Sevgilim beni ailesiyle tanıştırmak istiyor ama ben istemiyorum

Henüz ilişkimiz çok yeni 2 ay oldu sevgilim ailesiyle tanıştırmak istiyor ben istemiyorum. Merak ediyorlarmış beni çok ediyorlarsa foto göster dedim biz birbirimizi yeni tanıdık hem aramızda ciddi bir karar alınır ondan sonra tanışma olur dedim biz zaten evlencez oyun mu oynuyoruz gibisinden ters ters konuştu ama öncesinden yüz göz olmanın ne anlamı var isteme söz durumları olur iş ciddiyete biner 1-2 hafta öncesinde tanışırız şimdiden ne gerek var haksız mıyım?Zaten iki tane de ablası var şimdiden onlarla yüz göz olamıcam. Ben onu tanıştıramam ailemle daha şimdiden hele babamla asla olmaz ona da söyledim, sen benimkilerle tanış zamanı geldiğinde bende tanışırım sen ne zaman uygun görürsen diyor.Kafayı yicem istemiyorum diyorum üzerimde baskı yaratıyor dün aradım uzunca çaldı tam ben kapatırken annesi açtı yüzüne kapatmış gibi oldum bana annemin suratına tel kapamışsın diyor ,kapatırken açtı uzunca çaldırdım hem senin teli niye annen açıyor dedim müsait değildim diyor hepsi yalan,müsait olmasa bile annesi açamaz telini,kendini insanlara yanlış tanıtma ilerde çok problem yaşarsınız diyor bana çok mutsuzum bu durumdan napmalıyım tanışmak istemiyorum bir gün buluşmada annesini ablalarını da çağrır kesin ben başıma geleni biliyorum emrivakileri çoktur ne dediysem anlamadı nasıl vazgeçiririm?Hadi ailesiyle tanışsam bunun gerisi gelmicek hadi bir kere görüşme tanışma olur neyse de durmadan çağırcaklar etcekler ortada resmi bir şey yokken ben böyle şeylere gelemem akıl verin bana...
Sevgilim beni ailesiyle tanıştırmak istiyor ama ben istemiyorum