Erkek arkadaşım benden soğuduğunu söyledi tekrar ısınması için yapılacaklar nelerdir?

Erkek arkadaşım bana deli gibi aşıktı.Sesimi duymadan 1 dk geçiremezdi. bundan 3-4 ay önce bir ayrılık yaşamıştık.Ben ağır hakaretlerde bulunmuştum.O ayrılık 1 ay kadar sürdü.Ve sonrasında ben adım attım aramız düzeldi filan ama eskisi gibi olamadığımızı hissettim.Sürekli de tekrar eskisi gibi olmamız için ne yapmalıyım filan dedim.Ama yok ne yapsam olmadı.1 aydır da asker arkadaşı var sanki karşısında.Dün mesajla sevgi ilgi istediğimi söyledim.Bu konulara girmesek dedi.Başkasını mı seviyosun yazdım.Ne alakası var dedi.Peşine de aradı.Seni ne kadar sevdiğimi görmüyo musun neden bana böyle davranıyosun dedim.Çünkü senden soğudum artık sana bişi hissetmiyorum dedi.Nasıl yani ya o zaman ben seni bir daha rahatsız etmiyim dedim.Saçmalama her gün konuşuyoz ya daha ne istiyon dedi.Kız arkadaşımla da aynı şekil konuşuyorum sen benim sevdiğimsin ne yapıyım yani illa başkasına mı gidiyim dedim.saçmalama sadece bekle dedi.neyi beklicem dedim.zaman ver bana dedi.nolacak zamanla sevecek misin dedim bilmiyorum dedi.tamam o zaman sana da bana da hayat işkence olmasın dedim.git hayatını yaşa belki sevebileceğin birini bulursun,ben de beni sevdiğini söyleyenlerle yoluma devam ediyim dedim.saçmalama beklesene dedi.neyse sana iyi geceler dedim kapattım.İkimiz de bu ilişkiye çok emek verdik.Ne olur beni tekrar sevmesi için ne yapabilirim bunu bana söyleyin Allah rızası için yalvarıyorum size :((
Erkek arkadaşım benden soğuduğunu söyledi tekrar ısınması için yapılacaklar nelerdir?