Astım neden olur ve astım olan bir insan hayatı boyunca iyileşemezmi..

sözlü olduğum kız astım hastasıymış, bana hiç bahsetmedi çevresinden duydum..astım neden olur..bu kız bulunduğu yer itibari ile günde belki 8 saat soğuk hava deposunda dondurma kalıbı ve maya hazırlıyor..yani istemesede sürekli soğuğa maruz kaldiği bir işte çalışıyor..bu sebeple astım olmuş olabilirmi yoksa astım doğuştanmıdır ve temelli iyileştirilmesinin bir yolu varmıdır ve nelere dikkat etmek gerekir..çokda zayıf boyu 1.50 civarı ve 45 kilo anca var..nelere dikkat etmeli..iyileşme olmazmı..teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
astım krizi geçirip ölmek mümkünmü..yani hayatı tehdit ediyormu..korkmalımıyım böyle bir şey için..çok önemli bir durummu atım..! (son soru bu)
Güncellemeler
+1 yıl
peki sonradan astıma yakalanan (bakın doğuştan demiyorum sonradan dikkatsizlikten astım geçiren) kişi içinmi tablo daha vahimdir doğdaş olan içinmi..sonradan olanda bir kere başladımı ardı arkası kesilmeyen bir rahatsızlığamı çevirir yoksa kurtulunabilirmi.. bu arada öğrendiğim şey galiba bir zaman çok aşırı bir grip rahatsızlığı geçirmiş..kendine dikkat etmediği için grip astıma çevirmiş..sorularımı cevaplrsanız sevinirim..teşekkürler..
Astım neden olur ve astım olan bir insan hayatı boyunca iyileşemezmi..