bi kızla konuşuyodum sınıftan 5 aydır. konuştuk sürekli o da mesaj atıyodu hergün konuştuğumuz oldu. 2-3 kere bulıştuk başbaşa yemek yedik doğum günü hediyesi bile aldım herşey güzel gidiyodu açılmamı bekliyodu ama açılmamıştım daha birgün birden ilgi istemiyorum dedi sonra sordum neden diye lafı dolandırdı ben konuyu açınca ben sana arkadaş olarak davrandım hep. sevgili düşünmüyorum sevdiğini soleseydin reddederdim falan dedi niyetini tam anlayamamaştım emim olamadım sana da soramadım arkadaşça düşündüm dedi ben tabi inanmadığımı soyledim bunlara ve daha konuşmayalım dedim. şimdi bir de aynı sınıftayız ünide ve 3 sene beraber okuyacağız üzülerek ayrılır gibiydi biraz ilerde pişman olma ihtimali var mı sizce bana geri döner mi?
Cevabın nedir?
+1 yılSabırlı ol ve her daim göz hapsinde tut. ilk başlarda bu durumdan rahatsız olacaktır fakat aynı zamanda bakayım beni ne kadar seviyor ve kıskanıyorsun diye düşünüp seni kıskandıracak hareketlerde bulunmak isteyecek ve sözde bir erkeği seviyormuşçasına yakınlık duyar gibi yapacaktır. bu durumda onu her görüşünde parmaklarını çıtlatıyormuşçasına yumruklarını sıktığı ara sıra göster ona. Bu onda eğer onu terk etmessen o arkadaşını fena döverim gibisinden bir mesaj oluşturmaya başlayacaktır kendi beyninin içinde.Ve buna paralel acaba beni halen seviyormu - acaba yine eskiden olduğu gibi ona dönsemmi ya da tam tersi olarak hım demek kıskançsın o zaman beni kaybettin gibi bir algıda oluşabilir. Fakat zaten onu birkaç kez ya da gün göz hapsinde tutup gittiği her yerde onun karşısına çıkınca otomatikmen mesajı alacaktır zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
hocam anlamadım ne demek istediğinizi etrafında erkek yok beni kıskandıracak bu bir. ikincisi ama yakın kız arkadaşlarıyla konuşurken bazı sipastik hareketler yapıyo falan onumde 3. sü arkasını kaldrmışım zaten göz hapsine tutup neden daha fazla kaldırayım son olarak istemeyen oydu onunla daha fazla uğraşıp harap etmek istemiyorum kendimi ama hala bişeyler var ona karşı ama adım atamam..
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili dostun hiç bir şeyden pişman olma. Hayattaki her olay bir tecrübedir. Bence kız seninle olabilme ihtimalini değerlendirdi ve sen sınıfta kaldın bu bakımdan da davranışlarını değiştirip sana yol verdi . Kuvvetle muhtemel ikizler burcudur .
O kız nasıl pişman olur. Kendisi ile kıyaslayabileceği derecede belkide kendisinden daha güzel bir kızla çıkmaya başlarsın ve onunla artık hiç ilgilenmezsin . Bu hatun milletinin lanetidir yanındaki kızı kıskanır kendisini onunla kıyaslar pişman olur hatta tekrar ilgi gösterir ( sakın ilgi gösterme ) biraz ilgilenince gene gider keza tatmin olmuştur. Ona göre istediği an seni tekrar ele geçirme şansı vardır buda ona yeter ...01 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. 5 aydır anlayamaması sence normal mi?
böyle mesajlaş başbasa yemek ye sonra arkadasca baktım de... İnandın mı?
Takılmış senle, kaç kurtar kendini... Gülünç duruma düşme212 Yorumla- +1 yıl
Her bir şey düşündüğün gibi olmayabilir.
Anlattıklarına bakılırsa karışık bir durum pişman olabilir belki ama hayırlısı olur mu bilmem
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
6Cevap
Öyle derler kardeşim öyle derler.Aklını piçin teki çekmiştir sen arkadaş olursun onun gözünde.Ben şu kadarını söylüyorum hiç bir kadın kız sevmediği adamın yanında 5 dk durmaz.Buna emin ol.Sen üzülme
06 Yorumlabak sana abi arkadaş ne istersen o kişiden tavsiye.Bırakıp gidenler hep vicdan azabı çekecekler.Beni çok bırakıp gittiler hepsi geldi geriye.ben istemedim delirdiler.her zaman alacaklı olmaya bak.şu anda o kul hakkı aldı bir nevi.onun gibi düşün ;) bu güzel jestlerini değer veren insanlara yap ve sevgiline yap.
+1 yılSana hic gelmeyen biri sana nasil donecek kizmi yok kardesim uniwersitede eyi bak oralara vardir kalbine gore biri
01 Yorumlabence sen o kızı unutmaya çalış derim zaten seni sevmiş olsaydı söylerdi sınıftada gayet normal davran kendin ol
01 YorumlaPişman olabilir evet anlattığına bakılırsa kızda istemiş ilgiyi. ne olduğunu bilemem ama bir sebepten dolayı geri çekilmiş.
02 Yorumla- +1 yıl
mükemmel yazmışsın hacı ya sen mi yazdın bunu şimdi ? :D :D kaçan kovalanır ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi yazıyı okuyunca kendimi bulutların üzerinde hissettim huzur vedi amk lakin kız gerçekten silmişse aklından gerçekten bişeyler varsa anlık sinirleriyle olmamışsa bu dedğin olmaz benim için ama çok şey kazandım bunu okuyunca çok iyi anladım :) :)
hayatında başkası olabilir . ilişkisi bittiğinde döner.
03 Yorumlaüzülerek söylememem gerekiyor ki maalesef bazı kızlar böyledir
kaçan kovalanır !02 Yorumlasen benim kopyapmmısın lan :D:D aynılarını ben sormuştum :D:D:D:D
0511 Yorumla- +1 yıl
hııı geçiştirme yapmış benimki gibi ben de bir ara solemiştim istemiom dedi sonra bir daha mesaj atıyodu beni tetikliyodu hep.. herseferinde geçiştiriyodu bu konuyu solemiştim diyerek ben konuşmadığım zaman da yazıyodu bana tetikliyodu yani ilgi ilgi ilgi... :D en sonunda hep kestim konuşmayı :)
- +1 yıl
mükemmel yazmışsın hacı ya sen mi yazdın bunu şimdi ? :D :D kaçan kovalanır ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi yazıyı okuyunca kendimi bulutların üzerinde hissettim huzur vedi amk lakin kız gerçekten silmişse aklından gerçekten bişeyler varsa anlık sinirleriyle olmamışsa bu dedğin olmaz benim için ama çok şey kazandım bunu okuyunca çok iyi anladım :) :)
- +1 yıl
ben hızlı çıktım agaaa :D sınıfta iki tane güzel kız vardı gerisi fostu ikisinide 1 ay arayla ayarladım :D şuan 2.5 ayı doldurdum ünde :D 3. aya da biri gelcekmi merak ediyom :D:D ikisi benim sınıf oldu :D diğeri başka bölümden olcak ama varya o kadar güzel olcakki sınıfa getirince bu kızın ağzı açık kalcak gör bak :D sanırsam çok büyük konuştum :D:D:D
- +1 yıl
ohooo sen aşmışsın daha ilk seneden 2. sınıftayım ben daha sınıftan bir kızla konuştum işte 45 kız 5 erkek ama :D hepsi kapalı kızların asad asd.xD beni seven sürekli bana yazan bir kız var aslında geçen seneden beri ama hiç sevmiyorum onu beğenmiyorum az yüz versem kucağıma atlıcak ta amk sır benimkini mal etmek için bile yapasım var şunu :D :D :D bir de başka bolumlere açılabilsem sınıfta kredim doldu asd asd
- +1 yıl
amk ilahiyat mı okuyon napyon :D:D benim başka bölümlere açılırım açılmasına her bölümden ark var mesela ben birinci öğretimim arada ikinci öğretim derslerine giriyom kendi bölümüm olsun başka bölümler olsun o bakımdan illa tanıştığım kişiler olyo :D ona bakarsan hacı sınıfta benden hoşlanan rahat 3-4 kız var amk ama ben hiç birini beğenmiyom napak amk tipsizler :D ve ben class'ımı düşüremem her zaman en son çıktığım kızdan daha güzeliyle çıkarım ve şuan en sonuncu bayaaaaa bir güzeldi :D:D
- +1 yıl
yok la eğitim fakültesi full kız amk :D o zaman yapmıyım ole bir yüzsülük tipsiz bişey zaten :) yav hoşlanan vardır illa da sizin sınıftaki kızlar mı yüzsüz anlamadım ki nerden anlıyon amk hoşlandıklarınını bizmkiler paso odun pasif şeyler amk :Dasd :ASD o zaman dışarıya açılmam lazım benim :D
- +1 yıl
eğitim diyon amk ne bekliyon hepsi asosyal tipler :D:D la bizim sınıfta herkes birbirine yazıyodu amk ilk 1 ay lan :D:D sonra biraz duruldu gene :D:D kim kime güm gümeydi resmen :D:D sırf bu yüzden bana yazdılar diye o 3-4 kızın ortamına fazla gitmemiştim bir ara :D sonra amannnn nolcak s.et dedim amk bütün ortamlara gir çık yaptım :D:D
- +1 yıl
hacı o zaman senin durum vahimmiş :D ben hayatına çok giren çıkan var sanmıştım :D bende başka bölümlere yavşıcam artık :D:D face i*et foursquare kullan :D ben foursquarela bütün okulu eklemiştim nerdeyse :D:D kantinde bir kızla oturyoz :D önümden geçen her kızı gösteryom bak bu kız , bak şu bu kız diye telefondan açıyom resmi gösteryom :D:D:D
- +1 yıl
35 arkadşım kullanıyomuş sınıftan 2 kişi :D üniversiteden buluruz bişeyler bakalım iyi bişeye benziyor :D aynen üzülme amk ya yakışıklı adamım diyon sevenler var dkız sevmiyomuş ki seni ben kendi hatamla verdim diyorum pişmanlık duygusu nasıl bişey biliyon mu sen asdasdasd :D mal oldum
- +1 yıl
bilmemmi :D:D mesaj attığım için ona nasıl pişmanım varya :D:D bende gururumu ayaklar altına aldım amk sen mal olsan nolcak :D benimki daha kötü :D:D en güzel yanı engel yok :D:D ben bir günde 100-150 kişi eklemiştim :D:D:D:D zaman olsa daha çok eklerdimde zamanım yoktu :D:D ben 2. sene olursam varya buranın .mına korum o kadar diyom :D zaten her hafta party olyo , haftayada büyük ihtimal biz düzenlicez , seneye artık napcas bilmiyom :D
- +1 yıl
ben yorumlardan ne çok konuştum bir bilsen :D he yukarda bide face adresini twitter adresini her boku gösteren kısımda var profile girince orda yukarda küçük simgelerle gösteryo üstüne tıklayıp açabilyon istersen ordan ekle konuş ister yorumdan konuş benim için hiç fark etmiyo :D:D ister ara konuş amk :D:D
- +1 yıl
ya ole değil bence ben bunun eski sevgilisini falan karştrdım ya o da seviyodu herhalde onu terkedilmiştı çocuk barışalım mesajı mı attı artık ne dedi beni mi soledi ne oldu bilemiyorum. belki onunla konuşuyodur belki de bunların birgün karşısına çıkıp soracağımdan korktuğu için vazgeçmiştir hiç bilemiyorum...
