Yarına kızın biriyle buluşma ayarladım..ne giymemi öneririsinz?
ilk buluşmada bu konuyla alakalı beklenmedik bişey oldumu ?
ilk buluşmada bu konuyla alakalı beklenmedik bişey oldumu ?
Üstte lacivert kareli bir gömlek altta yine siyah veya lacivert bir keten pantolon veya kot pantolon kadife lacivert bir ceket olabilir ve pantolona göre klasik veya spor bir ayakkabı parfüm tabi ama abartı olmayacak onu şöyle yapabilirsin hataya sık zıplayıp yakala ve bir bileğine sık diğeriyle paylaştır eee ne kalmıştı tabiki dişlerini fırçala o gün soğan türü şeylerden uzak dur ve sanırım son olarak küpe tarzı şeyler takmasan hoş olur saçınıda jöleleme düzgün bir şekil ver yeter:-Dbitti.
kareli gömlek giymem..beyaz gömlek giyecem spor bi gömlek altına da kot pantolon giyiyim diyorum onun dışındaaa bi dakka.. küpe takmıyorum jole de kullanmam o da çıktı aradan..böyle eklenicek bişey var mı ?
Beyaz çok sıradan şuan o resim bozuldu yardımcı olamiycim:-D
içindeki sıradan değil tip de öyle kurtarır durumu :D
Bütün yazdıklarımı unut mutevazi ol lütfen kızlar bu yüzden soğur sendennn...!ahhh bu erkekler çok biraz mutevazi olun...
ben kendimi biliyorum sadece... kızın yanında öyle bi densizlik yapılmaz hele ki ilk buluşmamızda
ondan sonra kendini beğenmiş flan diyip bi ton laf edecek ohooo
Bu buluşmayı unut fena çuvallarsın biliyorum:-D
nerden biliyosun yaa noldu şimdi yoksa sen o musun :D:D ?
Tabiki hayır ben kim buluşmak kim amannn
ne alakası var yani neden öyle olsun ki ?
Kısmet diyelim şaka bir yana umarım güzel geçer:-)çokşans bol şans:-D
t. ederim şansa fazlasıyla ihtiyacım olur diye düşünüyorum ilk 15 dk kazasız belasız geçerse kız benimdir zaten meyilli doğru adımlar bekliyo benden bakalım nolcek :D
Çok mu güzel bu kız?
fazlasıyla allah özenerek yaratmış ona bi lafım yok kesinlikle bişey denemez ama karakterini çok merak ediyorum bi de kız pohpohlanmaya alışkın bi tip peşinde bi ton erkek vardı kimseye prim vermedi benden başka ilginç biri bende aramızda bişey düşünmemiştim daha doğrusu kız hiç aklımda yoktu.
Him anladım hayırlısı olsun:-)
hayırlısı... altından ne çıkacak bilmiyorum..
Buda ne demek ya?
yani kız nasıl biri o bakımdan
Ne zaman olacak bu buluşma?
yarın öğleden sonra sabah dersim varda gitmeyecem o durumda pek ders dinleyesim olmaz direk evden çıkarım
Him sonucu söyler misin peki bana bunca hazırlık valla merak ederim:-)
istediğim gibi olursa mesajlarım seni :)..ama kötü geçme ihtimalini de unutmamam lazım
Anladım hayırlısı olur inşallah maşallah olur ya neden olmasın hayırlısı neyse çok şans yeniden :-Diyi geceler
tsekkrler iyi geceler :))
temiz giyin en önemlisi güzel kok nefesinde öyle
gömlek giyebilirsin erkeğe yakışır gömlek
vanilette az daha somut ol .sen nasıl görmek istersin kılık kıyafeti tam olarak şu uygun bu uygun değl hayalindeki görüntüyü betimle bana
deri montum yok.şunu de factodan alıyım çok ucuzmuş ama bunu da tavuk derisinden yapıyolardır heralde..herşey tamam üstüne alternatif ne olur
bide bi atkı gibi bişi tak
giyinme reyis,kalıcı ol hafızalarda.hem buluşmaya gitmişken çıplak eylem yap 4 liraya mazot mu olur diye.
ooovvv baya iyi fikir ömrü boyunca beni konuşur artk
Gömlek altına sweat shirt tamamdır kot pantolonu da çek.Deri ceketin varsa tamamdır.Hoş olur.
saol kardeşceğizim
Cevap
2Cevap
kot pantolon giymesin de ne giyerse giysin :D Dermişim spor eşorfman kulakta 1 küpe olabilir yüzü temiz traşlı olmalı ve gülümsemeli ama dişleri görünmeden :D
valla kot giyecektim ya kirli sakal kurtarmaz mı biraz üşengecim de..zaten fazla bişeye ihtiyacım yok bu tiple her türlü giderim var akar yani :)
yine de fikir fikirdir kendimi beğenmiş olsam da kimseyi küçümsemem :D parlak bişiler çıkıcak belki :D
altıma da tayt giyiyim mi :D ?
Ses çıkmadığına göre olumsuz oldu görüşme sanırım:-S
ya ben cevap beklediğini bilmiyodum unutmuşum :) kızın dibi düştü başta ecel terleri döktüm de onun rahatlığı beni de rahatlattı..bende yardırdım :D umarım fazla ileri gitmemişimdir bilmiyorum valla :D
Him sevindim senin adına maşallah maşallah:-D
nazar değmesin :) daha yapılacak çok şey var yolum uzun :D
Aynen öyle tahtaya vur inşallah hayırlısı olur ya mutlu olursunuz neyse bu konuşma burada bitsin o zaman sen sevgilisi olan birisin artık umarım gerçekten mutlu olursunuz Aeol:-D
inşallah sende :D
dişler temizlensin hafif bir koku
temiz kıyafet olsun
agız kokmasın
spor klasik karısık giyin
tsekkr ederim kardes
takım elbise giymesin mesela
cevap için geç kaldın iş bitti :) yine de saol :D
kendin ol dostum
orası allahın emri zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar