılı
kimse beni yanında sevgilisi olarak görmek istemiyr
burda tipe bakmam diyenleri dinleme kardeşim 29 yaşında adamsın bunlar hiçmi denk gelmemiş ya da bunlar gibileri geçin bunları ya ya paran olcak ya tipin bende cok yakışıklı değilim ortalama bişeyim kızlara göre memurum şimdi 'taş gibi' dedikleri bir kaç kıza selam versem direk kaçar geçin bunları gerçekleri söyleyin eğer ki tipe bakmıyosanız tanısın bu arkadaşla madem güzel kalp arıyosunuz var mıcesareti olan bu arkadaş denemek isteyen delikanlı kızları görelim lafla olmuyor icraat görelim.
Hiç kimse dış görünüşünü beğenmediği bir insanla olmak istemez. Olsa bile kafası kolay kolay karışabilir. Aralarda istisnalar da vardır tabi. Ama birçoğumuz böyleyiz ve bu her iki cins için de geçerli.
Acı ama gerçek.
gerçeği yazdığın için seni tebrik ediyorum arkadaşım.
açık yüreklilikle söylemişsin.
Teşekkür ederim.
Eşşek kadar kız olmuş*" Ay ben hala yemek yapmayı bilmiyorum" diyor... ...Ama esmer, yakışıklı, karizmatik,adonisli ERKEK istemeyi biliyon seni sürtük seni
:D
kimse kimseyi kendine göre 'hoş' bulmadan çıkmaz zaten
ama bazıları cidden yakışıklı adamları tercih ediyor
bazılarının güzellik tercihi son sıralamalar
ben güzellik çekicilik bakımından büyük ihtimalle primatlardan sonra geliyorum
çok şeyi biliyorum da bilmemin bana rasyonel bir faydası yok :D
şans değilmiş görsellikmiş
yaş 29 tek sevgili yok onu geçtim yan bakan yok.
ama benim tercihim değil ben yalnız olmak istemiyorum
Yorumlarini okudum kendini tribe sokacagina bir caba altina gir sorunlarini biliyorsun madem ortalama ustu paran var diyet harici kilo verme islemlerini arastir bikac ayde duzelebilirsin gozluk dediginde lensle halloluyor seffaf ya da cizdirme yani paran var gibi o zaman bunlari goze alacaksin
diyet harici kilo verme yolu neymiş hacım
Tabi önemi var ama yakısıklı olmayıp karizma olan erkekler de var.Ben şahsım adına söyleyim benim için giyim ,temizlik, fizik,boy çok daha önemli. Tipe önem vermem.
peki şişman gözlüklü bir erkeği kabul edermisin mesela?
şişman ve gözlüklü birinde karizma olabilir mi sence var mı böyle bişey.
bak this is it :D
teşekkürler.
demekki dediğim halen geçerli.
yok tip olmadan hiçbişi önemli değil.
giyimim kuşamım temizliğim iyi seviyede ama olmuyor.
şimdiye kadar bir sevgilim oldu cidden de çirkindi. arkadaşlarım kızım bir bak hiç yakışıyormusunz bile dedi.. 4 yıl sürdü isteyerek bitmedi bitmek zorunda kaldık ama ben yüreğini seveyim yeter sevdiğim gözümde dünyanın en yakışıklısı olur zaten...
şişman ve gözlüklü olsa bile mi.
aynı durumdayız
şişman ve gözlüklü olsabilemi ne ya :) insan seviyorsa kategorize etmez rahat ol tipini değil karakterini seven biriyle ol yakışıklı olanlar yaşlılığa buruşmaya kazalara ölüme çare bulamadılar...
ya böyle diyorsunuz da hiçkimse benimle sevgili olmak istemiyor önemli bir bölüm insan kimsenin benimle sevgili eş olmak istemeeyeceğini isnanların benden utanacağını söylüyor. buna ne diyorsun
kendine güven kardeşim manyakmısın sen. sen kendine güvenmezsen daha çok dinlersin başkalarını
bu yaşa kadar kimse beğenmemiş herkes arkadşaımsından tut da sana mı kaldım dan pek çok cevap vermiş etrafımdaki insanlar seni böyle kimse beğenmez senden utanırlar derken gel sen güven gel sen beni beğenirler de.
Sisman gozluklu olsa bile cunku benim sevgilimde kilo da vardi ve o kadar cok asiktim ki zayifla boyle daha tatlisin diyodum hep
ya benimki kadar değildir kuvvetle muhtemel beni tanıyanların hepsi bu koroyu çaldığına göre.
Zayiflama boyle daha tatliisin diyorum yazacaktim:)
bak nasılsa gizliyim sana şunu söyleyim şişman ve çekik gözlü gayet çirkin bir kızdım... sırf bu lisede ki benle dalga geçen tipler yüzünden spora başladım uzman kontrolünde diyete başladım.. şimdi 24 yaşındayım 1.70 boyunda 53 kilo ve milli boksörüm.. yani artık fıstık gibi diye tabir ediliyorum.. bişeyleri değiştirmek için çabala diyete başla ama uzman yardımıyla spora başla değiştir kendini.. bunlar yakışıklı ol diye değil KENDİNE GÜVEN DİYE...
enim diyetle kilo verebilecek halim yok buna karakterim de sinirsel durumum da uygun değil.
tamam da bu spora başlamana engel değilki..
spor yapsam da kilodan kaybım olmuyor biraz omuzlarım sıkılaşıyor o kadar. bacaklarım zaten sıkı.
ben öyle sarkık balkon göbek koca popolu dar bir adam değilim enlemesine de baya geniş biriyim ne yazıkki.
boy kaç senin ve kilo ne
182 125
troit hastası falanmısın neden kilo veremiyorsun
hayatımı o yöne eviremiyorum. beslenme alışkanlığımı değiştiremiyorum
etobur bir bireyim bne.
ya bende sandım ki bir hastalığın var.. babacım sen kafada bitirememişsin ki olayı ne demek vazgeçemiyorum. vazgeçeceksin vaz geçmek zorundasın ... seni benim elime verecekler ki 6 ayda 30 kilo verirsin..
beynimin orasına hükmedemiyorum. ekmeği bilmemneyi kessem de haftada bir kaçamaklardan vazgeçemiyorum tatlı olarak.
sabah ekmeksiz simitsiz doyamıyorum
o zaman diyecek bişey yok sen vazgeçemezsen senden vazgeçerler normal yani..
yani şişmansan bu iş yaş mı
hayır şişman ve kendinden vazgeçiyor yiyeceklerden vazgeçemiyorsan bu iş yaş..
yiyeceklerden vazgeçmek olarak basite indirgemen yalnış.
ben 96 kiloydum bunu banamı söylüyorsun ...basite indirgemiyorum aynı durumu yaşadığıımdan söylüyorum
ben 125 kg'yum düşemiyorum diyet yapsam da çünkü diyetlerim 2 haftadan uzun ömürlü olmuyor.
ben 9 ay yani nereyse hayatımın bir yılını otlarla geçiridm ama şu var ben hırslıyımdır.. valla derdim senle uğraşmak değil sadece yardımcı olmak..
ama her dediğim şeyde kalkanı bana doğrultup kılıcını sallayacaksan zaten boşa konuşuyorum boşver..
ben kılıcımı kimseye sallamam. senin benimle uğraşmaya çalıştığını düşünümüyorum ama çok şey var bu konuda
1 kilo vermem zor
2 kilo versem de koruyabilmem zor
3 kilo vermişken gelen sevgiliye benim güvenmem zor.
ben oturarak çalışan bir adamım.. yeme bozukluğum da beslenme bozukluğumda var. tamamen etobur bir adamım.
kilo vermişkn gelen sevgiliye değil kendine güveneceksin.. kardeşim benim bir tasiyem daha kalmadı ne deyim..
kilo vermek dışunda başka ne tavsiye verebilirsin.
spora başla kilo vermeyeceksin sadece kendini iyi hissedeceksin.. futbol olur basketbol olur yap bişeyler
bu dediğin olabilir.
bencede iyi gelir dene derim
Ben bakarım kendime yakışanı ararım yanımda hakkımdır herkesin hakkıdır :) insan karaktere bakıp aşık olmaz bu herkesçe bilinir..
evet kesinlikle.
bi arkadaşım bana seni kız ailesiyle tnaıştırmaya utanır dedi.:D
bu her kim söylemişse insanlıktan nasibini almamış biri olmalı..Kimsenin kimseye böyle birşey söylemeye hakkı yok o önce dönüp kendine bir baksın..Takılma boş konuşanların lafına sözüne..
ya buna benzer çok şeyler söylüyorlar sence biraz haklılık payları olamaz mı
olmaz kör satıcının bir kör alıcı vardır..Güzellik veya yakışıklılık görecelidir kimine güzel gelen sana gelmez anladın takılma bunlara :)
takılma da yaş 29 sevgili 0 buna ne dicen
olabilir hayırlısı dicen hayırlısı :)
klasik başından adam savma lafı.:D
iki taraflı uğraştırıyorsun beni diğer sorunda cevabını yazdım ordan oku olur :D
o dediğinde hayırlısı yerine gçiyo ama:D
gittim geldim da hala bunumu tartışıyorsun yaw :D seni buradaki herkes gibi çok merak ettim inan bir resim paylaşırmısın ki acaba?
Partiler, kulüpler, kıyafetler, erkekler, arabalar, müzik, seks...
25 yaşına geldiğinde de başını omzuna güvenle yaslayabileceği bir erkek isterler.. nah sana öyle erkek..!
ben aynen öyle bir erkeğim yazıldığım kızlar da 25+:D
ama sonuç 0
bu da yalan yani.
Tabiikide bir cogu bakar:) ama soyle olur:birini gorur cok begenir ve onu cok ister, veya da biriyle tanisir konustukca zaman gectikce o kisi yakisikli olmasa bile ondan hoslanir.kendimden biliyorum;))
ikinncisinin bile olabilmesi için biraz tipinin düzgün olması lazım geliyor.
tipini beğenmediğimin karakterini merak etmem. ama tanyıp sevdikten sonra tipi önemini yitiriyor o da bir gerçek
ama tnaıyıp sevmen için de önce tipini beğenmen gerkeiyor genelde kızlar beni hep arkadaş olarak görüyorlar:D öyle tnaıyorlar.
Dünyanin en büyük önyargilarindan biri de budur,
su söylediginiz...
Ya hu öyle kadinlarin olmadigini da nereden cikariyorsunuz acaba?
önyargı değil yaşanmış şey.
yaşım 29 sevgili sayım 0 herkes der ki çok nazik ince kibar konuşmayı oturmayı seven çok iyi biriymişim. e ortalama kariyerimde var.
nedne sevgili sayım 0
bayan önyargı:d
bazen dediğin 22-0 gibi bir skoru çoktan aşar değil mi bayan önyargı.
peki bunun yanında seni kimse beğenmez sana kimse yaklaşmaz diyen en az 100 kişiyi de yanına koysak hala da yetersiz done mi oluyo.
hatun çinde olsa bile gidip alınız mı demek istiyorsun.
bence sne biraz dalgaya alıyorsun
ama her türlüsünü denedim. ronaldinho ya benzeyeninden tut manken gibi olanına. muhafazakarından hippisine uzunundan kısasına şişkosuna.
gerçekten ve duyduklarımın arasında şu da var.
seni kız ailesiyle tanıştırmaya utanır.
pek çok kişi dedi bana bunu. yani tip muhabbeti olmazsa olmaz.
yoksa bir kızın siteyeceği kadar anlayışlı romantik cömert kişilikli komplekssiz bir insanım
vermiyor. yani artık insanların beğenileri tamamen tip odaklı olmuş.
ben çoğu kız için erkek sınıfında bile sayılmıyorum
yok artık değil. evlenme krizine girmiş kızlar bile iplemiyor beni.
ki hani onunla rahatlıkla yaşayabilecek düzeydeyim yani.
:D benim durumum aklı sırrı erecek bişey dğeil.
genel böyle ne yaparsın.
bugün hangi kız şişko gözlüklü bir erkeki merak eder tanımak ister ki.
evet bu yüzden yalnız ölmek kaderimiz.
o zaman kimse demesin kızlar tipe bakmaz diye.
kızlar tipe bakar ama bahsettiğim mükemmel biri olmalı şeklinde değil. bir şekilde çekici gelmeniz lazım o kadar. tipe bakmıyosa tırsın çünkü büyük ihtimal paraya bakıyordur
e benim tipim de bakılacka bir tip değil çekiciliğin ç si yok
benedene çekici olsa olsa tır çekicisi olur
öyle deme herkesin zevki farklıdır:D
benib eğenebilecek kadar bir zevk henüz çıkmadı.
resim at bişi diyim madem
tipe bakmam gönüle bakarım adam değilse deppi gelse kalbimi depemez =)
inanmıyorum buna bir erkeğin tipine hiç mi bakmıyorsun
işte beni bir kız ilk gördüğünde igrenç geliyorum
en fazla iyi biri iyi bir arkadaş olabildim.
ha ha ha. düzgün niyetle yaklaşıyor olmama rağmen sevgili sayım hep 0
Simdi tipe bakan erkek ve kadinlar var.ama herkes aynimi degil buna katilmiyorum
herkes aynı babacım
senin karsina cikanlar öyle diye böyle bir genelleme yapman dogru degil.
22si de mi manyaktı.
seni kimse beğenmez diyen 100 insanın hepsi mi manyak.
demekki biraz secici olman icap ediyor :))
seçiçi derken. her türlüsünü denedim. aklına gelecek.
ronaldinho gibi hatundan bile red yedim lan
benim aşık erkekler hiç aşık değildi sadece iç güzelliğine aşık oldum tipe bakmıyorum
bir şişman ve gözlüklüye bile aşık olabildin mi.
yaa. demekki ben haklıymışım.
sevgili gibi olduğum tek bir oalydaki kız tam tamına 90 kg idi iri idi. o bile istemedi beni.
bencede yalan, bakmayanda vardır ama nereye kadar sevebilecek gerçekten sevecekmi?senin karşına çıkar mı muamma hep.
bakmayanı yok.
Tip insanı çeker kişilik tutar diye düşünüyorum aynı yemek gibi bir yemeğin görünüşü ya iştahı açar veya kapatır
kimse ambalajını beğenmediği şeyi almıyor.
Kesinlikle dış görünüş önemsiz demek yalandır zaten
kesinlikle. bak biz yalnızlığa mahkumuz.
Yalnızlık kötü şey fakat yalnız olmadığım için mutluyum
girişimci olcaksın kardeşim kız sana s.git dese bile sen devam etcen onunla tanısmak ıcın ısrar etcen bak nasıl kabul edıyorlar kızların dogasında var kolay lokma olmazlar sonradan kendılerı verır agzına lokmayı :D
yaw s.git dedikten sonra biz seninle arkadaştan ötesine geçemeyiz dedikten sonra daha ne dicen.
oglum bunların alaryı böyle ıste basta böyle olcaklar hepsıde haklı aslında ama sonradan sırıl sıklam aşık oluyorlar cesaret ısı bu senın bugune kadar 0 sevgılın olduysa korkagın tekısınde ondan ben bızzat yaşadım bunu ondan söylüyorum ben iş işten gecmeden daha yaşım 20 korkaaklıgımı attım cesaretlendım sımdı yavas yavas cıkıyorum kızlarla rahat ol cesur ol gerısı gelır
lan ne korkağı. benim yaptıklarımı çoğu kişi yapmamıştır.asla korkak biri olmadım hayatım boyunca hoşlandıysam yaklaştım ama hep sittiredildim.
gülüm ben bakarım ama içininde iyi olması lazm zengin olmasınına bakmam ama
ama tipini beğenmiyorsan bir daha yüzüne bakmazsın dimi.
:D
kalp kırılıyor be her istenmedikçe:
Vardır baboş ben ayrım yapmadan tüm insanlarla konuşuyorum vardır benim gibi kız klonlanmış halim...
insanlar benimle de konuşuyor ama sadece arkadaş olarak.
bakarlar hemde öyle bir bakarlarki erkekler nasıl ki yanlarına çirkin bir kızı yakıştırmıyorsa kızlarda çirkin bir erkeği yanlarına yakıştırmazlar ama tabi istisnalar hariç
istisna ancak ali ağaoğlu gibi para babalarına.
ne mesela.
O YUZDEN Mİ ÇİRKİN ERKEKLERİN KOLUNDA TAŞ GİBİ KIZLAR VAR
ben niye görmüyorum. ben de çirkinim benim niye yok.
Eh tipine bakar tabi ama bir süre sonra gözlerini, gülüşünü felan beğenmeye başlar. :D
tipi beğenmezse gerisine hiç bakmaz.
yaşadığımdan iyi biliyorum
yaani o zaman beni doğruluyorsun
haklı çıkmak beni mutlu ediyor.
O dediğin çürütüldü :D örnekleri de mevcut, tipe bakılmıyor artık :D:D
kim bakmıyor hani örnek.
Çokta bakıyorlar. Bazen ne kadar iyi olursan ol tip olmayınca olmuyor malesef :(
Tabi bakacaklar baksınlar da =) ki erkekler de çuval gibi dolaşmasın =))
çuvald erken.
bakımlıyık.
YOK YA NE BAKMASI İBRAHİM TATLISES YAKIŞIKLIMI?
o deyilde çikin kız olmaz olsun.
16 22 arası off yakışıklı olsunn yeter
22 28 arası işi olsun tipi normal olsun yeter
30 yaş üstü koca olsunda taştan olsun nefes alsın yeter
ben 0 dediğin 2.sınıfın son demlerine bakıyorum işim de var ama ıııh.
Haklısın, bakıyoruz. Erkekler de bakıyor kızlar da.
kızlar sevgili secerken tipe,evlenrken cüzdana bakar
evlenmek için de önce tipe bakıyorlar.
önce para sonra tip
ilki bende biraz olsun var. hani ortalama üstüyüm.ama ikincisi yok beğenen de.
zamnı glınce hyrlısysa olur ya
lan yaş 29 daha ne zmaanı
Kızı erkeği yok her insan görünüşe önem verir ama bunu öncelik yaptığınızda sıkıntı başlıyor.
kızlar da değil seçimlerinde sorun var...
hepsinde de mi
neden gerçeği söylemiyorsun
ben çirkin erkek seviyorum al sana gerçek:D
ben şişman ve gözlüklüyüm benim gibi birini de sevebilirmisin ailenle tanıştırabilirmisin.
sana arkadaş tavsiyesi,geleceğini kimsenin ellerine bırakma,şişman mısın zayıfla...gözlüklü müsün onunla kendine yeni bir tarz oluşturmaya bak...
ve kimsenin seni kırmasına izin verme veya imtiyazlı davranmasına...sen kendinle barışık ve mutlu olmadıkça kim gelirse gelsin aklında bir şüphe olacak ve kimseye güvenmeyeceksin...birinin seni begenmesini kabul etmesini istiyosun ama sen kendini kabul etmiyorsun...
Ailemin karşısına çıkaracağım insan adam olmalı önce...
adamlığıma laf ettirmem
ancakk veremiyorum kardeşim kiloyu ve isnanlar inatla bana bunu söylüyor.
abim 125 kiloydu 6 ayda 70 kiloya indi ve üstelik fit ve kaslı bir vücudu var...nasıl mı oldu
şeker ve makarna pilav hayatından çıkardı
araba kullanmayı hayatından çıkardı onun yerine bisikleti hobi haline getirdi
düzenli olarak spor yapıyor ve her sabah bir avuç beyaz leblebi ve kahveyle güne başlıyor(diyetin en önemli adımı)
veremiyorum diye birşey yok ...canlı örneğini gördüm..
benim olmuyor deniyorum tık yok yerleşmiş.
beslenme alışkanlığımı da değiştiremiyorum saldırganlaşıyorum o zaman.
sporla o saldırganlığını bertaraf etmelisin...yeterince istemiyorsun demek ki zayıflamayı yoksa başarırdın...hayatından önemli değişikliklere yer vermeiyorsun ama kızlar bana bakmıyor,nah bakmaz diyorsun kusura bakma ama kolaycısın...
sen kendine deger vermezken bir başkasının sana değer vermezsini beklemek bencilliktir...
GELECEĞİNİ BAŞKALARININ ELLERİNE BIRAKMA...
ben hayatımda çok şeyi becerdim ama kilo konusunda yapacak bişeyim yok gerçekten ben böyleyim yapım bu yani.
bunu kabul edemiyorum kusura bakma...herşeyi başardım diyosan,kilo en kolayı olmalı...
kendine olan özgüvenini yenilemelisin yoksa hayatı daha çok suçlayacaksın...
kilo en zoru inan benim için öss'den de kpss'den de aklına gelebilecek herşeyden daha zor.
alışkanlıklarım yetişme tarzım sebebiyle o işin oluru yok.
o zaman kimseyi burada yargılamaya hakkın yok...kızların da demek ki seninle oluru yokmuş...
yani şişmansan yalnız ölmeye mecbursun diyorsun.
en tahammül edemediğim insan tipi,hayatının kötü gidişini kabul edendir,mevlam hergün yeni bir doğuruyorsa senin elini bir an bile bırakmıyorsa ve buna rağmen insan olumsuzlukları kabul ediyorsa ben tahammül edemem...
gerisini sen anla arkadaşım...
benim hayatımın iyi gitmesi için zayıf olma zorunluluğum mu var.
benim vurgu yaptığım yeri anlamıyorsan kitap okuma zorunluluğun var:)
anlayışım iyidir. sohbetin bütününü göz önüne alırsak senin yazdığından bu çıkıyor kilo ver veremiyormusun bu yapılamayacak bişey değil falan diyorsun
evet bakarlar. tipe bakıp çay demlerler zaaaaxd :(
O kızlar buraya gelecek!
glemiyor.
ben kişiliğine karakterine göre yargılıyorum
tipe hç bakmıyorum diyorsuny ani inanmıyorum sana.
inanma gercekte öyle karakterine göre yargıladım hep 4 yıllık ilişkim oldu arkadaşlarım hep ne buluyosun onda sana hiç yakışmıyo dediler ama dinlemedim kimseyi kişiliği karakteri çok iyiydi
valla sen de bir istisnasın o zaman.
herkes bana kişiliğimin karakterimin 10 numero olduğunu söylüyor ama bir tane yanında isteyeni görmedi bu gözler.
istinayı bulmak mesele demek ki hep yanlış kişileri seçtin
valla her karaktere her tipe gittim. ama hep arkadaşımsın bilmemnesin odur budur.
Bilmiyorum o zaman ama kader her şey kaderindeki mutlaka çıkar
ben artık kaderimde olmadığını düşünüyorum
hala neslimizin tükenmemesi güzel.. ;)
bence bizim neslimiz tükenmeli.
Umutsuzluga kapilma
Ozguvenin kalmadigi icin boyle diyosun
nasıl kapılma.
en koca açlığındaki kız bile beğenmiyor kim beğenecek.
sende kalır mıydı.
hayatında az çok herşeyi becermişsin bir yerlere glemişsin bir sevgilin eksik onu edinmek için medenice girişimlerde bulunuyorsun topuğunu aşmayacak kişiler eleştiriyor. kimse beğenmiyor çoğu aşağılıyor bir koro kızlar seni istemez seni ailesiyle tanıştırmaya utanır diyor.
gel de sen özgüvenli ol.
Seni asagilayanlarla muhattap olma bence
işte altta ve üstte de kilo vermezsen kimse seni beğenmez diye çalıp söyleyen bir koro var.
Arkadaslarini falan diyorum ben oyle arkadas olmaz olsun
haklılar demekki nurcan onca olumlu özelliğime rağmen bir sevgili edinemiyor bir kızı bile etkileyemiyorsam.
Sen bir kere kafanda bitirmissin bu meseleye umudunu kaybetme umut biterse her sey bitiyo zaten
nasıl umutlu olabilirim ki bu kada rolumsuz olay yorum ve denemeden sonra.
Sen de haklisin o zaman hirs yal ve zayifla hirs gerekli sadece bide yukarda biri tipe bakmiyosa korkun paraya bakiyodur demis kendi tipe bkmadigi zaman paraya bakiyo demek ki sevgilimin oyle bir zenginlige de yoktu hicbi zaman paraya bakmadim
zayıflamak bana çok uzak en az mars kadar.
aynen öyle ilk aşkım gayette çirkindi
çirkindir ama benim kadar beğenilmeyecek bir tip de dğeildir.
bakmıyor y gerçekten
yoksa oturmayı kalkmayı yemeyi içmeyi adabı muaşereti protokol kurallarını bilen ağzı laf yapan girişken bir bireyim ama.
YOOK
zamanında ortamım da vardı hala oturur kalkarım diyalogum iyidir başka şehirlerden kız arkadaşlarım gelirse ararlar çağırırlar otururlar kalkarlar.
ama sadece arkadaş olarak görür beni kızlar.
açılma konusunda hiçbir zaman cesaretsizlik yaşamadım.
uzun süre konuşunca hep arkadaşımsın muhabbeti çıkıyor artık ARKADAŞ kelimesinden nefret eder oldm
aşağıdaki çalan koroya bakarsan şişmanken bu işin oluru yokmuş.
ayrıca sevgili için arayışta olmazsam sadece birsürü fuzuli arkadaş sahibi oluyorum zamanı geliyor herkes sevgilisini alıp gidiyor ortada sap gibi ben kalıyoruöm
yok da genel geçer kilo vermek yönünde.
Bakarım valla ama karakter daha önemli benim için
ama tipini beğenmediğinin de karakterini merak etmezsin.
tanidik cok cirkin bebek gibi kizlarla geziyor
parası vardır.
bu kisiler fakir de
o zaman fiziken iyilerdir.
şişman ve gözlüklü değillerdir.
adamlar sisman kisa boylu obez yani bir de amele saclari var oyle sekillenmeyen
eee bu herifler okunmuş üflenmiş mi.
ah bir bilsem hayretler icersinde kaliyorum boyleleri de cok
istisnalar kaideyi bozmaz:D
daha az once disardaydim dokuk sacli kisa boylu biri guzel sarisin bir kizla opusuyordu
erkeklerde aynı bence
erkekler bu kadar değil kadınlar daha koyu
aynen öyle kardeşim
ve biz yalnızız
öyle derdim yok işte tip var :D
negzel.
hangi kız ki o?
bencede yalan bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar