Senin yanındayken değil senden uzaktayken seni seviyorum ne demek?
Eski sevgilimle şu an barışma aşamasındayız ve bana bunları söylüyor bu ne demek sizce?
Eski sevgilimle şu an barışma aşamasındayız ve bana bunları söylüyor bu ne demek sizce?
belliki senden ayrilinca seni ne kadar cok sevdigini farketmis ..dedigin gibi arkadas cevreside cok önemli onun aklina eminim ki giriyolardir eger elinden geliyosa arkadas cevresinden onu uzak tut yani gerekirse her hafta sonu buluski arkadaslarinla takilacagina senle takilsin hem daha iyi ya senin yaninda olur sende bunu istemiyormusun...
senin yanindayken degil senden uzaktayken seviyorum ha bu demek degil
yanyana oldugunuzda seni sevmiyo bunu belki kisilik olarak sana söylemistir
oda öyle diyor ama bilmiyorum normal mesajlaşırken konuşurken hiç bir problemimiz yok ama bir araya geldiğimizde sanki beni tanımıyormuş gibi davranıyor buda fazlasıyla üzüyo
o kadar karmaşık bir insan ki benimle çıkmak için 4 sene peşimden koştu çıkmaya başladıktan 1 ay sonra nedensiz ayrıldı...pişman olmuş yalvardı bana tamam dedim ama bana biraz zaman ver değişmeliyim dedi seni üzmeyeceğime emin olunca çıkmaya başlayalım dedi.ona da tamam dedim şimdide senden uzaktayken seni seviyorum diyor bana olabilir mi böyle birşey sizce ?
yoktu aslında hiç bir sorun... ama arkadaş çevresi beni sevmezdi onların dolduruşuna mı geldi acaba ? bilmiyorum aslında seviyor beni hissediyorum ama onu engelleyen birşey var işte
mesela birgün çok iyi oluyoruz facede konuşuyoruz falan birgünde açık gördüğü halde hiç birşey yazmıyor konuşmuyoruz çok değişik bir insan katil edecek beni :)
eskisi gibi üzülmüyorum da artık seven insan sevdiğinin yanında mutlu olur uzağında değil
tuhaf bir sevgilin var denebilir o ne demekmiş ya senden uzakta seni seviyorum demek
çok saçmaa ya öyle şey olurmu...ben sevgılımı yanımda ısterım :)
Cevap
1Cevap
cok sacma konusmus.
geleseim yok da bahane ariyorum demis resmen.
madem uzaktayken seviyormus birak uzaktaki sevgisine devam etsin
sen de kendini adam gibi birini bul canim
böyle bi tiple karşılaştım daha önce, uzaktayken sevmeyi özlemeyi daha çok seviyolar kavuşunca elde edince o tat gitmiş heves sönmüş gibi hissediyolar heralde. ama bence saçma insan sevdiğinin yanında olmalı ...
ksenilkle öyle..ne tam manasıyla bitirebiliyoruz ne de sevgili olabiliyoruz ama sevgili olmadığımız halde beni çok kıskanıyor
sendn ayrılınca özlüyorum barışınca sıkılıyorum en iyisi sen karar ver demek
kıro aşk sözlerine örneklerden biri
Zırvalamış üstünde durma , madem öyle ötede takılmaya devam et de sen
aynen bunları söyleyince de ben düzelmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sen bize kıyıyorsun bizi bitiriyorsun diyor
olmuyorsa olmuyordur o zaman ,anlaşamıyorsanız daha fazla kırılmayın uzak durun
ah ah keşke o kadar kolay olsa ne beraber olabiliyoruz ne de ayrı olabiliyoruz
leyla ile mecnun dizisinin etkileri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar