Kişilik & Karakter Sizce dünyada en çok söylenen yalan hangisidir? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl S. s 🌸🌸 Sizce dünyada en çok söylenen yalan hangisidir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Seni seviyorum 2 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Öyle demek istemedim 💁♀️ hayır tam olarak öyle demek istediler ve sonra toparlamaya uğraşıyorlar buna izin vermeyin 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. *Nber, nasılsın?*İYİYİM 🫢 2 0 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Genellikle "İyiyim" kelimesi yalan oluyor... 1 0 Yorumla
yaymuuyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl ''İşim vardı o yüzden mesajlarına bakamadım'' olabilir 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Onunda sana selamı var 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İyiyim, seni seviyorum... 2 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasılsın?'iyiyim' 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Seni asla aldatmiycam 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ben hiç yalan konuşmam 🤣 1 0 Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Bana inan yalani genelde cok soylenir 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. "İlkim sensin" Yalanı Meşhur... 1 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben şimdiye kadar bir karıncayı bile incitmedim 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Türk kadınlarının güzel olduğu yalanı 2 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Seviyorum.. 2 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Meşgulüm, işim var 2 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. İyiyim yalanı 2 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. İyiyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Seni seviyorum
Öyle demek istemedim 💁♀️ hayır tam olarak öyle demek istediler ve sonra toparlamaya uğraşıyorlar buna izin vermeyin
*Nber, nasılsın?
*İYİYİM 🫢
Genellikle "İyiyim" kelimesi yalan oluyor...
''İşim vardı o yüzden mesajlarına bakamadım'' olabilir
Onunda sana selamı var
Iyiyimlerin çoğu yalandır
İyiyim, seni seviyorum...
Yalancılara sormak lazım😂
Sen daha iyilerine layıksın
Ben yalan söylemeyi sevmem.
"sana deli gibi aşığım"
Nasılsın?
'iyiyim'
Seni asla aldatmiycam
Ben hiç yalan konuşmam 🤣