- +1 yıl
yav bugün arkasına oturdum bir derste sonra 2 ve 3. derste kalktım arkasından bir daha ben sınıfta milletle konuşuyom herkesle muabbetim var mutluyum ama eve geldiğimde kız aklıma gelince bir cız ediyor içim sınıftan kankama soledim onun sevgilisi diğer şubeden bana bakacak diğer sınıftan inş bulacak ta hep unutcam:D :D
- +1 yıl
doğru diyon valla :D peki şimdi kızla ilk aşamada nasıl başlamak daha iyidir merhaba sen yan sınıftansın galiba şu hoca giriyor mu sizde bu dersler nasıl şu hoca şoyle bizim sınıf bole tarzı arkadaşçadan başlamak mı burda yine şüpheler oluşur tabi sonuçta karşıda ya da direk merhaba naber falan tanışma dertleşme ile mi başlanmalı ? :D
- +1 yıl
oyle yapcan tabi :P fazla yaklaşmaya çalışırsa dayanamam ama ben benimkine :( :( knk çok güzel bir kız vardı yan sınıfta ekledim tam yazcktm nerdn anladysa silmiş beni facedn sevgilisi var dediler. şimdi yan sınıftn bir kız daha var normal bana göre :) yazcm da fotoda beğndm ama okulda bir gorsem mi ki yoksa yazıyım mı facedn amk :D
- +1 yıl
kanka bak düzelmez bişey işte o daha düzelmez geri gelmezsin. bir gün karşına ole biri çıkar ki bütün yaptıklarıj için pişman olursun benm sınıfta kankam yavşağın kralı bizim sınıftan 2 kişiyle çıktı şimdi diğre sınıftan kızla çıkıyor 8 aydır ama adı yavşak olark çıktı yani düzelmez farklı gözle bakılıyor
- +1 yıl
sonunda doğru yola gelyon amk :D bak şöyle bişey var hacı eğer fazla beklersen açılmazsan kız seni bir süre sonra ya kardeşi gibi ya da kanka gibi görür... duygusal bir bağ olmaz , seninle eğlencesine takılır... eğer hemen açılırsan ise olduda kız kabul etmedi mi ? en azından üzülmezsin özlemezsin çünkü onunla çok şey yaşamamışsındır , çünkü ona karşı duygusal bir bağ oluşmamıştır... anladın ? benden öğrenceğin çok şey var ;)
- +1 yıl
aynen öyleee kardeşi kankayı geç sıkılır ya da hem benim gibi kafanı duvarlara vurursun 5 ay konuşursan aman haa asd :D elini tutamadan sıçarsın özlersin bole. ilk fırsatta açılcan ki olmazsa da fazla üzülmücen hem boşa konuşmamış olurrsun hem daha fazla sevgilin olur ama bir de şoyle bişey var knk oldu ama kızı tanıyamadın ya da beğenemiyorsun çıktıktan sonra ayrılmak var o da sıkıntı işte riskli biraz!
- +1 yıl
Sana bir sır veriyim ;)
Kadınları etkilemek 4 bölüme ayrılır
Tip
Çene
Çekicilik ve Amaç
Burdaki çekicilik ve amaç ne diye sorabilirsin...
Çekicilik
Örneğin karşında ki bayan senin gülüşünden etkilenebilir , konuşmandan etkilenebilir veya mimiklerinden etkilenebilir... Çekicilik budur...
Taktik(amaç) ise
Mesela bir kızdan hoşlandın , onunla ne yapmak istiyosun ?
Ciddi bir ilişki mi ? Yoksa yatağa atmak mı ?
İşte buda amaç oluyo.. Daha uzun anlatırdımda karakter sayısı tükendi :D - +1 yıl
Neyse devamını yazayım... Onu yatağa atmak istiyosan hal hareketlerin ve düşüncelerini karşındakine yansıtıcaksın... Dolaylı yoldan gitmiceksin yani doğrudan hedefe nokta atışı yapıcaksın...
Eğer ciddi bir ilişki düşünyosanda aynı şekilde...
Ama sen kızı yatağa atmayı düşünyosan ama hal , hareketlerin , ağzından çıkanlar ciddi bir ilişki düşünyomuş havası yaratyosa işte o zaman başarısız olursun... - +1 yıl
çok doğru demişsin çekicilik mesela ben benimkinin benden dilinden ve mimklerinden çok hoşlanmıştım konuşmasını pek sevmiyordm ama o bile bağlayabilir seni.. sen valla biliyon bu işi tip, çekicili konuşma .. amcın o kadar onemli olduunu sanmıyorm herkes anlık düşünür. bir de şeyi unutmuşsun ilk görüş ilk görme çok onemi bence kızın tip profili beliriyo zihninde
- +1 yıl
Amaç şu bakımdan önemli bak...
Şimdi amaç belli değilse kızla konuşmaya gidersin , ama boş konuşursun mesela durup dururken kıza bugün hava ne kadar güzel ya diyebilirsin vs... bunun gibi şeyler...
Ama amacın belli ise , kızı o amaca yönelik konuşturabilirsin , sen o amaca yönelik konuşabilirsin... Ama önemli olanda kızı konuşturmak ve araya sadece kız susunca girmek onun dışında devamlı kızı dinlemek ve göz teması... Göz teması olmazsa olmazdır... - +1 yıl
vayyy oyle demek :) evet ben 5 ay boş konuştum amk 5 ay yaaa :D hoşlandığımı soylemedim oyle konuştık boş boş.. göz teması önemli tabi :) kız susunca gircen de haacı bazen hık oluyor bişey gelmiyor aklına suskunluk oluyor oyle 1 dk falan ben de çok olmuştu.. ee başa nasıl etkilerim anlat? :d :D
- +1 yıl
Ya etkilemek basit , arada iltifatlar edicen sadece kızın egosunu tavan yapcan o kadar... Bak şöyle bişey var bir kızın egosunu tavan yaparken kendini rezil durumuna düşürmek var... Bide kızın egosunu tavan yaparken kendini vezir durumuna çıkarmak var ;) Mesela kızın üstünde kırmızı bir elbise var , bugün ne kadar tatlı olmuşsun kırmızı çok yakışmış diyebilirsin... Yada saçlarınımı yaptırdın sen çok hoş olmuş (saçlarını yaptırmamışsa bile de bunu çünkü hoşuna gidicek her halukarda...)
- +1 yıl
İşte bende o ince ayrıntıyı göstermek istedim sana sen anlamışsın :)
Kızın götü kalkar ama sendende etkilenir...
Sen eğer böyle şeyler demezsen senin ondan hşlandığını nasıl anlıcak ? Karşısında mal gibi kem küm mü edicen ? Heyecanlancan mı ? Gözlerinimi kaçırcan mal gibi... İşte bunlarda seni rezil duruma düşürür bu kadar basit... Sana kıza senden hoşlanıyorum de demiyorum... İltifatlar et etkilemeye çalış... - +1 yıl
çok iyi anladım.. ben oyle iltifatlar etmiyodum kıza ama defalarca yaktı yeşil ışığı dalga falan geçiyodum şakasına takılıyodum falan konuşuyoduk oyle ve kız kaç kere bana yeşil ışık yaktı buluşmaya davet etti sırf hoşlandığımı soyleyim diye bir iki kere sordu neden benimle konuşuyorsun diye moralim bozuk olduğunda hep sordu konuşmaya çalıştı güzel nedenler var falan iyimser olmak için alttan alttan oyle diyodu ama ben naaptım soylemedim niyetimi belli etmiştim dedim ve en sonunda boyle dedi ve
- +1 yıl
İşte sen rezil duruma düşmüşsün... Anlatmaya çalıştığım şeyin ana karakteri olmuşsunda haberimiz yokmuş :) Kızlar ezik erkek istemez GÜÇLÜ erkek ister... Kıza SAHİPLENDİĞİNİ belli ediceksin... Sana sadece şunu söyliyebilrim şuan kızla empati kurdum ve seni sadece kanki olarak gördüm... Unutmadan söyliyim... Empati kurmasınıda öğren ;)
- +1 yıl
Sahiplenmek derken şunu kasdediyorum , ben mesela sevgilim olmasa bile eğer hoşlanyosam o kızdan ve berabersek yani baş başa... ve birine bakıyosa önüne dön fazla bakınma ona buna derdim bu sadece kibar hali ;) daha ileri gittiğim çok zaman oldu... sahiplenmek buna deniyo... sevgilim değildi bide düşün ;)
- +1 yıl
ooo .. hemen sen de koy ortaya amk :D ama o seni biliyodur zaten.. benimki beni pasif pısırık bişey sansın 2 haftaya sokkayım aşkım falan derken duysun amk ne şok olur lann :Dasd :D bana sorarsa arkadaşlar ben de derim ki eee kız zeki olunca 2 haftada anlıyor niyetimi yoksa 5 ayda anlayamazdı derim o duyacak şekkilde big*tederim :Ddasdasd A:SdASd a
- +1 yıl
bi günlük bakım dediğin benim her günkü bakımım :) kızlar bakım erkeklerden hoşlanır bu bir :)
Bakım derken sadece bişeyi değil birden çok şeyi kasdediyom
1 - Giyim kuşam
2 - Cilt temizliği(içine bir çok şey giriyo tırnakların temizliği , yüzdeki tüyler , koltuk altları vs... vs...)
3 - Güzel bir koku
Ha bide bunları bir kız için değil kendin için yapmalısın... O zaman hem kendinle barışık olursun %100 özgüven sahibi birisi olursun , hemde herkes sana hayran kalır :) - +1 yıl
ben ole hissedemiyorum işte kardeşim herkes ole diyor bana lisden dolayı mı bilmiyorum erkeklerin arasında büyüudum sınıfta bile rahat olamıyorum erkeklerle etrafta kız dolu olduğu için ama dışarıya çıkıyoruz akıyorum patlatıyom bizimkileri alışmışım çünkü etrafımda kız olması normal gelmiyo ama yavaş yavaş alışıyorum gibi bu sene :)
- +1 yıl
bende amk kızların arasında geçirdim liseyi :D:D tek erkek bendim sınıfta :D ha kız meslekte okumadım tabiki şöyle oldu lisedeki bölümüm iki gruba ayrıldı (teknik meslek okuyodum) neyse işte benim tarafta sadece ben erkek olarak kaldım böyle geçti lise hayatım o yüzden ben rahatım baya
döner bence eğer dönmesini gerektircek hareketler yaparsaan . teraziyi tutturamıyosunuz ne çok ilgi ne az ilgii :) umursamaz tavırlar sergile bencee yaralı oluur :))
06 Yorumlasen zamanını çok boşa harcamışsın. İkinci hafta yapıştıracaktın teklifi. Arkasına yakın ilişkiler vs. Hiç birşey için geç değildir. Peşinden git ve ne hissettiğini ve ne istediğini net bir biçimde söyle. En azından bir daha bu soru klına gelmez.
01 Yorumla
+1 yılmümkün arkadaşım. sen 5 aydır hamle yapmayınca başka birisi aklını çelmiştir kızın.
12 Yorumlaondan uzaklaşmaya bak, dengesizlik yaptığı basbaya.
arada seninle boşluğu doldurup başkasını bulunca da sallamış seni.
02 YorumlaHer katil cinayet mahaline geri döner derler.. Sabret
01 Yorumlaİyi günler arkadaşlar ben torrent sitesi davetiye kodu istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
mineerim123@hotmail.com01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmümkün ama düşünmeden hareket etmiş. insan biraz daha düşünceli olur yahu
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı güzel şeyler düşünülmeli.
dönebilir çok mu seviyosun
013 Yorumla- +1 yıl
evet dedğin çok doğru ama beni sevmemiş gerçekten de diyebilir ama ben onla iyi ayrıldım istemeyen oydu. zaten konuşmuyoruz da onun biyerleri kalktı bence değişik hareketler yapıyo onumde valla ben bir hareket yapmam onun için onun da fazla zamanı yok zaten... (yan sınıftan kıla konuşuyorum 2 haftadır ve bilmiyor)
Olabilir de olmaz da kesin bir şey diyemem
11 Yorumladönse de yine terkeder..
00 YorumlaYakışıklı değil ama sempatikmişsin.
01 YorumlaBarışırsınız, 3 yıl aynı ortamda olacaksınız.
12 Yorumla%1 pişman olurum
01 YorumlaBelki de barışabilirsiniz belli olmaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. demek ki istemiyor
08 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?