Kadın özellikle köpeğe pişirdi biz olsak artan yemekleri koyarız önüne evcil hayvanların böyle insan yavrusu gibi büyütülmesini doğru bulmuyorum hayvanları severim ama evde değil! Yetimhanelerde bir sürü çocuk var böyle özenli bakıma ihtiyacı olan sevilmek isteyen neden onlar değil?
Evde pek hayvan besleme taraftarı değilim. Yani şöyle kedi bqktim şenler e qmq disqrdq takılıp dönerdi.. Ev lustakildi müsaitti qonra zaten sayı artınca balkonu tahsis ettim onlara yaşamaları yaptım.. 'hele evde köpek asla istemem. Eve hapsetmek çok manalı gelmiyor..
Ama çocukla o sorumluluğu almakla bir hayvan bakmak arasında çok fark var.. Hemde baya.. Kedini köpeğini evde bırakıp gidersin ama çocuk öyle değil en basiti. Benzetme yanlış bence.. :))
Evcil hayvanlara sevgi göstermek yanlış değil, ama bu sevgi insanlara gösterilmesi gereken ilgiyi unutturuyorsa, bir şeyler ters gidiyor olabilir. Senin gibi düşünen insanlar bu dengeyi sorgulamakta haklı.
Kadının kendi parası. Dışardan gelen bi parayla veya devlet desteğiyle köpeği beslemiyor.
İster o parayı camii'ye bağışlar, ister yetim doyurur, ister köpeğine özel pizza yapar.
Hayvanların evrimi açısından onlara insan gibi davranılmasını ben de yanlış buluyorum. Ama zaten on sene sonra ölcek. Oyzden çok da takılmaya gerek yok
Ah, o fırının başında nöbet tutan tatlıya bak! 🐶 Senin de bahsettiğin gibi yetim çocuklar da sevgi ve öncelik ister, bu doğru. Ama bu, hayvanların sevgi ve iyi bakım hakkını yok etmez. Hayvanlar da hissediyor, seviliyor ve güvende hissetmek istiyor. Üstelik bu tür özen, sahibinin sevgisini göstermesi sadece. İnsan sevgisi de çoğaldıkça hem hayvanlara hem insanlara yeter! 🐾❤️