nerden geldi bunlar benim başıma :((
Metreyi kaybetmişiz dolaylara çok sapmışız.
Sarf edilen güçle orantılı büyüyor içteki aşk.
Biz çabalamamış sadece güç birliği yapmışız.
Zaten kendinde iyi biliyorsun ki onsuzluğa bir başlangıç yapmadığın için durum bu vaziyete gelmiş.
Adam şöyledir sen böylesin muhabbetine girmeyeceğim...
Size getirisi olmayacağından şüphem yok çünkü şunu anlıyorum ki böyle devam eden bir yasak veya tehlikeli birliktelik sizden zamanı götürüyor.
Zaman geçecek, geçtikçe etrafınızda hiç kimse kalmayacak, zaman geçecek heyecanlar yerini durgunluğa bırakacak, en az biriniz hayat eşini bulup yoluna devam edecek, geriye ardına asla bakmayacak...
cut.
ohoo kaç kere ayrıldık en fzla 1 hafta sürüyor..sonuç aşkkkkkkk !
Ben aşk boyutunu bilemem, biriniz direnirse ötekisi bir şey yapamaz kesin emin olduğum şey bu...
Ha yine bildiğinizi sürdürün kimse bir şey diyemez, ama sende ilerisini gayet net görüyorsun.
öteki dünyada beraber yancaz en azından.o tarfata belki kavuşuruz bu dünyada imkansız..
Yorumsuzum, hayırlısı :)
Gittigi yere kadar gider ve bir sure sonra buyu azalarak biter, ondan sonra sessizce ayrilirsiniz veda etmeden, tekrar birbirinize kasvusacakmissiniz gibi
Veda etmezsiniz birbirinize
Cunku ayrilmak bir cozumdur ama her ikinizde dile getiremiyorsunuzdur
Sessizce gidersiniz birbirtinizden
Kirmadan birbirinizi
Hatirti vardir
Yasanan anilarin
off bir bitse bitmiyo ... artıyo ikimizden günden güne.özlem ve aşk insnı ipe götürür.allah vvermeye..
Hic bir ask uzun surmez
Birbirinizden ne kadar kacarsaniz birbirtinizi o kadar cok ozlersiniz
Ozellikle yassak asklar daha bir tatli gelir
Sessizce gitmelisiniz birbirinizden
Olmasi gerekenin bu oldugunun bilincinde olarak
Ama once birbirinizi biraz bogmalisinizki
Ayrilmaniz kolay olsun
ben onu kaç kere yaptım.. 3 yıldır beraberiz.her buluşmamız ilk günkü heyecan ve aşk dolu..ben bıraksam o bırakmıyo.kaç kere kavga ettik ayrıldık en fazla 10 gün.10 gün tavır yapabiliyorum.sonra yelkenler fora.haydee dönbaşa.nasıl bir sevgidir aşktır.gözüm başka bişi görmüyo..kader bu bence..
O mu evli
Her ikinizdemi
yorum yok..
Bu herkesin yasadighi ve siradanlasmis bir durum, o yuzden dedim ona gore yorum yaszacam
sen kafana göre yaz ne anladıysan yazdıklarımdan..
bu işlerin sonu genelde büyük acılarla biter, içinde bulunduğunuz fırtınadan girdaptan kimsenin ahberi yok sanırsınız, gizli yaşıyoruz sanırsınız, oysa hem senin hemde onun çevresi durumu sezmiştir, çünkü aşk o kadar büyük bir şeydir ki, hiç bir yere gizleyemezsiniz
ne kadar bitmesini istesenizde, bitmesi sizin elinizde değildir,
bir kaza yaparsınız
yakalanırsınız
yakayı ele verirsiniz
her ikinizede dünya zindan olur
yaptığınız bu kazadan en az acıyla ayrılmaya çalışın
her buluşmamızda korku ve heyecan..kopmle teorileri.ya gelirse ? aslında o çok uzaktayken görüşüyoruz.şehir dışındyken..diyorum ki ya şimdi deprem olsa.bişi olsa..bide en kötüsü sabah uyandığımdaki içimdeki ateş.vijdanımın yanışı.onun yüzüne bakamayışım.yok kimse sezmiyo.sanmıyorum yani..
her tatlı düş gibi bitecek, ama bu kazayı en hafif sıyrıklarla atlatmalısınız,
vicdanını rahatlatmak için, nedenleriyle,sebepleriyle, konuşmalısın,
ilk başta senden nefret edecek, sana aşırı hakaret edecek, dahada tehlikeli olacak dersen, asla söyleme, ama
bir pskikologdan yardım al ki ruhundaki acılara üfleyen birisi olmalı, ateş söndüğünde küllerin sönmesine kadar birisi üflemeli, daha fazla yakmasın diye
kendimede onada soruyorum niye kopamıyoz diye,tutkuyla bağlıyız birbirimize.çok seviyoruz tamam.ama böyle bir ilişkiye çok sevsekte devam etmememiz gerek.yaşadıklarımız mı bizi bağlı tutuyo.bazen diyorum kendi kendime kuruntu yapıyorum.benle yaşadıklarını onla yaşayamadığı içinmi.ben onun için bütün sınırlarımı zorladım.zincirlerimi kırdım.bu yüzdenmi kopamıyo benden acaba diyorum.akıl mantık işi değil çünkü.aşığım sana diyo.bu yüzden hep seni isityorum diyo.galiba ben ondan hiç ayrılamıcam :(
belki o beni bırakcak bir gün..
her ikinizde istesenizde bu istekle bitecek bir durum değildir, çünkü aşk mantık dışı işleyen bir sistemdir, her ikinizde durumun farkındasınız, hayat yolunda level atlamalısınız , bir birinizden biraz uzak durmayı deneyin, aramayın, başka şeylere yoğunlaşın, sessizce uzaklaşın
ben denedim bunu hep o hiç yapmıyo.o bana göre daha rahat.hiç belli etmiyo bana bişi.problem çıkartan hep ben oluyorum bu konuda.bazen dağlar gibi yığılıyo üstüme herşey.patlıcak gibi oluyorum.ama biraz geniş yapıda daha vurdumduymaz...o beni 1 ay aramasa bende aramam.ağlarım üzülürüm şarkılarla avunurum,katlanmaya çalışırım.
gerçekten bitmesini istiyorsanız,
bağıra taş basma olayı varya onu yapmalısınız
onu hatırlatan her şeyden uzak durmak gerek,
gerekirse 1 yıl hiç müzik dinlememek gerek
aynı şeyleri oda yapmalı
...
veya ayrılmayın
birleşin,
yanınızdakilerden kurtulun, birbirinizle birleşin
bu seferde şu olur
geride bıraktıklarınızda kalır aklınız yine mutlu olamazsınız
kiminle gidersen git,
aklın geride bıraktığında kalır olayı var çünkü
ne o, nede ben bırakamayız onları.ben çok isityorum aslında yanlız başıma olayım.1 yıl kimseyle görüşmeyim.ikiside olmasın hayatımda.ben bir başıma kendi ayaklarımın üsütnde durayım.mutlu olayım artık,huzurlu olayım.offf bugun psikolojim kötü ağlıyorum şarkılarla..benim için dinlermisiniz ( ayda ... tutunacak dal arıyorum bulamıyorumm,kayboldum..yangın var şarkının adı.bi dinleyin beni biraz daha iyi anlarsınız..
benim şarkı dinlememe gerek yok, ben çok iyi anlıyorum, sağlıklı düşünmek için her ikisindende uzak dur bir süre, sosyalleş, çocuk yoksa, bir işle meşğül ol, kafanı başka şeylerle meşgul et,
yoksa içindeki sıkıntı bitmez, yakın dostlarını ara, dostlarının senini duymak konuşmak seni rahatlatır,
hemen şimdi müziği kapat ki
rahatlayasın
o aslında beni hiç haketmiyo.bunuda biliyorum.ona tutkuyla bağlıyım ben.soğuyamıyorum bir türlü.aramızda bişiler geçmeseydi bu kadar olmazdım.
hayat uzun bir yoldur,
o sadece yoldaki bir hancı
dinlenme süresi olmalı, senin yerin orası değil
bir şeyler yaşandı
tadında kalmalı
her ikiniz açısından
acılarla yaşamayı öğrenmek gerekiyor,
korkuyorum cesaretim kayıp.
dünya mı zor bünyem mi zayıf ?
derdime suları katıp katıp
içiyorum
üzülüyorum kayıplarımı sayıp
içinden aşkları ayıklayıp
geriye hiçbir şey kalmadığını görüyorum ...
o niye vazgeçemiyo sizce benden..ben kaç kere denedim.bana yardımcı olmadı hiç.arıyo yazıyo bırakmıyo beni.o beni bıraksın isityorum,o daha güçlü bir yapıda,ben çok hassas duygusalım.heleki şu yaşadıklarımdan sonra iyice dengemi kaybettim.sigara gibi bişi..onla olduğum anlar öyle güzelki,öyle mutluyumki.gitmeye hazırlandığı zaman ölüyorum sanki..offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
o sana göre biraz daha rahat, ama aklının büyük bir bölümünü senden alamıyor, oda girdapta, emin ol çıkmak için oda çareler arıyor, durumun ne kadar yanlış oldugunun farkında,
birazda insani olgularla düşünmek gerekiyor, bencillikten uzak, ve objektif, çünkü her ikinizde büyünün etkisiyle, olaylara objektif bakamıyorsunuz,
birbirinizin kötü yanlarını düşünün
çocuk yoksa aslında daha kolay olur ama, ne kadar süredir evlisiniz
ayrıntı verirsem işler sarpa sarar burda :(
bana yaz istersen, farketmez,
seviyem size mesaj atmama engel oluyor.3. levelden sonra atabilirmişim.
ekle istersen
madem aşıksınız ayrılın eşlerinizden. işinize gelir mi bilmem !
im-kan-sızzzzzzz
Cevap
14Cevap
Bu şarkı benden sana gelsin o zaman
açtım :)
uymuyo bize bu beaa :)
bizim şarkımız yani benim ona hislerimi anlatan tek şarkı ziynet sali RÜYA aç bir ..
sesli güldümmmmmmm :D offff
simdi bu iliskinin bir sonu varsa eger devam edebilirsin ama bir sonu yoksa bir an önce kuyudan cikmanin yolunu bul
sonu yok ki..imkansız yasak dediğimden ne anlıyorsunuz ?
o zaman o kuyudan cikip hayatina devam etmelisin.
Sen ona yoğun duygular besliyosun anlaşıldıda o senin için ne düşünüyo bakalım ? Seni gerçekten sevse başka bir sevgilin olmasını kaldırabilirmiydi sizi ayırmazmıydı sanıyosun ?
yüzeysel bakma derine in...
çok zor durumdasınız anlayabiliyorum , yalnız anlayamadığım her ikinizinde hayatında başka birileri var ,peki o kişilerle durum ne , orada da mutlumusunuz
ben kendikimi bahsedeyim..onun için üzülüyorum,ona baktıkça vijdanım sızlıyo..haketmiyo bunları..beni seviyo değer veriyo.ama ben ona aşık de-gi-lim.hani anneni babanı abini seversin kıyamazsın oda benim için öyle.ayrılmak istedim.hatta 1 kere yakalanır gibi oldum.ikna ettim onu,aramda bişi olmadı diye.çok korktum.10 kilodan fazla zayıfladım bu 3 yıl içinde..kopmaya çalıştıkça bağlandık birbirimize...off nasıl anlatayım arkadaş yaa...
oda aynı benim gibi...onun mecburiyetleri daha fazla...
peki sevgilinin durumu ne , eğer oda aynı durumda ise bu eziyete katlanmayın derim. Üzülebilirsin belki ama bu ihaneti hergün yaşayıp üzülmektense bir defada koparıp bitirmek en iyisi.
kendimden nefret ediyorum çoğu zaman..o yanımdayken mutluyum bir tek.onun olmadığı zaman ben ben değilim.ruhumda fırtınalar kopuyor.o olmadığı zaman hayalleri var.bi gün ayrılcaz ama iyi şekilde olmucak gibi geliyo ve bu beni çok korkutuyo..psikolojimi etkiliyo.ama onu görünce sarılınca dünya duruyo..
ya devam ya tamam seçeneklerinden birini seçin , sanırım sevgilinin çocuğu var ve o bitiremiyor , ama böyle devam etmeyeceğinide bilin , sadece seks olsa kolay ama birde aşk varsa çok kötü
seks için bu eziyete katlanılırmı..sekste sevgiden aşktan doğen bir oluşum değilmidir ki..sadece seks olsa 3 güne biterdi herhalde. 3 yıl diyom ben.
var mı kafanda herhangi bir şey pekii,
yook.benden ayrılmaz.bi kere yakalanır gibi oldum demiştimya sonra ikna ettim.bazen kavga ettiğimizde beni tehdit eder gibi konuşuyor ailene anlatıcam diye.ben birden alttan almaya başlıyorum.çünkü ailem mutasıp bir aile.böyle şeyleri asla kabullenmezler.böyle bişi ortya çıksa ben öteki tarafa göç eylerim herhalde.yada yanlız kalırım.kimsem kalmaz.oda sahip çıkamaz bana imkanı yok çünkü.allahım korku filmine döndü bu iş ben yatıyomm..
Allah kolaylık versin , yatınca herşey insanın gözünün önünden tekrar tekrar geçiyor değil mi?
Adeta bir love the way you lie klibi canlandı gözümde. Evi yakın kurtulun en iyisi.
Bence o adam senle sadece sevisme birligi yapmis ne bu duygusallik anlamadim
belden aşağıya bakınca sizin ordan öyle gözükebilir.ama kalp orda atmıyo..
