Kızlar, tanımadığımız birine nasıl aşık oluruz?

ben dayanamıyorum artık aşık oldum ve tanımıyorum onu sadece gördüm ve o andan itibaren deli gibi bağlandım ona.ne o beni ne ben onu tanıyorum.sadece adını duydum onu biliyorum onun çalıştıığı yere gidiyorum 1 yılı geçmek üzere ve ben dayanamıyorum artık ne yapayım onu çok seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
nasıl dayandım bilmiyorum.ama ben imkansızdı aşık olmam ya.kimse de inanmaz zaten buna.kendinden başka birine değer vermek aşk bana çok uzaktı ama bir anda geldi beni buldu.onu ilk gördüğüm anda başladı ve onun ile ilgili birşey bilmiyordum şimdi hiç değilse ismini biliyorum ona seslendiklerinde duydum o bile yetti.sırf onu görmek için çalıştığı yere gdiyorum.sürekli fırsat yaratmaya çalışıyorum.hiç uyumuyorum uyuduğum zaman görüyorum şaka gelebilir ama öle.nasıl tanışabilirimki bir kız olark :(
Güncellemeler
+1 yıl
ben dayanamıyorum artık aşık oldum ve tanımıyorum onu sadece gördüm ve o andan itibaren deli gibi bağlandım ona.ne o beni ne ben onu tanıyorum.sadece adını duydum onu biliyorum onun çalıştıığı yere gidiyorum 1 yılı geçmek üzere ve ben dayanamıyorum artık ne yapayım onu çok seviyorum

Kızlar, tanımadığımız birine nasıl aşık oluruz?