Şimdi ben bu hayatı düzene mi sokayım, yoksa üzene mi?

merhaba.. çok dandik bir sebepten sevgilimle ayrıldık. arkadaşıma bir adam gösterdim diye bu yüzden olay olayı açtı ayrıldık. ayrılık sürecimizde nasılsın yazdım seni ilgilendirmez diye cevap verince ben tamam dedim sildi bnei kafasında tam o sırada benden hoslanan bir adam var o yazdı nasılsın naber falan ben onunla dertleştim ama ekstra bir konu yok sadece sevgilim hakkında buda onu öğrendi ve ben seni denemiştim son ayrıldıgımızda elbette ki barısacaktım sadece bana gelseydin simdi benden baska bir erkeğe meyil ettin benim kadınım başkasıyla konuşamaz hemde aşk konuştun bu ihanettir ve benim kitabımda yazmaz diyor. askere gidicek birkaç ay içerisinde geldiğinde evlenecektik direk. artık seninle değil evlenmek aynı caddede yürümem askerden gelince uygun bir bayanla evlenicem seninle asla olmaz kalbimdeki yerin yok artık bitti diyor kendimi çok çaresiz hissediyorum birdaha aynı şeyleri başka bir adamla yaşamak istemiyorum. başka bir kadınla evlenip beraber kurdgumz hayalleri onla yaşaması düşüncesi bile çıldırmam için yetiyor iğrenç bir durumdayım çıkamıyorum .. ne yapıcam ben.? yalvardım yakardım yıne bu akşam gunlerdır yaptıgım gibi cevapları aynı oldu hep ezdi beni küçülttü. istemiyorum seni dedi asla olmaz artık dedi. acını azaltmak için barışmak dışında yapabileceğim bişey varsa iste yaparım dedi ama benim tek çarem o .. ne yapmalyım arkadaşlar yardımcı olun barışsam deli gibi istiyorum ama o istemiyor içimden aşkı sevgiyi çıkaramıyorum düşünceler içerisinde bogulup gidiyorum ağlamaktan helak oldum
Şimdi ben bu hayatı düzene mi sokayım, yoksa üzene mi?