Evet hic acilamadiginiz bosver nasilsa hayir der rezil olurum dediginiz oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAşk değil ama hoşlandığım bi kız vardı okulun en güzeli diyolardı falan ama bence ortalamaydı sadece makyajı fazla ama fiziği harika , kesiyodum arada pek de dışarı çıkmazdı zaten bigün deniycektim şansımı ama okul çıkışı bi tane çocukla elele oturuyodu , üstelik oda beni kesiyodu bundan önce , iyi ki denememişim boş iş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Kesinlikle olmadı. Ve olamazda. :)
Herkes çok yakışıklı olduğumu söyler ve karşımdaki kız ne kadar güzel olursa olsun bir şekilde onu elde ederim. Ama ben aşık olmadan böyle şeyler yapmam. Aşık olursam işte o zaman işe koyulurum. Kızları etkilemenin en önemli noktası nedir biliyormusun onun için herşeyi göze almış olmayı ona hissettirmektir.0126 Yorumla- +1 yıl
he he eminim oyledir sen git kadir misiroglu izle
- +1 yıl
baska erkeklere ait olan hatunlara bakmamayi ogren once onun bunun namusuna goz diker kalkar din dersi vermeyee peh beeee
- +1 yıl
elbette hatunu sadece sevgiliymis sus bea ya daha fazla konusma istersen sen benim bilmedigim hic bir seyi bilmiyordun bos bos konusuyordun .. ve bunu simdi iyice anladim .. onun bunun kadinin pesinden kosmayi kes ne gurursuz erkeksin.. hic mi utanma yok sende
- +1 yıl
Peki şimdi bana dürüstçe cevap ver. Hayatında hiç aşık olmamışsın yani senin ayaklarını yerden kesebilecek kimseyle karşılaşmamışsın. Ve bu durum her zaman böyle gidecek derken bir gün bakıyorsun ve hayatının erkeğini görüyorsun anında aşık oluyorsun. Ve sanki ondan başkasını sevemeyecekmişsin gibi hissediyorsunki zaten ondan başkasını seveceğini düşünmüyorsun ve onun sevgilisi var ama sen istersen onu kendine bağlayabilrsin. Ya bak aşktan anlarmısın bilmem ama böyle durumda ne yapardın.
- +1 yıl
ben asla kendimi utandiracak bir davranista bulunmadim ve senin de bulunmamani tavsiye ederim .. istersem kendime baglayabilirmisim ahaha .. cok cahilsin bak her akil saihibi boyle dusunur: baskasini benim icin terk eden gun gelir benide bir baskasi icin terk eder .. anladin? ben bu sekilde dusunurdum .. sonunda benide terk edip uzuntuye bogacagini bildigim birisiyle boyle bir sey yasamak istemezdim ayrica senin de kiz kardesinlerin var bir de onlari gozunun onune getir istersen..
- +1 yıl
Tamam haklısın bende önceden böyle derdim ama ben o bu sözleri aşık olmadan söylerdim ama aşık olduktan sonra heşey değişti.
Ve büyük konuşma çünkü ben ne zaman büyük konuşsam başıma geliyor.
Kızı kendime bağlayabiirim ama zaman istiyor kız kkolay lokma değil zaten çok zorluyo ama vazgeçemiyorum. Kız öyle kolay kolay bırakacak birisi değil bendede hoşlandığının farkındayım ama bir türlü kızı kendime bağlayamadım çünkü sevgilisi var. - +1 yıl
emin ol ki herkes asik olmustur .. rezillige vermenin bir anlami yok .. ben buyuk konusmuyorm mantikli olan cozumu sunuyorum .. kizi kendine baglayamazsin zira gonlunde baskasi var .. sende baska erkegin opup kokladigi hatuna cokta merak olma .. su an ne yapiyorlardir bir dusun sonra devam et .. utanmayacakmisin birakip sana gelse? haha hoslanmadigi belli yoksa gelmezmiydi kendini kandirma kadinlar seytan ve kotudur seni cig cig yerler git sevgilisi olmayan hatunlarla ilgilen
- +1 yıl
Hayır öpüştüğü falan yok burası öyle öyle teksas veya los angales değil.
Aşk mantığın sesini dinlemez. Kalbin sesini dinler.
Benden hoşlandı sadece biraz daha çabalamamı istiyor. Ya sen neden bana hep ters cevap verip moralimi bozuyon ya.
Çiğ çiğ yerlermiş deme gı vallamı. bilmiyodum. Ben öyle her kıza aşık olmam 10 milyon kızdan bir tanesine aşık olurum.Bana tavsiye vereceğine şu yaptığına bak be. - +1 yıl
haha ne kadar safsin tam zannetigim gibi :) seni iyi kandirirlar .. yani hic opusmuyorlar oyle mi? kandirma kendini.. yine bununla kalmis olsalar iyi zira bununla kalmis oldugunu zannetmiyorum .. hatta hemen hemen eminim .. ben senin kandirilmani engelliyorum sen kadinlari tanimiyorsun .. senden hoslansaydi bunu kesinlikle cok daha fazla belli ederdi hatta gelirdi buna emin olabilirsin .. sana gelene sevinme demisler cunku o da bir baskasindan geldi .. anladin?
- +1 yıl
ama yinede umudunu kaybetme gelirse kendi gelir sen sevgilisiyle aralarini bozmaya calisma sakin
- +1 yıl
ama gelse bile hep akli onda kalabilir
- +1 yıl
Hoşlandığından eminim ama tereddütte bence.
Üstüne fazla düştüm galiba yani onu sevdiğimi her defasında dile getiriyordum yere göğe sığdıramıyordum haliyle oda şımarıyordu galiba ondan dolayı beni önemsiz gördü galiba.
Bilmiyorum biraz geriye çekilecem bekleyecem. Benimle olduğu zamanlarda geçmişi hatırlayacağını sanmıyorum.
bu arada burcun neydi. - +1 yıl
ben zannetmiyorum hoslansaydi gelirdi buna emin olabilirsin .. sana inanamiyorum sen ona sevgilisi oldugu halde seni seviyorum mu dedin? oha .. cok ucuz ve adi bir haraket .. acaba senin sevgiline biri seni seviyorum dese ne hissedersin? sen yaptigin hareketten dolayi bu seninde basina gelecek .. o sana hayatta gelmez
- +1 yıl
Yaptığımın hatanın bende farkındayım ama işte bilmiyorum gençliğin verdiği cahillikte olabilir. Evet çok ucuz bir hareket ama daha kötü birşey oldu. Annesinin yanında ona hediye vermek istedim yani kıza resmen yavşadım ve komik duruma düştüm. Ama annesinin olduğunu bilmiyordum.
Evet insan ne yaparrsa onu yaşar ve ölürmüş bilmiyorum inşallah başıma gelmez.
Burcun neydi. - +1 yıl
herkes genc oldu ama kimse senin yaptigin davranislari sergilemedi .. allah seninde basina getirir olur biter ama senin de sevgiline/esine ilani ask edileceginden emin olabilirsin .. ben burclara inanmam ama kova .. kizin yaninda cok komik duruma dustun geri cek kendini
- +1 yıl
cocugum ya sen kendini ne kadar rezil ettin? gelse simdiye kadar gelirdi artik hayatta gelmez .. ayrica gelse ne olacak? sen oldukca genis bir erkeksin .. hc sevgilisi olan bir baya seni seviyorum denir mi? o baskasinin kadini ve yakinda evlene bile bilirler uzak dur
- +1 yıl
Ama bu o kızında hoşuna gitti bence. Çünkü gülüyordu hemde annesinin yanında. Zaten kendimi geri çektim durmadan mesaj atardım ama son 15 saattir mesaj atmıyorum :)
Ya ben böyle değildim yakışıklıyım ama kızlarla pek aram olamazdı çünkü utangaçtım. Ama ben çok film izlerim romantik komedi filmlerini izleye izleye kendime aşırı güvenim geldi. Annesinin yanında kıza sarktım resmen. Kadın iyiki bağırmadı manyakmısın nesin ya sen ben annesiyim sen napıyorsun dedi ucuz yırttım yani:) - +1 yıl
Terazi olsan senden tavsiye isteyecektim.
Hayır ya ne evlenmesi kızın yaşı daha 16 yeni 17 ye girdi sanırım sevgilisi ise 18 yaşında ne evlenmesi. Ve 4 aydır çıkıyorlar.
Aşk beni rezil kepaze etti valla. Hatta bu yaptıklarımı sevgiliside biliyor hatta bir defada yüz yüze konuştum sevgilisiyle ne kötü bir durum demi bazen kendimi tanıyamıyorum. Bu benim illkez bir kıza açılışımdı. - +1 yıl
kizin aklini celmeye calismissin ama ise yaramamis .. hangi kizin hosuna gitmez ki bir erkegin kendini bu kadar rezil etmesi? sevgilisine olan aski ve sevgisi buyukmus cok buyukmus .. utanmadan mesaj mi atardin? hauhahuaua ay sen kendini ne kadar rezil ettin boyle? hic mi kizin sevgilisinden korkmuyorsun veyahutta utanmiyorsun? bak oglum senin ileride basina gelecek olanlar pismis tavugun basina gelmeyecek :):) cok sakat isler bunlar muhtemelen ailece seninle egleniyorlar
- +1 yıl
burclara inanmak safsatanliktir ataturku elestirecegine kendin yaptigin rezilliklere bak .. baskasinin kadina asilmayi birakta ise yarar seylerle ugras .. senin bu tarz bir insan oldugunu biliyordum .. kiz okumuyorsa erken evlenir muhtemelen 18 dedin mi kiz yolcu .. ne konustun sevgilisiyle?
- +1 yıl
Hiç sorma gerçekten çok rezil bir durum ya mal gibi gittim kıza 150 liralık saat aldım kabul etmedi elimde kaldı saat ya.
Peki bir kız hoşlanmadığı bir erkekle telefonda tam 35 dk konuşurmu bu kız benle bu kadar konuştu ve şimdi arasam yine konuşurum.
Sevgilisinden utandım ama korkmadım niye korkacamki Allahtan korkacağıma neden kulundan korkayım. Sevgilisi asarım keserim dedi gel kes dedim daha gelip kesecek :)
Sende bir kızsın anlarsın bundan sonra ne yapmam lazım etkilemek için sence.
- +1 yıl
Ya bak benim yaş 20 ama elime kız eli bile değmedi vallahide billahide. Bu devirde yakışıklı olupta 20 yaşına kadar böyle kalmak çok zor. Ne kızlar peşimden koştu anlatamam. Ama artık bende dayanamadım bu kızı görünce kendimi kaybetmişim.Ya bir an ne yaptığımın farkında bile olmadım.
Ben böyle bir insan değilim bu benim ilk kötü birşey yapışım ve her kes hata yapar. Önemli olan hatalardan ders almaktır.
Sevgisi geldi uzak duracan dedi. Bende elinden geliyorsa uzaklaştır dedim. :) - +1 yıl
hahaha :D konusur neden konusmasin? bir sey yok buna alinma uzulme diye konusur hatta benimde konustugum olmustur .. o cocugun sana bir bet duvasi yeter seni yere yapistirmak icin o zaman o sevdigin allahin bile sana sirtini doner ..cocuk gelmemis cunku buna gerek kalmadi sevgilisi senden hoslanmiyor ne yapsan nafile :) sevse gelirdi cocukta seni ciddiye almiyor bu yuzden seni salak gorebilirler .. nasil konustun sevgilisiyle nasi oldu?
- +1 yıl
sen aptalsin sevgilisi seni uyarmis gururlu ol ve yuru git isine yoksa bir gun tartaklanabilirsin
- +1 yıl
Ya ben bu son 1 aydır ne yaptığımı bilemiyorum salak gibiyim. Oğlan beni takip etmiş arkamdan seslendi kardeş bir dur bakalım diye baktım lan o çocuk. Ha kardeş söyle bakalım nedir derdin dedim. O senmisin kardeş dedi evet o benim dedim. Kardeş bak çok uzattın dedi. He kardeş uzattıysam ne olacak dedim. Olmuyor kardeş bak böyle dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkına vardım. Ve çocuğa kusura bakma kardeş dedim tamam bitti dedim sadece tatsızlık çıkmasın diye böyle dedim.
- +1 yıl
boyle demek zorundaydin cunk kiz cocugu tercih etmis uzak dur derim
- +1 yıl
Sonra yine icraatlere devam ettim bu çocuk yine kızın arkasında olduğumu öğrenmiş bana mesaj attı seni böyle seni şöyle yapacam adam akıllı söyledim anlamadın galiba dedi. Bende elinden geleni ardına koyma dedim. Ama senle konuşunca bu kızdan vazgeçesim geliyor nedense.
Oğlandanda özürmü dileyim ne yapayım bilemiyorumki. - +1 yıl
yaptigin buyuk ayip demiyecegim REZILLIK diyecegim zaten vazgecmekten baska caren yok kizin sevgilisi var ve kiz gorunen o ki hayatindan memnun .. cocugun duzgun olup olmayacagina sen karar veremezsin o duzgun degilde sen misin duzgun? onun bunun hatununa yan bakman bile cok yalnis .. bak onlari demene ragmen kiz onunla beraber hala demek ki cocuga yurekten bagli belli ki cok seviyor ve her lafina inaniyor .. ask bu ona asik olmus ve cok baglanmis
- +1 yıl
bence iste ama bir daha ayni hatayi yapmamaya calis yoksa kendini rezil edersin kizin ve oglanin numarasini nereden buldun?
- +1 yıl
Ya kız okula gittiğinden dolayı bir arkadaşından almıştım. Oğlanın telefon numarasını almadım faceden mesaj atıyordu bende cevap veriyordum.
İşte bende ondan korkuyom ya şimdi özür dilerim bitti derim sonra yine kızı görünce dayanamayıp yine aynı hataya düşerim diye korkuyorum. - +1 yıl
o zaman daha da rezil olursun iste kiz nasil bir kz?
- +1 yıl
goster bakalim
- +1 yıl
baktim fena bir kiz degil ama cekici bir guzelligide yok simdi bu kiz acik mi kapali mi anlamadim? huylari nasil?
- +1 yıl
Fena değilmi. Çekici değilmi güldürme beni ya ben bu kıza ilk olarak resimlerini görünce aşık oldum sonra gerçektede görünce dahada aşık oldum. Mavi gözlü ve bir fizik var görsen.
Ya normalde açık. Huylarını pek bilmiyorum ama kötü birisi değil bence. Babası ile annesi ayrılmış annesiyle yaşıyorlar. Babablarını sevmiyorlar aralarında ne geçmiş bilmiyorum.
Kızın fotolarını görünce kızı bırakasım gelmiyor. Yaptığımın yanlış olduğununda farkındayım. - +1 yıl
ya hayir cok cekici bir kiz degil yani agim sahim bir guzelligi yok ama ask bu yani sana gore dunyanin en guzel kizi olabilir ama bana gore cok abartili bir guzelligi yok yolda gorsem donmem .. ki bir kiz olarak bende bazi kizlar hakkinda aa ne guzel kiz derim .. babasi yoksa bana gore bu kiz oldukca erken evlenir bu isler boyle.. 18 dedin mi hoooop giderler .. soyle dusun ama sana bir tavsiye gercekten kiz da abartilacak bir guzellik yok .. normal bir kiz o kadar otesi degil
- +1 yıl
ayrica gozleri mavi gibi durmuyor hic galiba kahverengi yani lens kullaniyor olabilir .. mavi olsa bile fark etmez bir insan sirf gozleri renkli diye guzel olmaz.
- +1 yıl
hayir bak wallahi yok sana oyle geliyor diyorum cunku asik olan sensin ama kizin abartili hic bir guzelligi yok standard turk kizi guzelliginde .. kapamazsin cunku kiz secimini yapmis durum da :)
- +1 yıl
kendini kandirma buna yapriklarindan sonra gelmiyorsa demek ki niyeti yok
- +1 yıl
AYYY wallahi billahi da guzel degil ayrica cok acik giyiniyor . guzel bir kiz degil
- +1 yıl
Resmlerden bile güzel normal hayatta.
Evet açık giyiniyordu ama artık öyle değil ama yinede vücut hatlarını belli edecek şekilde giyiniyor,
Bak hiç birşey imkansız değildir. Şimdi sana birşey söyleyecem güleceksin. Romantik komedi filmlerinde böyle durumlar hep vardır ve adam kızı kafaya takar ve kapar ister sevgilisi olsun ister olmasın farketmez çok uğraşır ve en sonunda kapar. - +1 yıl
normal hayati bilemem ama resimlerde bir guzelligi yok .. fizigi de guzel degil cok zayif .. kadin fizigine sahib degil cocuk gibi daha cok o dedigin sadece filmlerde olur
- +1 yıl
170 boyunda tamam zayıf ama yakışıyor.
İşte o filmler varya beni bu hale getirdi.
Ya dürüstçe söyle bak senden bir akıl almak istiyorum. Kızı elde etme şansım var desem ki var zaten. Ne yapmalıyım bundan sonra bugün mesaj atmadım hiç artık biraz geri çekilmeye karar verdim. Ne yapmam lazım sen mesela o kızın yerinde olsaydın ben seni nasıl etkilerdim. - +1 yıl
ya dedigim gibi guzel bir yuzu ve fizigi yok abartisiz bir kiz normal .. eger sevgilime asiksam ki kiz cok asik gibi etkiliyemezdin attigin her adim seni daha cok gulunc duruma sokardi .. mesaj atma arama bak bakalim ne olacak eger 48 saat icinde o aramazsa unut gitsin
- +1 yıl
Ya bak ben onu arayorum ama babamın telinden arıyordum gizli numaradan çünkü babamın numarasının görükmesini istemiyordum ve babamın teli faturalı olduğu için oradan arıyordum benim telimi bilmiyor. Sevgiliside beni facelerden engelledi yani facelerimin hepsi engelli.
Kız bana ulaşmak istese bile hemen ulaşamaz.
Kızın azda olsa hoşlandğını hissediyorum yani azda olsa hoşlandıysa ne yapmam lazım şimdi ne yapim. Hadi buradanda bana yardım et. - +1 yıl
isteyen ulasir merak etme :) dedgim gibi kendini geri cekmenden baska bir yol yok ilk kivilcimi sen caktin sira onda ki ondan bir hareket gelmezse unutan gerekebilir
- +1 yıl
olmaz birak merak etsin .. ki etmiyorsa seni hic umursamamistir demektir
- +1 yıl
Tamam peki 3 veya 4 gün hiç arayıp sormayacam . Ama kız beni görünce utanıyordu hediyeyi uzatmıştım bu senin için umarım beğenirsin diye yok ya istemiyorum diyerek gülmüştü. Aslında hoşlanmayan kız böyle gülmez ve utanmaz kesin ve sert konuşur. link bu linki izle kız sanki beni arkasından koşturmak için kabul etmiyor. Böyle sert bir biçimde istemiyorum demiyor yumuşak bir ses tonuyla diyor.
- +1 yıl
seni kirmak istemiyor anla artik bunu :)
- +1 yıl
bak adam ne dedi en fazla 4 kere yapilmali pesinden kosma olayi yoksa fazla naz asik usandurur deyip pesini birakacaksin ki sen 4 degil daha cok yaptin bunu istemiyor iste istemiyor
- +1 yıl
İnşallah haksızsındır.
Ama bende az uz anlarım ani konuşmalardan. Mesela bu kız beni hiç görmemişti. Telefonla bunu aradım sana soruyorum senden hoşlanan birisi var ve sen bunu hiç görmedin ayrıeten sevgilinde var. Seni arıyor ve senle konuşmak istiyor sen bu kişiye en fazla kaç dk süre verirdin veya konuşurmuydun. - +1 yıl
elbette konusurdum kim oldugunu cok merak ederdim
- +1 yıl
olurdu elbette cok merak ederdim
- +1 yıl
ya sen cok safsin neden vermeyeyim ki?
- +1 yıl
senin resmin var mi? bakalim bakilacak tip var mi sende
- +1 yıl
haha ya bir insana hayir sen cirkinsin denir mi? aklini mi kacirdin?
- +1 yıl
sen link yola ben bakarim ayrica boyle sacma sapan davranislarla kendini rezil etme
- +1 yıl
acilmiyorr
- +1 yıl
profil resmine koy
- +1 yıl
kizin resimlerini al profiliden
- +1 yıl
gunah denen bir sey var sonucta kul hakkina giriyor oluyorsun
- +1 yıl
dedigim gibi sen agirdan al
- +1 yıl
artik yat kizin da pesini birak
- +1 yıl
hyr yatmiyorum
- +1 yıl
kizin annesi yengesine anlatmistir muhtemelen o da seni kollamak icin eklemistir arkasinda fazla bir sey aramamak lazim .. ya da seninle kizi rahat birakman icin konusacaktir hic bir kiz sevdigi birini yengesine anlatmaz ;)
- +1 yıl
oyle oldugunu zannetmiyorum sana oyle gelmis olabilir .. bence annesi anlatmistir yengesine .. kizin seni sevdigini dusunmekten vazgez zira sevmiyor bu cok belli .. sevgilisi var ve muhtemelen cok mutlular .. baskasinin kadini o unut gitsin
- +1 yıl
Ya annesi geri zekalımı ki durduk yere hatta aynı şehirlerde yaşamadıkları kızının yengesine konuyu açsın. Hem zaten annesi beni bir kere gördü her zaman gördüğü yok.
Yani anlayacan kız yengesine demiş ve büyük ihtimalle yengesi beni deneyecek. Diğer ihtimalle uzak dur yoksa iyi olmaz diyecek. - +1 yıl
Hem kız benden hoşlanmamış olsa neden yengesine benim lafımı açsınki.
Bak bir kız karşıdaki erkeği kendisinden uzaklaştırmak istiyorsa çok sert bir biçimde reddeder erkek zaten bunun farkına varrır ve artık yanına bile yanaşamaz. Ama kızda öyle bir durum yok sanki beni deniyor sınavdan geçiriyor gibi ve hepsini geçersem mükafat olarak kendini bana verecek gibi sanki :) - +1 yıl
KIZI SUREKLI RAHATSIZ EDIYORSUN ACMASIN DA NE YAPSIN SORUYORUM SANA? hayir senin dedigin gibi olmaz bende bir kizim ve sana oyle reddetmez diyorum .. uzulmeni alinmani istemiyordur o kadar .. seni denemiyor o secimini yapmis ve secimi su an yanin da olan erkek sende biraz gururlu ol artik .. soyle dusun su an muhtemelen opusuyorlardir
- +1 yıl
hatta su an kiz cahil donemlerinde yani yasi oldukca kucuk gercegi goremeyip ve yalnis oldugunu anlamadan cok cok daha ileriye gidebilirler
- +1 yıl
haha oglum salakmisin sen kiza neden boyle salak salak sorular soruyorsun? soyle bana sence bir kiz evet ben opustum der mi? wallahi bende opussem opusmedim derim zira sonra kotu bir kiz oldugumu dusunurler hatta bakire olmadigimi bile dusunebilirler diye dusunurum .. cok durust olmama ragmen boyle bir konuda kendimi koruyabilmek ve istikbalime garantiye alabilmek icin yalan konusurum
- +1 yıl
dedigim gibi abartili degil ondan cooooook cok cok daha guzel kizlar var sucuk gibi kizlar var idare eder
- +1 yıl
kizin yanin da ki erkek kim yakisikli cocuk
- +1 yıl
o kizi unut o kiz senle cikmaz ;) cocuk karizma bir karizmasi var diyelim ayrica kiz da yanin da mutlu gibi
- +1 yıl
bak bak kizin profiline girdim ne goruyorum 20 aralik tarihinde tekrar barismislar sevgilisiyle ve arkadaslarindan biri semaya diyor ki bosuna siktin canini mavis .. yani bu durum da sema sevgilisine buyuk bir askla bagli canini bir kavga icin siktigina gore.. yoksa firsat bu firsat der sana gelebilirdi anladin? anla artik sen onun icin yoksun hatta bana gore semayi sevgilisi birakmizs ve sonra donmus sema da tekrar kabul etmis onu
- +1 yıl
ya bir karizmasi var sonucta
- +1 yıl
:) ben bu oğlandan en az 5 kat yakışıklıyım bak en az diyorum. Ve bücürün teki benim boy 180.
Omuzlarımda geniştir birgün vücut geliştirme salonuna gitmiştim oradaki hoca bana aynen şöyle dedi böyle vücut hatlı bir erkek zor olur omuzların dik ve çok iyi sanki sen bu iş için doğmuşun dedi. Hafiften atletik vücutluyum. Sana soruyorum hem yakışıklı hem hafiften kaslı hemde yakışıklı ve çekiçi bir erkeğe hangi kız hayır diyebilir. Bence kız benden hoşlanıyor bak görürsün sana diyecem. - +1 yıl
kiz cok anlami ask sozcukleri yaziyorrr sevgilisine cok asikk .. bak yazdiklarina:
Kadın senin boynuna sokulup kokunu içine çektiğinde ruhunu teslim ediyor.
Sen aldatmaya çalışıyorsun, götün başın oynuyor. Göt müsün nesin lan?
Herşey Bitti Sanma . Ortak Günahlarımız Var , Beraber Yanacağız Daha :)) .
Kimseyi S'evemiyordum, herkesten nefret ediyordum. Çünkü herkes OrospuÇocuğuydu.
S'onra S'en geldin. Gidecek misin?
Gidemezsin. Gidersen S'kerim.
- +1 yıl
O sözlere bakma sen o işler öyle olur.
Aldattığını düşünüyordu ve ayrılmıştı sonra o oç bu kızı yine kandırdı bir şekilde.
Ve 4 ay dır çıkıyorlar en az 3 kere ayrılıp barışmışlardır bu kadar az bir sürede bu kadar ayrılmak normalmi sence. Ula varya bana illa inat ettiriyorsun varya illaki o kızı kapamazsın diyorsun beni inatt ettirmeye çalışıyon. - +1 yıl
haha sen ne kadar safsin ya da salakmisin desem bilemiyorum .. kiz bana gore sevgilisini cok seviyor bu cok belli hatta deli gibi asik .. bir insan sevmedigi asik olmadigi birine inanir mi? ben sana soyluyorum bir kiz her zaman asik oldugu insana inanmak ister ne olursa olsun ona inanir .. ooo simdinin gencleri her hafta bir ayrilik patlatiyorlar evlilige kadar bu boyle devam ediyorr .. kiz sana asik degil gonlu yok sende bu durumda ne yapsan bos kabul et .. kiz neden suphelendi sevgilisinden?
- +1 yıl
ahahahhaahah hayir olamam ayrice neden teyzenin kizi oluyorum?
- +1 yıl
hayir o kizin sevgilisi varr ayrica kendin neden soylemiyorsun?
- +1 yıl
Bak ben söylüyorum çok üzerine düştüğüm için biryeri kalkıyor onun için dün ve bugün hiç mesaj atmadım.
Şimdi sen beni temsil ederek ben onun teyzesinin kızıyım bana seni anlattı şöyle seviyor böyle seviyor dersen kız ister isetmez etkilenir çünkü niyeti çok ciddiki bu beni sevdiğini herkese diyormuş diyecek ha nolur. Allah rızası için. - +1 yıl
iyi eklerim bir vakit ne diyeyim
- +1 yıl
Ya şimdi sen hep benim aleyhime konuştuğun için tutupta kıza yanlış birşey deme kurbanın olayım.
Hem adımıda bilmiyorsun onun ben x kişinin teyzesinin kızıyım. 5 gün öönce yanına gelmiştim şuan hollandadayım senden bahsettii artık usandım senin hakkında konuşmalarını dinlemekten. Ya bu çocuk sana gerçekten aşık olmuş sen ne kadar şanslı oldğunun farkındamısın bu çocuğu ben iyi tanırım şöyle dir böyledir gibi cümleler kurarsan ama şüphelendirmeden. Bide ben seni faceden ekleyim ne söyledi de - +1 yıl
ismin ne
- +1 yıl
Sakın ama sakın falso verme tamammı. Hatta hollanda lafını etme sadece 5 gün önce yanındaydım bana senin fotoğraflarını bile gösterdi. Hatta şuan bunları yazdığımdan haberi bile yok en son aradğımda morali çok kötü gibiydi. gibi şeyler söyle. Sen zekisin ne diyeceğini bilirsin zaten hem kızsın nasıl konuşacağınıda bilirsin.
Karşına çıkmış annenin yanında bunuda bana anlattı de. - +1 yıl
Ya bak benim haberim yokmuş sen benden habersiz yazıyormuşsun gibi konuş.
Kuzeninede demiş zaten seni de.
Adım Yunus bu arada.
Ben Yunusu iyi tanırım şöyle iyi çocuktur böyle iyi çocuktur de. Bide faceni verde ben seni ekleyim ne dediyse bana söylersin ona giöre bakarız olurmu.
- +1 yıl
tamam link gonder ekleyeyim seni
- +1 yıl
ekledim ne olacak
Yani sadece otobüste ki kısa süreli aşk tarzında oldu, uzun vadeli olarak öyle düşünmedim ama gerçekten aşık olduğum kişiyle de birlikte olamadım. Açılamadım mal gibi şimdide farklı şehirlerdeyiz.. Öyle yani dalgıcın gözyaşlarını silmeye çalışması gibi bir şeydi benimki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
+1 yılözgüven eksikliği tamamiyle yoksa yolda olsun otobuste olsun bı cok bakıştıgın ınsan oluyo belkı oda sana aynı duyguları beslıyo ama anlık bısey yanı bı daha goremıycen bı ınsan o anda sende gıdıp acılamıyon öylece yok olup gıdıyo çok oluyo yanı anlıycan
01 Yorumlayanii çünkü yani muhtemelen başı bağlıdır :P diye yazmam muhtemelende tanımadığımdan zor gelir.. ama şansımızı denemekte fayda var zaten beğendiğim kızlar genelde tatlı çok ilgi çekmeyen kızlar daha çekici geliyor bana :)
00 Yorumla
+1 yılaşık olmadım ama hoşlandığım bir kıza söylemekten son anda vazgeçtim bana bakmaz diye
keşkem söleseydim kütüğün teki kaptı :(16 Yorumla- +1 yıl
belki o kiz kutugu begenmistir olamaz mi? :D belki kutuk sana gore kutuktur
- +1 yıl
bana göre kütük onun içinmi iki-üç ay sonra ayrıldılar?
- +1 yıl
demek erkek huy olarak kotu biri cikti ama dis gorunusu olukca yerindeymis yoksa kiz neden ciksin ki?
- +1 yıl
uzun hikaye ama kısaca para :)
- +1 yıl
eeee para artik her askta basrolu oynuyor :D
- +1 yıl
salla gitsin
+1 yılOlmalı olmak zorunda yoksa ben yalnız kalamazdım;))
20 Yorumlaoldu :( link
00 YorumlaOldu. Olmamaliydi. Cunku bir bakiyosun senden daha tipsiz insanlar kapmis kizi ozguvensizlik cok kötü
22 Yorumla- +1 yıl
belkide sen onlari kendinden daha tipsiz buluyorsundur ama belki kiz seninle ayni fikirde degil olamaz mi?
şöyle bir durum var bazı zamanalar düşünürm bazı zamanlar düşünmem aklımda bir sürü şey vardır , kafam rahat olduğunda ama rezil olucammış falanmış filanmış düşünmeden giderim isterse yanında bir sürü kişi olsun
00 Yorumlabawlicam wimdi soohbetinize ha o kadar sohbetmi edilir ya bir gelemedim sonuna
00 Yorumlaçok. Aşık olmak değil de dediğin şekilde çok hoş bulduğum ama baştan kaybettiğimi düşündüğüm oldu...
10 Yorumla
+1 yılolmadı hiç bir zaman Hırlı mı hırsız mısın niye kabul etmesin :)
00 Yorumla
+1 yılçok seferinde ama yanlız bu duygu yüzünden çok defasına kaçan fırsatlar bir daha geri gelmiyor
10 Yorumlaaşk değilde çok hoşlanıyordum lisedeyken baya yakındıkta. lisede söylemedim üniversitede teklif ettim reddetti o gün bugündür tek kelime konuşmadık
00 Yorumla
+1 yılŞu an o durumdayım hatta. Ama ne yapayım ben kendimi beğenmedikten sonra omu beni beğenecek ?
11 Yorumla- +1 yıl
en iyisini yapiyorsun diyeyeyim o zaman :D
+1 yılOldu. kahretsin ki daha sonralarda kızında bana karşı boş olmadığını öğrendim.
sonuç kız şuan başkasıyla çıkıyor.00 YorumlaMillet böyle düşündüğü için o tarz kızlara özellikle giderim... ya olursa ;)
10 Yorumla
+1 yılhiçbir zaman yaşamadım öyle bişey. hoşlanacağım kadar güzel bir kızsa zaten o benimdir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet şuan bir tane var gibi sanki. Herkes bana yakışıklısın diyo ama ben hala yakıştıramıyom kendime bu kızları :( büyük bir özgüven sorunu
00 Yorumla
+1 yılevt :S hayr kelimesini bizde duymayı sevmiyoruz :S ve çok duydumn yeter yani
00 Yorumlaçok güzel kızların 90 ı tempra olduğu için çoğu zaman itici bile gelmiştir bana.
00 Yorumla
+1 yılAşk diye birşeye inanmıyorum ama bu kız güzel dediğim çok oldu
10 YorumlaLisede iken olmuştu :/
00 YorumlaÇok oldu, ayran gönüllülüğün zararları bunlar :)
10 Yorumla
+1 yıloldu ruyalarima bile giriyordu .d
01 Yorumlaoldu pampa napalım :|
00 YorumlaEvet bana oldu cok. Xd saka saka
02 Yorumlaçıkmaya başlayıp sırf bu yüzden ayrıldığım oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmadı hiç bir zaman
00 Yorumla
+1 yılmilyon kere :D
00 Yorumlaoldu tabi ki
00 Yorumla
+1 yılOlmuştur pampa
00 Yorumla
+1 yılyoooooooooooo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu anki :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin olmuştur :)
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hic bir kiza asik olup bu kiz cok guzel bana bakmaz dediginiz oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler