Öpüşmek isteyen erkek olumsuz cevap alırsa

sevgilim bana şu mesajı attı : bir kere dudağından öpebilir miyim biliyorum kızacaksın bana yanlış anlıcaksın beni daha farklı düşünceksin ama ben seni seviyorum hemde deli gibi vatanımın toprağı gibi bu hayattaki tek beklentim sensin seni kaybetmek istemiyorum ama içimdeki duygular hisler bunu söylüyo bana bunu sana söylemek mecburiyetindeyim gizlim saklım yok senden biliyosun seni de anlıyorum ve ne dersen saygı duyarım ama bu dediğim ilişkimize yansımasın nolur biliyorum hayır diceksin soğuk davranma bana seni çok seviyorum dedi bende olumsuz bir cevap attım bu konu hakkındaki düşüncelerimi söyledim bana sana tekrar hayran kaldım gözüm arkada kalmaz namusuna sahip çıkıyosun sana bunu dediğim için özür dilerim utandırdın beni bir tuhaf oldum dedi konu orda kapandı dün akşamda işte dudağımdan öpsen falan dedi bende evlenince dedim işte memnun kalmasa da bu cevaptan tamam dedi bilmiyorum sevgisinden bu kadar eminken bunları söylemesi beni düşündürüyo tekrar bu konuyu açarsa ayrılmakla doğru mu yaparım ?
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi ben bunları söyledikten sonra öpüşmeye razı olsam kim bilir hakkımda ne düşünür
Güncellemeler
+1 yıl
peki bu konuyu benimle danışıp sorduğuna göre beni seviyor mu demektir
Öpüşmek isteyen erkek olumsuz cevap alırsa