Bende onu diyorum ya. Seni sevse sevismekle kalmaz tamamen senin olurdu karisini birakir seni sevgilinden ayirirdi. Demekki onun kalbi orasinda atiyo sana gore. Ne guzel kandirmissin kendini ya :))))))
bekara karı boşamak çok kolay..ben onun ayrılmasını istemiyorum..ben ondan sadece sevmesini istedim vede beni seviyor.siz istediğinizi düşünün.sıkıntı yok.
komik
sonunuz hüsran..acı bir lav stori :)
:(
ikiniz evlisiniz galiba
taraflardan birisi ya da her ikisi de evli mi?
yeni misiniz?
derken ?
yeni mi yaşıyorsunuz yani?ancak üç yıl olmuş.
aynen..
evlisin.ondan başka sevgilinde mi var?
yok artık :)))) fanteziye bak.hyal gücünde balatalar yanmış :))
hem evliyim hemde 2 tane sevgilim var yanlışmı anladım ?
eğer öyle birşey olacak olsa o aşık olduğun erkeğe ihanet mi ettiğini hissederdin?
aynen öyle.doğru anladın.
profil resminden de beli ne salak olduğun :D seni es geçiyorum sana cevap yok :D
hmm.bence gayet güzel bir soruydu.sakın cevapsız olduğundan olmasın o : )
ay bebem sen 18 mişsin şimdi gördüm :)) hee canım hee sensin :D
orada yanlış işaretlenmiş.gerçekte yaşım 27.herkesle dalga geçerdim.yaşı nasıl yanlış giriyorsunuz diye.şimdi gördüm ki benimde başıma gelebiliyormuş.hee buarada sana şunu söyleyeyim.yaklaşık 1 senedir benimde aynı tarz bir ilişkim var.anca ben evli değilim o evli bebem benim : )
neyse.şu salakça sorunun cevabını hatun kişiden dinlemek isteriz : )
hatunlar beni parçalar burda :)
bişey olmaz.sen merak etme.ben korurum seni : )
yazdıkça yanarsın.
yandıkça kanarsın.
sanma ki bu biçare gönül tatmadı senin o çektiğin acıyı.
sendeki salak diye nitelediğin sorunun belki de düşünüyordur kendisine olacak bir ilacı.
gelip felek vurunca insanın gönlüne o kara damlayı.
insan şaşar kalır ne aptal ne salak ne dangalak ne şapşalı.
sen çekmemişsin daha önceden sevdiceğin hissiz yüzünü aylarboyu.
daha önceden öpüp koklaştığın sevdicek yanından yabancı gibi geçip giderken bir bilsen o kuyu ahhh ne koyu.
hepsini geçtim.çevreye karşı rezalet dizboyu.
sen ayrılamıyorum derdindesin ya ben ne eyleyim?
ahh ahhh yanmışın arkadaş sende..
ne sandıydın ya?..
tek taraflı aşk daha kötüdür...ama belkide sizin hatanızdır.vardır bir sebebi böyle olmasında.
var.evet hata bende.tek taraflı değildi aslında.ancak istemden yaptıklarımla kendimden öyle bir soğuttum ki artık yanından geçerken gözlerinin içine bakmama rağmen bana bakmıyor.ve günaydınıma karşılık bile vermiyor.yani içindeki herşey bitti bana karşı..
o zaman sende onu unutcan mecbur.takılı kalırsan ruhuna denk birini gözünden kaçırabilirsin.bence kapat o sayfayı artık..
hatam bana evlenmenin öncesinde nişanlıyken ayrılalım dediğinde onedenas da mı bir başkası var diye sormamdı.nasıl saçma bir duygu bilmiyorum ama benden sonra yasaklı bir ilişkisinin olmasını istemiyorum.sadece benle olmasını istiyorum.nedir sence bu saçma duygunun sebebi?
nişanlıydınız,ayrılalım dedi sana.sende başkasımı var dedin.peki başkasının olabileceği dışında başka sorunlarınız yokmuydu.niye ayrılmak isteyebilir.belki kafa yapınız uymadı.belki tenler uyuşmadı.belki aileler tezat.yada siz ona aşkınızı sevginizi sonuna kadar hissetiremediniz,kendinize onu bağlayamadınız.
yanlış anladın o başkasıyla nişanlıydı.ancak ortada ne söz,ne nişan hiçbirşey yokken şimdiki kocası olan kişi sevgilisi iken bizim ilişki başladı.yani biizmkisi de yasak bir aşktı..
ve ben yasak ilişki olarak benim onun sonu olmamı istiyorum.sence bu neden olabilir?çok salakça biliyorum ancak kendime hakim olamıyorum.sürekli onu takip ediyorum.
sonu olmak derken,nasıl yani ?
Soru nerde
soru yok..sorularla sınır koymak yok..çalışstır saksıyı he ?
sıkıntı yok :)
Seksi memnu :)))
acınası bir durum :S
Aşk-ı memsuz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar