Renkli göz takıntısı olan var mı mesela mavi, yeşil gözlü olmasa hoşlanmam veya çıkmam şeklinde?
Bende var mesela yeşil veya mavi olmasa olmazz .d
Bende var mesela yeşil veya mavi olmasa olmazz .d
:) Ayni takinti ben de de vardi bi zamanlar ... :) ama benim icin daha cok gözlerin rengi degil bana bakisiydi... renkli göz sevgililerim de oldu, ve gercekten arkadas cevremde bile bean ediyordum, renkli olmazsa gelmesin diye :) ama sonra ne olduysa oldu :) siyah renkli birine denk geldim, o ki$inin gözleri okadar güzel di ki :) kendimi alamadim, Allahimmm simdi bile hayal ettigim de :) yüzüm de tebessüm olusuyor :) yane anlicaginiz evdeki hesap pazara uymadi :D
Takıntım yok ama yeşil gözleri çok beğenirim. Tabi sevdiğimin o kahve gözlerini hiçbir yeşile değişmem orası ayrı. Sonuç olarak sevdiğinin gözü,göz rengi,göz bebeği,sana bakışı büyüktür göz takıntısından.
benim var ya yapamıorum renkli göz olmadığı zaman sevemiorum bağlanamıorum bi çıksa karşıma çok sevicem de yok çıkmıo :S
önemli olan o gözlerin bana bakisi rengini ben ne yapiyim gardas :-)
Cevap
7Cevap
eskiden renkli gözlülerden hiç hoşlanmazdım ama sevgililerim hep renkli gözlüydü ve çok güzeldi. artık renkli gözlü istiyorum :D
Sevgilim mavı gozlu ve ben onun gozlerıne bıtıyorum <3
Gözleri olsun yeterli..
:D iyiydi:)
erkeklerde renkli gözden hiç hoşlanmam ela olabilir ama hele mavi çok itici bence ama tabi kıvanç tatlıtuğ gibi birinede hayır denmez.:D
arkadaşım öledir yeşil gözlü erkek takıntısı var yeşil göze zaafı var kendisi koyu kahve gözlü banadda bakıp zten yeşil gözlüsün sen konuşma hiç dio :D
hayatımda duyduğum en saçma şey göz rengine göre sevgili seçmek.
hep yeşil göz dedim ama yeşil gözlü kimseyle daha sevgili olamadık .D. bendeki bu şansa hastayım :)
göz rengi takıntım yok..ama ben kahve gözleri beğeniyorum...
Fark etmez. Benim eski sevgilimin mabi göz sarışın takıntısı vardı
yeşil gözlüyüm şanslıyım o zaman
Fikirleri renkli olsun
Siyah-beyaz eski model televiziyalar gibi olsun.
Simsiyah göz ve beyaz ten iyidir.
renk gelip geçici kalb hep kalıcıdır :)
Van kedisi mi alıyorsun pet shoptan ya?
haha :)))))
Gözlerim yeşil renk. Tüm yeşil sevenlere öpcüklerimi yolluyorum <3
yalan
Renkli gözlü olursa çıkmam diyorum ben
bizde sana çok meraklıydık nedir bu düşmanlık anlamıyorum yaaaa
yok oyle saçma seylere pek takılmam
Sevdiceğin gözleri güzeldir renk önemli değil.
Renkli gözlüler out :P
I-ıh yok.
Ben de yok mesela.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar