Laz kızlarını beğeniyormusunuz?
Laz kızıyla evlenirmiydiniz evetse neden hayırsa neden açıklarmısınız?
Laz kızıyla evlenirmiydiniz evetse neden hayırsa neden açıklarmısınız?
Evlenirim,ırkçılığa ayrımcılığa karşıyım. Zaten bir kızın laz olup olmadığı alnında yazmıyo,konuştuğunda falan anlanabiliyo böle yerlisiyse falan. Çok tatlı konuşuyolar ya . İnat olurlarmış bide bilemicem tabi,dediğim gibi ırkçı değilim. Seviyorsam evlenirim,isterse kürt olsun.
Güzel olanları var ama karakterleri boktan
Hepsini bir tutma arkadaşım
bende karadeniz kızıyım üniversitede arkadaşlarım bizim tarafa gezmeye gelirlerdi karadeniz kızı ayarlamak için :) erkeğine sahip çıkar sevdi mi tam sever bu arada belirteyim öyle sanıldığı gibi herkes sarışın renkli gözlü değil
Bu provakatör kürt , aynı soruları soruyor ve kıro kizlari icin soranda buydu (Yaş:45 üstü) aynı kişi soruyor soruları
Cevap
24Cevap
merhaba arkadaşım,bana sorarsan,ayrım yok türki,yenin her uçra yerinden olabilr gönül severse samanlık seyran olur diye bir terim var doğru söz yani sevgiler,saygılarımla arkadaş.
aslında bir düşündüğümde lazların çoğu güzel yüzlü güzel gözlü oluyo çok laz kız arkadaşım var çok tatlılar hiç içinden inatçı keçi çıkmadı :D
Vallahi laz kızları süperdir ve son derece çekici ve seksidirler... Erkekleri de son derece zekidir. 1 daha evlenme şansım olsaydı kesinlikle laz kızı alırdım.
Evlenmem,lazlara ayrımcılık yaptığımdan değil sadece kendi soyumdan biri ile evlenme isteğimdendir.
Erkek olsam evlenirdim ama nasıl başa çıkardım bilmem havasından mı suyundan mı çok uyanık oluyorlar
bence burunları hariç genelde çok tatlı sevimli oluyorlar :)
karadeniz insanı efendi insandır nasip işidir bu ama ben egeliyim nasibim olsa terettüt etmem :)
bende karadenizliyim hamsi kuşu yapabiliyosan neden olmasın :S
bir laz olarak evlenirim tabi ki.. bu memlekette güvenmek istediğin bir kadın varsa harbi laz kardeşlerimdir.. (not: ırkçılık olarak algılanmasın )
cekici si var itici si var her kiz gibi ama sarisin olanlari hosuma gitmior laz kizlarinin beyaz tenli olacak
Allah nasip ederse kısmetimizde varsa bir laz bide arnavıut kızlarını tercih ederim.
Nedeni ise eşlerine çok düşkün olurlar..
Kayınvalideleri damatlarına çok düşkün olur kızlarından çok damatlarını severler ☺️ Eğer laz gelini alırsan kızdan bilmem de kayınvalidenden yana çok şanslı olacağını söyleyebilirim kefilim bu konuda. ☺️
Bende Lazım ve çoğu kişi Laz bir kızla evlenmek istiyor
evlenmem :D sevgili bile olmam hatta yanından bile geçmem
eninde sonunda bir kadınla evlencez , ne farkederki :)
içi dışı güzel olduktan sonra neden evlenmeyım neden beğenmeyim
az önce kürt sorusuna yazdığım gibi laz kızlarını da sevmiyorum.
evlenirim çok tatlı oluyorlar konuşmaları felan ve genelde fizikleri düzgün ve güzeldir.
Güzeller deliler ama iyidir laz :-)
Laz kızları kesinlikle ilgimi çekiyorlar
laz kızı nasıl oluyo :D hiç görmedim ben
Evlenirim, laz kızı çalışkan olur.
Sarışın mavi gözlü kızlar
bi kürt bir laz daha neler duycaz.
of
karakterleri neden boktan noldu ki
evlilik yaşında kızınız mı var?
Irk ayrimi neden Yapılır
evet bence neden olmasın
Evlenirim