Erkek arkadaşımdan soğudum, yardım eder misiniz?

Sevgilimle 4 yillik bir iliskimiz var. Son birkac aya kadar her sey iyiydi, fakat bir olaydan sonra bana farkindalik geldi ve herseyi surekli bunca zaman ben alttan almisim. Aileme karsi saygisizlik yapiyor ailemle aram cok iyi olmasina ragmen, universitede okuyorum sonucta illaki siniftan arkadaslarim olacak, proje odevi icin hoca gruplandirma yapti erkek arkadaslardan da var grupta diye sinirleniyor kufur etmeye basliyor. Kiskancligi takinti seviyesinde cok olmaya basladi, fazla acik giyinen bir kiz degilim ona ragmen giydigim seylere laf ediyor. Tayt giyiyorum mesela ama ustune uzun giyiniyorum, baban nasil buna laf etmiyor deyip babama kufur etmeye basliyor. Gectigimiz haftalarda ehliyet aldim buna sevinecegine kizlar araba kullanmasin ben senin kullandigin arabaya binmem evlenince kullandirmam diyor. Ve daha aklima gelmeyen onca sey var. Beni o kadar korkutmus ki bunca zaman, bunlari bana yaptiginda ben bir tepki veremiyorum. Sonradan durup dusununce diyorum ki Zeynep slk misin neden sustun neden tamam dedln. Bunlari ilk farkina vardigimda ayrilirdim aslinda cunku artik onu sevdigimi bile soylemek gelmiyor icimden. Boyle bir insanla bir omur gecmez. Ama tek korkum elinde fotograflarim videolarim var genclik akli bir heves ile yaptigimiz seyler. Ayrilirsam aileme ulasip gonderebilir sirf ayrilmayayim diye, bunu yapabilecek potansiyelde bir insan bunu cok iyi anladim. O yuzden ben ayrilamiyorum. Cok zor durumdayim ne yapacagim bir akil verin lutfen😞

Erkek arkadaşımdan soğudum, yardım eder misiniz?