Allah kahretsin sevgilim öldü :'(

sevgilim benden bir kaç gün önce ayrılmıştı :'( bana beni artık sevmediğini bir başkasını sevdiğini söyledi ayrılalım dedi inanmadım yalan söylüyorsun dedim bir kız geldi yanına aşkım napıyorsun dedi ona :( o an resmen yıkıldım oturdum ağladım o ise şimdi inandınmı seni sevmiyorum dedi ve döndü arkasını gitti ağlamakdan bitkin düştüm daha bir hafta önce beni ne kadar çok sevdiğini söylüyordu ama 3 gün önce benden ayrılmıştı bugün bir ölüm ilanı verdiler sevgilimin ölüm ilanıydı koşarak evlerine gittim kapıdan onu tabutun içinden çıkardılar sevgilime aşkım diyen kız ordaydı ne oldu ona dedim oda bana ben onun kuzeniyim sana yalan söyledi o seni herşeyden çok sevdi ameliyat olması gerekiyordu ölüm riski %90 dı kurtulamayacağını düşünüyordu o öldüğünde sen kendine birşey yapma diye senden ayrıldı dedi Şu an kalbim o kadar çok ağrıyorki anlatamam :'( saatlerdir ağlıyorum onun fotoğrafına bakıyorum bu acıyı kaldıramıyorum sizce ne yapmalıyım :'( ?
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilin öldüyse netde ne işin var diyebilirsiniz ama saatlerdir ağlıyorum beni eve gönderdiler dinlen yeter artık diye dertleşecek kimsem yok yardım edin kalbim çok ağrıyor dayanamıyorum ne yapmalıyım ? :'( lütfen inanan birisi çıksın artık yalvarırım ya :'(
Allah kahretsin sevgilim öldü :'(